CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
Post time 4-10-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada perempuan dia punya ghairah time waktu habis period kemuncaknya time ovulation.  Waktu paling subur la tu.  Tapi lepas tu dah xde rasa apa sgt pon.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2018 03:50 PM | Show all posts
wife tu penat sangat kot... siang dia keje ke?? cube ko take over kerja2 rumah lpas balik keje selama seminggu.. kerja rumah tu macam basuh baju.. lipat baju.. buang sampah.. masak.. kemas beg anak2 yg nak dihantar ke nursery atau sekolah.. bagi dia relaks.. cer tengok hasil.. dan lagi satu cuba dapatkan sebelum mata dia mengantuk

jangan banding baru kawen.. masa tu dia jaga awak sorang je.. badan pon sentiasa fresh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
whadda replied at 4-10-2018 03:50 PM
wife tu penat sangat kot... siang dia keje ke?? cube ko take over kerja2 rumah lpas balik keje selam ...

Memang kebanyakan aku yg buat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
So mmg pempuan ni bukan jenis meminta ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So mmg pempuan ni bukan jenis meminta ye, kalau xdpt lama walaupun nak diorang takkan minta mcm tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So mmg pempuan ni bukan jenis meminta ye, kalau xdpt lama walaupun nak diorang takkan minta mcm tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 4-10-2018 02:44 PM
you kena check methods love-making you.
maybe too little foreplay, maybe too quick, too rough.
k ...

Foreplay aku mmg suka lama, tapi dia pulak nak cepat cepat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bonggo replied at 4-10-2018 02:59 PM
Ada perempuan dia punya ghairah time waktu habis period kemuncaknya time ovulation.  Waktu paling su ...

Tapi masalahnya aku tengok tiap masa mcm sama je xminat ml
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-10-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang siang hari aku bawak gi jalan makan makan, kat rumah aku tolong dia, aku harap dia pahamlah, sampai kekadang aku diract je kata malam ni nak, tapi bila mlm je mcm buat tak kisah je, aku masuk bilik awal, dia tgk tv kat luar, kekadang dia lak tidor kat luar, sakit hati pun ada. Kalau korang pedih tak hati, mcm x paham lak, dah 2 minggu xdpt. Emm mlm ni pun sama, macam tak dapat, dkt 3 minggu dah, kalau alasan esok sibuk keje, kalau hari minggu lak alasan nak rehat. Tulah soalan aku awal tu, mmg dia tak rasa nak ke dah masuk 3 minggu. Bagi aku lagi aku stress tempat keje lagi aku nak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2018 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah sekali aku pikir mungkin dia dah jemu kat.rumah, aku siap book hotel lagi, tapi bila aku ajak, aku.pujuk dia.taknak, siap marah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 4-10-2018 02:44 PM
you kena check methods love-making you.
maybe too little foreplay, maybe too quick, too rough.
k ...

And some females like me, bila cecah umur 40 lagi kuat nafsu dan menggatal  Satu hari sekali pun kadang tu tak cukup!
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 4-10-2018 09:49 PM
So mmg pempuan ni bukan jenis meminta ye, kalau xdpt lama walaupun nak diorang takkan minta mcm tu?

Tak semua sama. Macam lelaki juga. So mana nak tau wife you macam mana. Kena tanya dia. Mungkin juga dia bosan dengan cara yang sama. Atau tempat yang sama. Banyak faktor sebenarnya. Atau mungkin juga dia bosan dengan konek yg sama  Berbincanglah dari konek ke cipap dengan dia. Eh, I mean berbincang dari hati ke hati.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2018 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 5-10-2018 03:25 AM
And some females like me, bila cecah umur 40 lagi kuat nafsu dan menggatal  Satu hari sekali pun k ...

Wow i like
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

Kau lah yg mintak.. pompuan kdg malu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:20 PM
Bila aku kata nak mlm ni selalu dia sambut emmm saja, pastu diakata pagi esok boleh tak lastly pagi  ...

Maybe penat.. kalau bdn penat memang takda mood.. bantulah apa2.. ckp.. sayang abg tolong lipat baju, masak... mlm ehem
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:22 PM | Show all posts
iols sebagai seorg yg baru bergelar isteri selama 2 tahun, bila hubby i meminta nak ML kalau i penat sangat, mmg i mintak postpone.  Alhamdulillah, heols faham, siap picit2kan kepala, urut2 sampai i terlelap. Tapi i biasanya dalam sebulan tu bolehlah tahan tak panjat suami. tp kalau lebih sebulan, sangap dia lain macam sikit + rinduuuuuuu. ahaks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2018 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 5-10-2018 09:22 PM
iols sebagai seorg yg baru bergelar isteri selama 2 tahun, bila hubby i meminta nak ML kalau i penat ...

Sebulan? Lamanya tahan  Kalau penat pun bila suami baik dan urut picit tu teruskan sajalah. Bukannya tiap kali main mesti nak sampai sejam dua jam. Kalau penat, main cara penat. Suami tak penat, biar dia buat kerja, kita enjoy sajalah. Tidur pun lebih lena.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:15 AM | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 01:11 AM
Sebulan? Lamanya tahan  Kalau penat pun bila suami baik dan urut picit tu teruskan sajalah. Bukann ...

yep yang sepatutnye mcm tu hahahaha
giler sebulan x main mnde dah ade
hahahaha
i seminggu pon da x blh nk gon
kdg2 wife kalau seminggu x dpt n masa tu i shift malam
esok pagi dia cerita dia genyeh dengan bantal hahaha
so i gelak je
then malam tu i pukul la kaw2 hahaha
sampai dia yg tolak hahahaha

i pon ckp la " haa nak sgt kan hehehe"
but she smile tanda happy
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbulan,sbulan++
Yang aku seram,laki aku..dia makan luar x
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku da kawin 6tahun,tapi aku tatau nk bncg hal ml ngan laki aku mcm mane..malu weyh...
Smpi hal branak,i thought nk bncgla kaedah mrncg pasal aku xnk mkn pil or suntikan..aku nk try la kot boleh kaedah kndom or buang luar...kome tau ape jwpn?eh,branak jela ape nk rncg2
Malunya...aku da ta tnye ape..aku ikot je rentak dia..aku ml ta pnh inzal..obviously dia je inzal..da dkat 5thun..aku nk ckp,malunya.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:45 AM GMT+8 , Processed in 0.077451 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list