CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2422|Reply: 0

Jam Breitling Rege RM299 Ni Ori Ke Fake Ye? Katanya Tutup Warehouse.

  [Copy link]
Post time 24-8-2018 08:51 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 25-8-2018 12:10 AM

Pendahuluan (skip ke isi kalau malas baca):
Tanak pakai jam tangan dah, berkenan pada fitband. Memula berkenan kat xiaomi mi band 2 simple cantik ramai orang beli ni, kemudian nampak xiaomi mi band 3 tapi skrin dia gedabak, kemudian ternampak huawei honor band 3 design cun function banyak ada alarm semua, semua pun rege bawah RM100 je kat shopee, kira nak yang ni. Kemudian dapat tau fitband entry level ni takde gps, sikit tak accurate, dan kiraan pun out sikit.

Lepastu nampak fitband mahal RM700 lebih samsung gear fit2 pro cun giler skrin macam smatwatch pulak siap color bagai kira perfect dah tapi bateri lawak tak tahan langsung. Paling best nampaknya RM350 garmin vivofit bateri charge setahun sekali je memang elok sangat, function pun okay siap ada meter suruh move kalau duduk lama sangat tapi design tak berapa menarik la pulak, skrin macam entah low tech pulak.

Last sekali ternampak bawah RM300 huawei band 2 pro, ada gps kira okay sangat dah tu agaknya semua accurate lah. Kira nak yang ni la kan pulak. Kemudian tetibe ternampak ni luxury watch tetibe rasa nak jugak yang ni..

Isi Karangan:
name: breitling aviator
price: RM299  (harga asal: RM4999)
Due to expiration of warehouse contract, warehouse is ready to move out of Malaysia. Due to tarif issue there are a batch of famous watches, original RM4999 now knockdown price RM299!
sumber: sini breitling lovelymall.





Kesimpulan:
Fungsi memang yillek la jam macam ni. Tapi.. lawa ape. Soalan pada yang berpengalaman dalam luxury watches? Ori ke Fufu benda ni? Terasa nak beli tapi skeptikal. Kalau ori untung seumur hidup lah kiranya. Jawab please, stok jam ni nampak macam tak banyak, 139 pieces sahaja tinggal.




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:07 AM GMT+8 , Processed in 0.101353 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list