CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
Post time 16-3-2019 03:17 PM | Show all posts
slumber88 replied at 15-3-2019 04:41 PM
Uishhh bleh thn sebulan ekh....

aku dulu keje sebulan di laut sebulan di darat boleh je bertahan bang..terpaksa la tapi haha cuma balik cuti sebulan tu mintakla kat bini ko selang sehari nak make love kalau tak penat la.. satu lagi yg bestnya setiap kali balik darat perasaan tu mcm baru dapat lps kawin hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 16-3-2019 03:17 PM
aku dulu keje sebulan di laut sebulan di darat boleh je bertahan bang..terpaksa la tapi haha cuma  ...

Kemass boss...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:27 AM | Show all posts
Edited by Dea_Nell80 at 19-11-2021 10:44 AM

wow topik...

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 19-11-2021 10:27 AM
wow topik...

Rare kan hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 16-3-2019 03:17 PM
aku dulu keje sebulan di laut sebulan di darat boleh je bertahan bang..terpaksa la tapi haha cuma  ...

Masa sebulan kt laut tu mcm mana boleh tahan tak ML? Boleh simpan ka stok air sebulan bkt dalam tu x bawa keluar bro?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 20-11-2021 01:33 PM
Masa sebulan kt laut tu mcm mana boleh tahan tak ML? Boleh simpan ka stok air sebulan bkt dalam tu ...

Biasanya akan sekali mimpi basah klu sebulan keje.. Pastu kurang teringin nak melancap pun.. Melainkan duk layan sembang horny ngan bini smpi xtahan Sgt haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 21-11-2021 05:28 PM
Biasanya akan sekali mimpi basah klu sebulan keje.. Pastu kurang teringin nak melancap pun.. Melai ...

Tabik la boleh mimpi lagi walaupun dah kawin... baguslah mcm tu... kuat iman boleh tahan tak capmelan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 03:57 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

2 minggu ke memula dulu,
skrg ni dah melarat ke 6 bulan?
nasihat aku,cari partner kalau x tahan...
atau ko puasa je
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 05:18 PM | Show all posts
AKU DAH BERBELAS TAHUN DI SIKSA BATIN,AJAK JE MENOLAK,KLAU NK PUN BERGADUH DULU BARU DAPAT SEBULAN PUN 2 KALI JE DAPAT,SEKARANG DAH 3 TAHUN SEBULAN SEKALI JE.ITU PUN TNGOK MOOD DI BILA OK.KLAU TK KERANA ANAK ENTAH LAH.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.068268 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list