CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 29024|Reply: 149

Tanya para isteri bab ml

  [Copy link]
Post time 3-10-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Naktanye kpd para wanita terutama yg dah kawin. Berapa lama korang boleh tahan kalau tak nikmat sek? Sebulan, dua bulan, seminggu?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
depend pada org la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
3 hari max lepastu xkeruan dh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kamu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii..soalan cmni pon ado..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 3-10-2018 09:20 PM
3 hari max lepastu xkeruan dh

Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan, dia tak mintak, sedang aku selang sehari xdpt mcm nak gila. Kenapa ye ppuan mmg mcm tu ke bila dah ada anak 2, sedang masa baru kawin dulu dia yg tarik aku ajak ml, boleh kata hari hari, pernah beberapa kali lebih dari sekali sehari. Kini xlagi mcm dulu, bila aku nak selalu dia bagi alasan taknak, aku kekadang makan hati, rasa sunyi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku tertipu dgn tajuk..igtkn ML tu merujuk pd mobile lejen..rupenye...urmm..silap masuk ler ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ku tertipu dgn tajuk..igtkn ML tu merujuk pd mobile lejen..rupenye...urmm..silap masuk ler ni..

Sila nyah dari sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hottime replied at 3-10-2018 10:08 PM
Adoiii..soalan cmni pon ado..

Em sory mmg bagi sesetangah org nampak mcm tah apa apa, tapi ni soal batin, susah nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:13 PM
Em sory mmg bagi sesetangah org nampak mcm tah apa apa, tapi ni soal batin, susah nak cakap.

Its ok..u need to talk woth your wife..perempuan dia tak akan tunjuk.yg dia beria nak batin tu..ada perwmouan yg jenis malu..but once laki start dia akn give the best..cari hot button dia kat mana..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ku tertipu dgn tajuk..igtkn ML tu merujuk pd mobile lejen..rupenye...urmm..silap masuk ler ni..

An allied has slain lord!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila aku kata nak mlm ni selalu dia sambut emmm saja, pastu diakata pagi esok boleh tak lastly pagi esok tinggal harapan, kejut dia tak bagun. Tube sebabla aku nak tanya berapa lama nafsu diorang ni tahan. Pelik aku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila aku kata nak mlm ni selalu dia sambut emmm saja, pastu diakata pagi esok boleh tak lastly pagi esok tinggal harapan, kejut dia tak bagun. Tube sebabla aku nak tanya berapa lama nafsu diorang ni tahan. Pelik aku
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 3-10-2018 10:19 PM
An allied has slain lord!

Wahhhhhhh...an ally laa sis..kekeke~ade gk ke y lyn mobile lejen kt sini?hehe..

Blah dlu..tt dah halau sy nih..silap masuk benang..im still budak2..hehehee~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata perdormance aku tak ok time ml dia kata puas sgt, selalu dia yg tewas dulu sblm aku
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:12 PM
Sila nyah dari sini

Iyelaaaa tt..maafin gue y silap masuk bebenang ini..gue bg jalan pd y tua2 utk berborak..kekeke~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi yg tak bestnya time nak mengajaknya tu buat aku dah cuak, mom aku yang lebih dia hanya melayan aku aja, bukan ke seks tu satu perkongsian kpd pasangan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekadang aku terfikir mungkin ini lah mengapa lelaki mempunyai skandal luar, apabila tidak dilayan lelaki merajuk dan diluar sana ramai yg menanti utk.berkongsi kaseh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku terniat gak nak beli kopi etc utk tambah performance aku, tapi pikirkan balik buat apa aku je beria ria, aku pernah gak beli lilin perfume, beli minyak urutan tapi semua sia sia
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 02:44 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 3-10-2018 10:11 PM
Ohyeke kenapa wife aku dah dua minggu dia macam tak rasa apa apa, aku saja peratikan dan biarkan,  ...

you kena check methods love-making you.
maybe too little foreplay, maybe too quick, too rough.
kena ikut rentak isteri sebenarnya
sbb lelaki akan orgasm bila ejaculate
isteri berbeza

kena diingat wanita bila in 30s, akan lebih mature sexually, mula ingin orgasm setiap waktu, many mula masturbate, dan a few akan cari ''kelainan''
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 03:04 AM GMT+8 , Processed in 0.431518 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list