CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
Post time 9-10-2018 08:50 AM | Show all posts
ayjay replied at 7-10-2018 02:45 PM
Sebab tu wanita berumur suka pucuk muda yg kuat, aktif dan fun!

oh sis.. i like your statement.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 9-10-2018 08:40 AM
i penah tolak sbb my kids still awake...

end up merajuk org tu di bucu katil...

Kikiki. Patot bila dia nak masa anak tak tido lagi, u suruh je dia tidokan. Mase nilah nak buli suamiii. Heeee
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 02:33 AM | Show all posts
dakewa replied at 9-10-2018 10:05 PM
Kikiki. Patot bila dia nak masa anak tak tido lagi, u suruh je dia tidokan. Mase nilah nak buli su ...

hahaha betul dah tu
nak sedap mesti la kene buat kje dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 9-10-2018 08:50 AM
oh sis.. i like your statement.. haha

Hahahaha it is true for women who are fun and broad minded. Kalau tak, haruslah subscribe to the notion that dah tua fikir ibadah dah kerepot kena insaf bla bla bla malu kat orang
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 03:06 AM | Show all posts
ayjay replied at 10-10-2018 02:34 AM
Hahahaha it is true for women who are fun and broad minded. Kalau tak, haruslah subscribe to the n ...

kiki malu kot oram
macam wayang kulit wokyoh samad dan said
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 10:46 AM | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 02:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

yang kau gigih saja biarkan 2 minggu tu buat apa??
habistu kau buat apa? melancap?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 11:59 AM | Show all posts
3 hari lah paling max
tapi sebolehnya hari2 mau.

dah dapat huby sedap. haruslah selalu ON

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 10-10-2018 10:46 AM
yang kau gigih saja biarkan 2 minggu tu buat apa??
habistu kau buat apa? melancap?

Tak pun cari cockpit lain?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 11:47 AM | Show all posts
ayjay replied at 7-10-2018 02:45 PM
Sebab tu wanita berumur suka pucuk muda yg kuat, aktif dan fun!

tapi wanita berumur masih lagi kuat untuk melayani pucuk muda?

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 11-10-2018 11:47 AM
tapi wanita berumur masih lagi kuat untuk melayani pucuk muda?

Sudah tentu!
Bukan macam lelaki boleh tak kuat dan konek pun semakin mati.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 02:48 PM | Show all posts
ayjay replied at 11-10-2018 12:22 PM
Sudah tentu!
Bukan macam lelaki boleh tak kuat dan konek pun semakin mati.

kalau dah menopause masih kuat seks lagi?

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 03:41 PM | Show all posts
ayjay replied at 11-10-2018 04:22 AM
Sudah tentu!
Bukan macam lelaki boleh tak kuat dan konek pun semakin mati.

itu x da masalah...ada ubatnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 11-10-2018 03:41 PM
itu x da masalah...ada ubatnya.....

Says you. Reality is different.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 11-10-2018 02:48 PM
kalau dah menopause masih kuat seks lagi?

Bagi sesetengah wanita, ya. Apa ada hal dengan menopause. My parents in law dah 70+ tapi masih aktif sexually. Hahaha mak mertua saya hariharimau
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 09:16 PM | Show all posts
ayjay replied at 11-10-2018 05:24 PM
Bagi sesetengah wanita, ya. Apa ada hal dengan menopause. My parents in law dah 70+ tapi masih akt ...

Umur 70+ namun masih aktif? Ada apa-apa rahsia kesihatan ke, kak jay?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 11-10-2018 09:16 PM
Umur 70+ namun masih aktif? Ada apa-apa rahsia kesihatan ke, kak jay?

Hahaha tak tau. Yang akak tahu, mereka happy selalu. Sangat loving dan suka usik mengusik walau dah tua. Mother in law pun masih melawa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 02:08 AM | Show all posts
ayjay replied at 12-10-2018 01:46 AM
Hahaha tak tau. Yang akak tahu, mereka happy selalu. Sangat loving dan suka usik mengusik walau da ...

heheheh ni dinamakan sex hingga akhir hayat dan bahagia hingga akhir hayat hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:09 AM | Show all posts
ayjay replied at 12-10-2018 01:46 AM
Hahaha tak tau. Yang akak tahu, mereka happy selalu. Sangat loving dan suka usik mengusik walau da ...

Mungkin petuanya adalah saling mencintai dan kurangkan stress.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 10-10-2018 10:46 AM
yang kau gigih saja biarkan 2 minggu tu buat apa??
habistu kau buat apa? melancap?

Melancap la apa lagi, abis nak tala kat mana skandel.pun xde, kalau yg ada kat sini ok gak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-10-2018 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah bila ml wife i selalu puas dulu. Mmg la bagus. Tapi terlalu awal, pastu dia tolah i xnak dah. Selalu gak I terkapai kapai sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:28 AM GMT+8 , Processed in 0.087918 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list