CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6613|Reply: 27

[OCN] The Player ~ Song Seung-Heon, Krystal Jung

[Copy link]
Post time 2-10-2018 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by cik_sssara at 2-10-2018 12:18 PM




Drama: The Player (English title)
Director: Ko Jae-Hyun
Writer: Shin Jae-Hyung
Network: OCN [Malaysia - Astro tvN CH395]
Episodes: 14
Release Date: September 29 - November 11, 2018
Runtime: Sat. & Sun. 22:20 [Malaysia - Sun. & Mon. 21:50]


Plot Synopsis:
A crime proceeds redemption team consists of a smart swindler, a fighter, a hacker and a driver.
The crime proceeds redemption team attempts to take back property hidden away by criminals.


Cast:
Song Seung-Heon (as Kang Ha-Ri)
A veteran conman from a family of investigators who was born bold and gifted with words.

Krystal Jung (as Cha A-Ryeong)
A skilled driver who grew up in an orphanage after being abandoned by her parents.

Lee Si-Un (as Im Byung-Min)
A talented hacker.

Tae Won-Seock (as Do Jin-Woong)
A powerful fighter.

Kim Won-Hae (Prosecutor Jang In-Kyu)




Teaser:




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-10-2018 12:24 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2018 12:24 PM | Show all posts
Edited by cik_sssara at 2-10-2018 12:23 PM

Yeahh, finally ada jugak drama yang boleh I follow.

Dah habis 2 episod. So far agak interesting jugaklah. Swindler team lagi..tapi diorang ni agak amatur, dan kelakar jugaklah


Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_sssara replied at 2-10-2018 12:24 PM
Yeahh, finally ada jugak drama yang boleh I follow.

Dah habis 2 episod. So far agak interesting  ...

Best ke citer ni... kalau best nak try tengok sebab ada song seunghoon...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 12:07 PM | Show all posts
nk tgk oppa song seunghoon
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 02:01 PM | Show all posts
iols baru layan episode 1..
iols beria tengok sbb ada oppa yg comey tuuu

so far okay laaa... terus iols teringat citer switch : change the world

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 02:03 PM | Show all posts
Choc-chip replied at 2-10-2018 08:10 PM
Best ke citer ni... kalau best nak try tengok sebab ada song seunghoon...

Best you. SSH handsome gila &watak dia masuk air sikit  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2018 02:12 PM | Show all posts
mizzacu replied at 3-10-2018 02:01 PM
iols baru layan episode 1..
iols beria tengok sbb ada oppa yg comey tuuu

Tapi bagi I, Switch cerita JGS tu lebih thriller, dan team dia agak pro lah.

Cerita Player ni pulak (so far) lebih relax, fun, banyak humor, team diorang pun macam agak noob
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2018 02:18 PM | Show all posts
cik_sssara replied at 3-10-2018 02:12 PM
Tapi bagi I, Switch cerita JGS tu lebih thriller, dan team dia agak pro lah.

Cerita Player ni  ...

aah.. depa ni the players yg suka play2..

si hackers tu tgk muka pon dah kelakor
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xtgk lagi...rakam jer...adoi byk betul citer kena follow...ni pun baru habis maraton reply 1997...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2018 12:39 PM | Show all posts
SSH kali ni not bad. padahal dah blacklist dia masa cerita Black
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2018 12:20 PM | Show all posts
skang byk jugak cite ongoing tgh best2 ... ni pun menjadi pilihan hati gak utk tgk...meme best... huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 12:51 PM | Show all posts
menarik juga drama ni...
gigih rekod....weekend dh layan smpi ep 4...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Team ni walaupun amateur dah berjaya handle beberapa kes...

Setiap investigation tu nervous je tengok diorang kena kejar la... kena pukul la... tapi lawak betul tengok diorang...

BTW dalam team ni semua tau fight... tak la harap kat fighter tu sorang... hacker tu ingatkan tau cari info je rupanya dia tau nak fight...

Pada i team ni complete jugak sebab masing2 ada skill masing2...

Apasal citer ni 14 episode je... biasa kan 16 episode...

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 09:50 AM | Show all posts
hi uols...nk tanya...hero tu...hero autumn in my heart rupanya...padan la mcm familiar ai tgk cerita Beautiful Nightmare ada hero tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 16-10-2018 09:50 AM
hi uols...nk tanya...hero tu...hero autumn in my heart rupanya...padan la mcm familiar ai tgk ceri ...

Yup... hero Autumn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-10-2018 11:49 AM | Show all posts
mimi77 replied at 16-10-2018 09:50 AM
hi uols...nk tanya...hero tu...hero autumn in my heart rupanya...padan la mcm familiar ai tgk ceri ...

Yesss, hero wangi tak makan dek umur
Dia sekarang makin aktif amik job drama.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bencinya tengok attorney jin... nampak humble tapi jahat... choyyy... ingatkan betul2 nak tolong defendant tu... rupanya tag team dengan wife assemblyman... wife assemblyman tu pun kemain jahat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak je Hari menyamar jadi reporter pakai wig...

Sebelum tu hacker & fighter tu menyamar jadi reporter... lawak jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Favourite ost...

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.215396 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list