CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: megan_pox

Mintak advice woman on top

  [Copy link]
Post time 7-7-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 7-7-2020 02:55 PM
advice: girl on top OK sahaja, easier bagi lelaki yang tidak high sex-drive nya, eg boleh jawab wass ...

What do you mean doctor? A girl on top rides her man while hes playing with his phone? That is soooo rudeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 06:06 AM | Show all posts
Psycholily replied at 7-7-2020 03:34 PM
What do you mean doctor? A girl on top rides her man while hes playing with his phone? That is soo ...

hmmm sebenarnya, selepas saya type dalam reply box itu, bila baca balik saya pun rasa macam itu; quite rude, dismissive dan distant.
tapi yes, position tersebut lebih memberi inisiatif kepada pihak wanita
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2020 12:20 PM | Show all posts
Kenapa bini aku memang pemalas betul nak women on top?
Tapi kalau bini aku buat, sampai banjir 3-4 kali jadinya...
Letih laaa kalau 10 kali sex, cuma sekali bini on top..
Asik2 suami jer dayung..bini tadah jer...boring laaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hubsy love it when i'm on top,
N i'm lovin it toooooo
U can control,
Tp prempuan berat bdan jgn lebih la, susah nk gerak hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:17 PM | Show all posts
luluaurora replied at 16-7-2021 01:59 AM
Hubsy love it when i'm on top,
N i'm lovin it toooooo
U can control,

i pun, lelagi if pompuan yg jenis cum byk kali mmg layak dia ride on top ... nak tercabut btg rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 16-7-2021 01:59 AM
Hubsy love it when i'm on top,
N i'm lovin it toooooo
U can control,

Best... Lyn je kalau pempuan kat atas.. Feel tgk body tgh henjut kte.. Mmg tak tahan.. Tgn msti nk usap2 breast.. Tgk muka wife tgh lyn sdap.. Lg keras btg berkhidmat keluar masuk.. Hehe.. Bila wife dah penat.. Br take over husband kat atas.. Hnjut wife plk.. Biasa kalau perempuan kat bawah...wife cpt je orgasme..geliat abis...



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nk update..dulu suami aku tua..50 lebih..l

So sbg pembuka thread aku bgtau la xboleh on top kan...

Skrg da kawen laki sebaya .aku selalu on top pulak..dah xbest duk bawah atau doggy..

Jd aku pening sikit atau mmg ni rupanya begantung pd bata*** tu sape punya

Tp masih belum berjaya squirt..

Ada jgk baca tips minum air banyak..nak t3kencin ada la..

Adakah kegel membantu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
GAGAKdiRIMBA replied at 13-12-2020 12:20 PM
Kenapa bini aku memang pemalas betul nak women on top?
Tapi kalau bini aku buat, sampai banjir 3-4  ...

Kalau selalu on top ok x? Haha maslaah baru aku setelah sekian lama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Atau aku rasa sebab size tu betul la..sbb dlu ex kecik sikit size dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
GAGAKdiRIMBA replied at 13-12-2020 12:20 PM
Kenapa bini aku memang pemalas betul nak women on top?
Tapi kalau bini aku buat, sampai banjir 3-4  ...

senasib la kita.... any idea nk atasi masalah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 03:23 PM | Show all posts
tiap kali ML utk selesaikan husb i akn on top..  die kata rasa lagi best macam padat2 gitu
hahaha..

tapi i yg akn selesai dulu..  camnoooo
lagi selesa bila woman on top ni.. x terbeban dengan berat husband
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 6-10-2021 02:00 AM
senasib la kita.... any idea nk atasi masalah ni?

Kalau kes i xboleh dlu on top sbb bat**** ex kecik..

So sbg pembuka thread ni i nak bg kesimpulan
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 07:17 PM | Show all posts
megan_pox replied at 6-10-2021 04:49 PM
Kalau kes i xboleh dlu on top sbb bat**** ex kecik..

So sbg pembuka thread ni i nak bg kesimpul ...

sbb kecik atau sebab pendek yg xleh on top tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 6-10-2021 07:17 PM
sbb kecik atau sebab pendek yg xleh on top tu?

Awk yg mana..yg tu la jwpnnya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
megan_pox replied at 8-10-2021 05:13 PM
Awk yg mana..yg tu la jwpnnya..

kalau I... panjang la... haha... lawak la u ni megan_pox ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:49 AM | Show all posts
woman on top ni sesuai utk wanita mencapai inzal, tetapi bukan utk memuaskan lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 14-2-2019 10:56 AM
Binik kalo top atas lelaki mmg sedap wooo lelebih lg binik wat muka manja n goda sampai laki ko stim ...

Yg ni btul
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 02:53 PM | Show all posts
ifanonline replied at 30-11-2021 11:49 AM
woman on top ni sesuai utk wanita mencapai inzal, tetapi bukan utk memuaskan lelaki

sepanjang me on top, tak pernah lagi sampai inzal..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 04:10 PM | Show all posts
chikumanis replied at 7-2-2022 02:53 PM
sepanjang me on top, tak pernah lagi sampai inzal..

mungkin kelentit u pendek
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 04:11 PM | Show all posts
megan_pox replied at 6-10-2021 04:49 PM
Kalau kes i xboleh dlu on top sbb bat**** ex kecik..

So sbg pembuka thread ni i nak bg kesimpulan ...

batang tidak memainkan peranan dlm posisi woman on top...wanita punya kelentit memainkan peranan, samada pendek atau panjang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.205450 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list