CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: idolfan

Edisi Kering Idea - Justice for CTDK! [OFFICIAL MV IS OUT!]

    [Copy link]
Post time 21-9-2018 04:11 PM | Show all posts
Yokot replied at 21-9-2018 11:11 AM
Bibir tok ti nampak pelikkan sekarang kalau bercakap...

haaa

igtkn aku sorg je noticed
ms bigstage tu
mekap lebh dr bibir tu sgt buruk
dh mcm inject silicon pun ye



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 04:13 PM | Show all posts
idolfan replied at 21-9-2018 03:21 PM
SPOT ON.

Ctdk sekarang adalah Tok pah in the 90s.

sape plk ct in the 90s?




Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:15 PM | Show all posts
1st time dgr
xsedap lah
xkick
somewhere missing dlm lagu tu
forgettable






Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru dgr.. blh la nk dgr sekali.. utk kali kedua minta mahap je la ye.. so sleepy la.. overrated sgt lagu ni.. takziah tokti.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:23 PM | Show all posts
Merepek betul lagu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 21-9-2018 03:14 PM
Haha.. mmg seram. I yg baca puji2an diorg pun rasa are they real?

U tak explain secara ilmiah ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KhunJee replied at 21-9-2018 03:35 PM
Gigih yach diorang search twit semata-mata nak bash. Takut I tau tetibe kene serang. Lol

U cakap mcmn sis
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:32 PM | Show all posts
CT ni kena duk bertenang, kumpul bahan, cari ilham duk  bincang dengan komposer yang berkualiti. Pelik betullah lagi tang ting tang ting anak kambing nani pun nak terbit. Mendelahai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 04:36 PM | Show all posts
to be honest.. forgettable. sorry tok t...

kenapa lagu tu mcm bising background dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:39 PM | Show all posts
Memandangkan aku ada high expectation terhadap lagu Anta Pernama ni (due to early promo), so lagu ni average je lah. nak kata sedap pon tak, nak kata taksedap pon tak jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrul90 replied at 21-9-2018 04:39 PM
Memandangkan aku ada high expectation terhadap lagu Anta Pernama ni (due to early promo), so lagu ni ...

Liza hanim sesuaikan sis bawak lagu2 klasik hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 21-9-2018 04:13 PM
sape plk ct in the 90s?

Melihat ketegaran peminat qim depress sprt sitizoner, maka tak salah lg bbnu plg top dekad ni adalah qim depression

Tp kalau ikut views spotify n youtube, Pian lbh konsisten cuma Pian xde karat
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Telinga iolss lebih menangkap lagu Kak Mica... Sampai Bila ... Anta Kun Anta ni ok je la ... mgkn masih baru lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni suka caras everything dlm dunia seni termasuk laki orang kan?


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:29 PM | Show all posts
cicicumel replied at 21-9-2018 11:50 AM
I suka lagu2 cptaan FT. So FT pernah x buat lagu utk cT?

Dirgahayu ...

tp tu ciptaan gabungan FT, Mike Chen, Ezra Kong
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:31 PM | Show all posts
tp anta permana  ni...at first si hael n ezra yg gedikk2 kan nak bg lagu anta ni kat tok ti...

then...tok ti setuju jahh terima sbb nama hael pun meletop2 skrg ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 06:45 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 21-9-2018 06:31 PM
tp anta permana  ni...at first si hael n ezra yg gedikk2 kan nak bg lagu anta ni kat tok ti...

th ...

kan sis ,,haters tok tie sila hadam info betul2 hael yg gedik bagi lagu kt tok tie..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 21-9-2018 03:14 PM
lagu ni nak kata lagu traditional..tah, nak kata arab mgkin ya, tp mcm rojak pon ade.
I xnafikan ct ...

Hmmm...tahan la bole dgr skali. I dgr half lagu je trus stop, bukak forum ni :p
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh jer layan lagu ni
Mmg x nafikan x seindah lagu2 yg dulu
Tp xdelah buruk sgt pun
Tambah dgn vokal ct so halwa telinga meols blh accept
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 12:47 PM GMT+8 , Processed in 0.139142 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list