CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
 Author| Post time 26-10-2018 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 13-10-2018 09:24 AM
Kasihan tt...bincanglah elok2 ngan wife...nawak wife keluar berdua je...mkn2..selami hati dia..mgkn  ...

Untungla boleh kawin lain
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-10-2018 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
SLAManya replied at 12-10-2018 12:11 PM
aku rasa kau tak menarik untuk dia teroka

kak @noraidil_06 sini sini

Xyah kawin la
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 04:37 PM | Show all posts

hello aku dah kahwin 10 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 04:38 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri derhaka tu.. cari lain saja.. itu basic role of wife
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 5-10-2018 09:22 PM
iols sebagai seorg yg baru bergelar isteri selama 2 tahun, bila hubby i meminta nak ML kalau i penat ...

Mana boleh menolak ajakan... ini mslh isteri2 hari ni, tak cukup ilmu agama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah malasla duk diam.jelah
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2018 03:35 PM | Show all posts

lorr....tak communicate ke weh...sex life is very important tau
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Komen kena 'ban'? What are we? 8 year olds? The mod concerned must be as frigid as ice in bed.  Jenis have sex in total darkness and under thick blankets with full clothes and buka sikit je utk konek mencelop. Hilarious! Baru dapat power jadi moderator forum je jah oi  And btw, komen tu dah lama. Besides, I am always polite and factual with my postings, hence no reason to censor me unless you are a prude.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
SLAManya replied at 26-10-2018 04:38 PM
setuju
kalau dick sedap mesti bini mauuu .. ni takat sedap sendiri, halalllhhhh b ...


Haahhh hang punya komen pun kena delete?
Lawak sungguh because I see worse comments tak pula kena delete - komen menghina dan mencarut ok pula ye mod ik?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:56 PM | Show all posts
ayjay replied at 2-11-2018 04:27 AM
Haahhh hang punya komen pun kena delete?
Lawak sungguh because I see worse comments tak pula ke ...

i tak kisah pun...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
SLAManya replied at 2-11-2018 12:56 PM
i tak kisah pun...

I find it ridiculous and funny as hell!
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejap je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2018 04:22 AM | Show all posts
ayjay replied at 7-10-2018 02:45 PM
Sebab tu wanita berumur suka pucuk muda yg kuat, aktif dan fun!

ha ha yeah, that i understand
some increased in experience, finding own rhythm and stroke, experiencing orgasms.. all of these shape the older women to develop their own sexual characteristics and interest. younger women often follow their partners rhythms
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2018 10:15 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2018 10:35 AM | Show all posts
puteraalam02 replied at 12-10-2018 12:02 PM
Dia keja, tapi kat rumah i ada tolong dia, i pun bila 3 hari xdpt mula lah badan rasa xsihat, kala ...

cuba ko rangsang dia.
buang tebiat sekali sekala.
tengah dia masak, ko peluk belakang ke, cium leher ke
atau tgh tengok tv, ko duduk dekat dia, peluk2, belai mana patut..
atau pun lebih daring, ko masukkan tangan kat dalam kain baju, pandai2lah buat apa lepas tu.
:

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

Dia penat la tu uruskan anak
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:26 PM | Show all posts
TT tak hensem... bini pun tak nak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 01:11 AM
Sebulan? Lamanya tahan  Kalau penat pun bila suami baik dan urut picit tu teruskan sajalah. Bukann ...

Jawapan terbaik....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 5-10-2018 09:22 PM
iols sebagai seorg yg baru bergelar isteri selama 2 tahun, bila hubby i meminta nak ML kalau i penat ...

Uishhh bleh thn sebulan ekh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 03:35 AM GMT+8 , Processed in 0.075440 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list