CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: puteraalam02

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
Post time 6-10-2018 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mh17 replied at 6-10-2018 09:21 AM
Aku da kawin 6tahun,tapi aku tatau nk bncg hal ml ngan laki aku mcm mane..malu weyh...
Smpi hal bra ...

Tulislah betul betul kalau nak berforum dan orang baca dan respond.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 6-10-2018 09:15 AM
yep yang sepatutnye mcm tu hahahaha
giler sebulan x main mnde dah ade
hahahaha

Untung la dapat wife yg sporting mcm tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mh17 replied at 6-10-2018 09:18 AM
Sbulan,sbulan++
Yang aku seram,laki aku..dia makan luar x

Salah satu faktor laki makan luar ini.la sebabnya, tak layan suami, suami makan hati. Tak nafikan jugak ada yg layan suami tiap malam masih gak makan luar. Tapi inilah perasaan kami bagi sisuami, tampak mcm remeh, tak tau la laki lain, tapi bagi i, i memang perlukan belaian batin, palik teruk seminggu sekali, yg baik dua kali seminggu, kalau ikut hati dua hari sekali, hati happy
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 6-10-2018 05:11 PM
Salah satu faktor laki makan luar ini.la sebabnya, tak layan suami, suami makan hati. Tak nafikan  ...

Uols,amboi..iols ni mmg bkhidmat utk suami k..iols x minx tp mberi.tp dia xnk,xkn iols nk rgol pulak..jd ble dia xnk,iols diam je..pasal iols mmg x pnh dpt inzal...jd dpt ke x,iols ok..iols x kayu,iols ikot khendak suami..cuma utk iols ckp iols x inzal uh malu sngguh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 09:56 AM
Tulislah betul betul kalau nak berforum dan orang baca dan respond.

Erk,salu pun bgtu?motif u ta phm?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 01:30 PM | Show all posts
ayjay replied at 5-10-2018 03:25 AM
And some females like me, bila cecah umur 40 lagi kuat nafsu dan menggatal  Satu hari sekali pun k ...

this is actually true
wanita 40s berbeza selera mereka, ade sedikit perubahan kata researchers
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 01:31 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 4-10-2018 09:53 PM
Foreplay aku mmg suka lama, tapi dia pulak nak cepat cepat

owh
kena coordinate dgn wife la
most people terbalik

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2018 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 7-10-2018 01:30 PM
this is actually true
wanita 40s berbeza selera mereka, ade sedikit perubahan kata researchers

Sebab tu wanita berumur suka pucuk muda yg kuat, aktif dan fun!
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 4-10-2018 10:04 PM
Kadang siang hari aku bawak gi jalan makan makan, kat rumah aku tolong dia, aku harap dia pahamlah,  ...

dia org lain ke uols lain macam je ?
ataupun perempuan ni kdg2 dia macam x nk dah ...cuba heart to heart la tanya kenapa dia x nak
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 11:10 PM
I think your husband is turned off by your low IQ. Hence, he only treats you as his cockpit.

Low IQ becoz talking to someone shit like u
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 11:08 PM
Tak ada motif selain sakit mata dan otak tengok penulisan rempit tak sekolah.

Biar nampak rempit,as long i ta kcau hdup u,why bother!shuh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 03:18 PM | Show all posts
3-4 hari max la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 03:32 PM | Show all posts
bagi iols yg dh masuk 11yrs kawin ni..marriage is all about communication, tolerate and be transparent..paling mencabar masa anak2 kecik lg..nak cari masa utk ML...cara we all..urusan rumah kene sama2..sbb sama2 keje..anak2 dr baby kita train tido awal..tido katil asing even still dlm same room..walaupun keje bgn awl dlm pkl 5.30..tp pandai2 budget time..pukul 11 still awal..masa anak2 kecik kdg we took about 2hrs..sbb tgh2 ML..anak bgn..kita settlekan anak...bg susu..tidokn blk..then sambung..penah gak amik cuti..tp pi tido hotel..chk in tghri...lewat ptg chk out..blk rumah mcm biasa..anak2 tinggal..mcm kita pi keje..but u get quality ML time

skrg bila anak2 dh besar & tido bilik asing..lg relax nk ML...still mcm bru lps kawin...ML tk perlukn appointment ye..smbil2 baring sblh partner tgk tv..kacau2 each other..then ON terus...spontan lg best...kat rumah kene make sure u ever ready (wangi luar dlm, cantik/hensem)..so anytime bole ON je..now nk masuk 11yrs marriage pun our ML time dlm 1-1.5 hrs..still bgn pg keje..habis ML pkl 12++ normal..

conclusion...communicate kalau ade yg tak kene..u kene faham ur spouse and ur spouse need to understand u..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 8-10-2018 01:05 AM
Even your inability to construct a simple English sentence demonstrates your stupidity. Not to men ...

So,u are 1 of that kind of moronic i guess..how pathetic your life man..btw i dnt think that u are man..shemale or maybe u had a problem identity crisis..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ayjay replied at 6-10-2018 01:11 AM
Sebulan? Lamanya tahan  Kalau penat pun bila suami baik dan urut picit tu teruskan sajalah. Bukann ...

Dah urut2 picit2 lalu terus terlena bagaimana mahu make love cara org penat. Lagipun hubby iols bukan jenis memaksa. Dia sgt memahami and i pun takdelah tolak cara kasar like tepis ke apa khen. Tapi biasanya i akan ganti balikk malam yg dia tak dpt tu. And sebulan tu utk diri i maksudnye. Itu tempohhh paling lama i boleh bertahan tak gomol hubby sbb hubby penah kena outstesen lebih dr sebulan, sebulan tu okay lg, lps tu iols dah start mengenyit2 rindukan hubby. Kakakkak
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 08:39 AM | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

wife u keje?

or housewife??

both akan letih bila end of the day...

u can ask her why... takkan mcm tu pun segan nak tnya...

i paling lama 3 hari jugak.. tak boleh lebih.. (kadang tahan..kadang have to diy sbb husband outstation)

bila dia ada, me always ask.. kdg mcm segan plak bila selalu mintak...tp what the heck..?

kdg dia layan i je... dia x klimaks pon sbb letih..kdg i layan dia... the other way around... nnt i tuntut lah hutang tu...

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 08:40 AM | Show all posts
dakewa replied at 8-10-2018 10:16 PM
Dah urut2 picit2 lalu terus terlena bagaimana mahu make love cara org penat. Lagipun hubby iols bu ...

i penah tolak sbb my kids still awake...

end up merajuk org tu di bucu katil...

tu lah the one and only time i tolak... never in my life again....haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:58 PM GMT+8 , Processed in 0.078242 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list