CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9465|Reply: 27

[2018] TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE [NETFLIX]

[Copy link]
Post time 27-8-2018 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 28-8-2018 01:06 AM


Genre:
Drama | Romance | Comedy | Family

Summary:
Lara Jean Covey writes letters to all of her past loves, the letters are meant for her eyes only. Until one day when all the love letters are sent out to her previous loves. Her life is soon thrown into chaos when her foregoing loves confront her one by one.

Lara Jean keeps her love letters in a hatbox her mother gave her. They aren't love letters that anyone else wrote for her; these are ones she's written. One for every boy she's ever loved-- five in all. When she writes she can pour her heart and soul and say all the things she would never say in real life, because her letters are for her eyes only. Until the day her secret letters are mailed, and suddenly Lara Jean's love life goes from imaginary to out of control.

Trailer:





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-8-2018 05:52 PM | Show all posts
I taknak bagi spoiler pun okay.

Filem ni adaptasi buku, dia compile tiga buku jadi satu filem. So bagi yang baca buku dia tu tahu lah kan macam mana diorang twisted/improvised kan lagi plot dalam buku jadi apa yang jadi dalam filem.

Cinematography, colour, editing, so nice. Wardrobe, set, characters, casts, very on point. Music & sound effect, best best best, I suka semua playlist dia, my kind of jam.

Trust me at first you tak berapa suka pun Lara Jean ni, sebab I sendiri pun mehh ni mesti watak typical Asian, genius dalam kelas, kena buli, mak bapak kaya. But its not. Well adalah dia kena buli tapi bukan sebab dia Asian. And well I can tell the producer memang taknak sentuh pun anything racism. Walaupun cerita ni pasal teenage but the story focus is on love, not sex. I perasan takde pun diorang cursing, bad language, lawak 18sx. Entah ek, maybe ada sikit but not too excessive atau bertapis. And yes, no sex scene.   

Actually, I’ve been a fan of Netflix movies sebab most of their cast are fresh faces, ataupun yang tak pernah jadi watak utama. Kedua, walaupun sesetengah daripadanya kadang-kadang tu plot macam cliché but it’s fine to me sebab relatable with real life dan ringan, senang hadam.

Rate: 9.5/10
Definitely need more Lara Jean & Peter Kavinsky moment, when/where they fall in love, etc. And yes, a sequel please.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tgk dah, best! Tetiba iols crush ngan peter dlm movie ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Is it better than the kissing booth?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok will watch. Ingatkan x best
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi i, biasa je... tapi keliling i, dok tgk berulang kali. Novel nya best
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2018 09:04 AM | Show all posts
BedahBedul replied at 27-8-2018 09:17 PM
Dah tgk dah, best! Tetiba iols crush ngan peter dlm movie ni

Me too. He's so cool. Contra sangat dengan LJ yang jenis gelabah
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:29 PM | Show all posts
Baru tengok malam tadi. Boleh la mcm comel2. Buzzfeed dok kuar article cerita ni, even declare the best movie of all time. Budak2 muda suka la kot, bagi hacik, boleh laaa, entertaining.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2018 09:05 AM | Show all posts
I bukan kategori BBNU or teens - which is the target audience for this movie. Tapi I actually enjoy sgt2 movie ni.

Being the 'outsider' and 'unpopular kid' at school - we all would love to fit in,  - and this movie handled it really well without the cliche. having the main character as part Asian pun something yg lain.

Of course, in any movies, main character lelaki jugak la yang org pakat2 'drool over' - tp the writer of the book (and the director of the movie) berjaya menggabungkan semua ciri2 idaman in a teen boy dlm satu character.....

Siapa la yg tak pernah gilakan budak lelaki handsome kat sekolah yg also plays sports, baik dgn family and also ada sensitive side?

Watch it, and bring yourself back to when you were 17....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 12:28 PM | Show all posts
Kalau nak cerita pasal storyline, sorry to say tak ada yg baru pon pasal citer ni. Kalau nak version yg lebih baik (for teen movie I mean) aku rasa 10 Things I Hate About You atau maybe the underrated Drive Me Crazy pilihan yg korang kena consider.

Tapi, benda yg buat movie ni meletop are:
1) Novel dia best seller
2) Sebab heroin dia Asian American which mmg jarang amat for teen-movie
3) Obviously, almost everyone got so thirsty for Peter Kavinsky lepas tengok movie ni

p.s Hampir setiap hari Buzzfeed up article pasal movie ni sampai aku naik bohsan
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2018 09:32 AM | Show all posts
kat mana tgk yea selain netflix? x reti nk browse netflix?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2018 07:05 PM | Show all posts
Bdk ni Filipino ke Vietnamese ke Korean?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
watched it and  like this movie n rasa mcm school girl again
mula2 mcm.. awat heroin dia x lawa.. mixed parentage tp look asian seratus peratus unlike adik n kakak dia yg lawa npk sisi mix tu..  betterlah kakaknye tu yg jd heroin... tp as the story continues suka watak n character heroin tu .. cool je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 09:59 PM | Show all posts
Sengih2 je tengok cerita ni.. Peter Kavinsky memang hot la.. Calm je, opposite dengan si LJ yang agak kelam kabut tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2018 04:53 PM | Show all posts
nashrudean replied at 7-9-2018 07:05 PM
Bdk ni Filipino ke Vietnamese ke Korean?

Kalau tak salah Vietnam, adopted by american since baby.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2018 05:05 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 30-8-2018 12:28 PM
Kalau nak cerita pasal storyline, sorry to say tak ada yg baru pon pasal citer ni. Kalau nak version ...

My niece paksa I baca novel dia lepas tengok cerita ni. And...bagi I novel dia biasa je, cliche nothing much than other book. Sometimes bosan pun ada, dengan benda2 yang tak patut mention tapi author elaborate berjela-jela. Tapi ada lah jugak yang fun.

Bagi I lah, dalam buku & dalam filem, different. Tapi I suka. &forsure akan ada sequel ni nanti. Taksabar nak tengok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2018 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Peter Kavinsky hot sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 02:21 PM | Show all posts
sequel plizzzzzz........
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok i got to admit. I couldnt get enough of peter kavinsky
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tehaisfav replied at 6-9-2018 09:32 AM
kat mana tgk yea selain netflix? x reti nk browse netflix?

I download
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 04:15 PM GMT+8 , Processed in 0.159663 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list