CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
 Author| Post time 12-10-2018 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah bila ml wife i selalu puas dulu. Mmg la bagus. Tapi terlalu awal, pastu dia tolah i xnak dah. Selalu gak I terkapai kapai sendiri. Nak kata dia tak puas sebab selalu menolak ml, dia puas awal dari i. Tu yg I kata pelik tu, presentation dia mmg i sedih, i je yg explore body dia, sedang dia just baring je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 9-10-2018 08:39 AM
wife u keje?

or housewife??

Dia keja, tapi kat rumah i ada tolong dia, i pun bila 3 hari xdpt mula lah badan rasa xsihat, kalau i penat? Emm i rasa kalau i penat lagi i nak, bila rasa penat atau stress tempat.keje bila i buat ml, pastu i rasa tenang sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
gopal replied at 8-10-2018 03:32 PM
bagi iols yg dh masuk 11yrs kawin ni..marriage is all about communication, tolerate and be transpare ...

Wow bestnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:09 PM | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 9-10-2018 12:40 AM
i penah tolak sbb my kids still awake...

end up merajuk org tu di bucu katil...

memang patut lah u tolak kalau ur kids tak tido lagi

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:11 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 12-10-2018 03:44 AM
Masalah bila ml wife i selalu puas dulu. Mmg la bagus. Tapi terlalu awal, pastu dia tolah i xnak dah ...

aku rasa kau tak menarik untuk dia teroka

kak @noraidil_06 sini sini
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 12-10-2018 09:09 AM
Mungkin petuanya adalah saling mencintai dan kurangkan stress.

Maybe. Rasanya banyak factor tapi yg utama is happiness. Ramai kawan yg hidup happy nampak lambat tua.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 12-10-2018 11:42 AM
Masalah bila ml wife i selalu puas dulu. Mmg la bagus. Tapi terlalu awal, pastu dia tolah i xnak dah ...

Perempuan kalau cepat klimaks pun mampu banyak kali klimaks.
Kalau dia tak nak pun, layan je lah husband.
Both kena puas lah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 12-10-2018 02:08 AM
heheheh ni dinamakan sex hingga akhir hayat dan bahagia hingga akhir hayat hehehehe

Best. Harapnya kami pun macam tu juga. Heehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:52 PM | Show all posts
TT pun jenis tak pandai kot
pompuan boleh cum lebih dari sekali
kalau takat cum 1x je means dia tak enjoy pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
SLAManya replied at 12-10-2018 12:11 PM
aku rasa kau tak menarik untuk dia teroka

kak @noraidil_06 sini sini

Gapogapogapo
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ku tertipu dgn tajuk..igtkn ML tu merujuk pd mobile lejen..rupenye...urmm..silap masuk ler ni..

Hahahahahahhahaahahhahaahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mh17 replied at 6-10-2018 09:21 AM
Aku da kawin 6tahun,tapi aku tatau nk bncg hal ml ngan laki aku mcm mane..malu weyh...
Smpi hal bra ...

I x bincang psl nk beranak. I decide n tell him, i dont want kids anymore. My body, my choice. Nk ank lg, go marry young girls
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp tahun dh tt nikah?
I think ade perangai tt yg membosankan wife kut.
Perangai hauk boleh turn off ok.
Cth cko byk sgt a.k.a membebel.
Turn off. Mcm pondan je bile membebel x berenti.

Kalau tt x ensem, tu x leh buat apalah.
Lg pun wife dh terima u seadanya.
Tp uols ni masam kut.
Cer wangi2 sikit.

Kalau rase x tahan sgt.
Kawin lain jelah bro.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 03:08 PM | Show all posts
bellaa replied at 10-10-2018 11:59 AM
3 hari lah paling max
tapi sebolehnya hari2 mau.

bila bella kawin??? tak jemput pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 03:18 PM | Show all posts
aku rasa wife ko ni ada masalah low libidolah, apa kata ko bagi dia pakej London weight management (kalau pun wife ko kurus program ni boleh mandi wap apa lancau lg) baru lah segar sikit bini ko tu.....selebihnya kalau tak jalan gak pandai2 lah pasang skandal...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:45 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-10-2018 05:26 AM
Brp tahun dh tt nikah?
I think ade perangai tt yg membosankan wife kut.
Perangai hauk boleh turn o ...

TT ni tak pandai ngesek pun iya juga
dari tahun brp dia merempan pasal ngesek
pastu balik2 ulang ayat bini dia dah puas dulu dah puas dulu
padahal pompuan blh cum byk kali kot dalam seround tu
1x cum bkn bermakna dia dah puas.. dia cuma dah tak lalu nak teruskan je

kalau dia mampu climax banyak kali maknanya adik kau hebat laaa walaupun 1 position je
macam .....

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lkick2113 replied at 12-10-2018 03:18 PM
aku rasa wife ko ni ada masalah low libidolah, apa kata ko bagi dia pakej London weight management ( ...

Tinder eh? Jgn kat tinder pun x laku sudah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-10-2018 01:26 PM
Brp tahun dh tt nikah?
I think ade perangai tt yg membosankan wife kut.
Perangai hauk boleh turn o ...

Saya jenis normal, x membebel, wife yg byk membebel, masam? Tiap malam mandi sblm tido, pakai bedak, deoderan lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-10-2018 01:26 PM
Brp tahun dh tt nikah?
I think ade perangai tt yg membosankan wife kut.
Perangai hauk boleh turn o ...

Saya jenis normal, x membebel, wife yg byk membebel, masam? Tiap malam mandi sblm tido, pakai bedak, deoderan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-10-2018 01:10 PM
Hahahahahahhahaahahhahaahahahah

Amboihhhh kak..gelak besar gitu haa..silap masuk benang..tt pun dah halau drpd benang ni...tp diseru balik ni dgn komen gelakan akak ni..acaner tu..kekeke~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.078828 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list