CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: megan_pox

Mintak advice woman on top

  [Copy link]
Post time 28-9-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau dpt 5 minit pun dah sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2018 01:48 AM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 11:21 PM
Hahahaha tapi kalau less than 5" rasanya macam haru jugaklah  kena ada bantuan dildo

5 maybe tu da nyawa2 ikan
tapi kalau boleh pegi long dstance n pandai dayung\
pandai cari point kt dlm V tu maybe blh
tp kalau xdek ilmu main terjah silap2 wife mkn luar hahaha
xpon si hbbykne bjaga2 la beli dildo hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:47 AM | Show all posts
megan, try check kat lazada. bantuan sex toys atau seangkatannya jugak boleh merangsang dalam hubungan seks yang lazat.

cuba tengok ni kat lazada

haha dahhh promote lazada la pulekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 02:16 AM | Show all posts
jerung_desa replied at 28-9-2018 11:46 PM
Klau dpt 5 minit pun dah sedap..

belum dapat yg 5minit ke hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:55 PM | Show all posts
aku rasa konek laki ko kecik ni or laki ko gemuk konek pendek........memang susah nak main WOT. main lain position lah....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:59 PM | Show all posts
bukan on top tu apa size pun blh lepas ke?
ke salah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:59 PM | Show all posts
bosannnnn aaaa hari ni sampai ke sini iols
aaahhh kbai
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
orsay1 replied at 5-10-2018 09:47 AM
megan, try check kat lazada. bantuan sex toys atau seangkatannya jugak boleh merangsang dalam hubung ...

Please do not buy from unreputable placea as what I can see they are mostly low quality stuff.

Do your research before buying.

Sex toys are so much fun but as with everything, be aware of potential harm.

https://www.yourtango.com/2016297945/sex-toys-dildos-dangerous-vaginas
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 12-10-2018 02:16 AM
belum dapat yg 5minit ke hahahaha

Dah dpt lebih tapi klau nak lebih memang sedap tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 10:51 AM | Show all posts
kamil8891 replied at 27-9-2018 11:35 PM
skill women on top bagus utk hbby yg mmpunyai punai yg panjang
xdek la sedepa
sbb kalau punai pend ...

Hurmmm..
Betul la tu kot!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 5-6-2018 02:44 PM
if adik hubby tak keras, layu je, y don't u blowjob..or should try posisi 69..bila sama2 dah ngerang ...

Seks sumbang mahram ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Binik kalo top atas lelaki mmg sedap wooo lelebih lg binik wat muka manja n goda sampai laki ko stim sampai tahap 10 kene gesek ngan binik
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mostly bini tak dan nk naik atas laki dh kuar dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 05:51 PM
Tapi mostly bini tak dan nk naik atas laki dh kuar dulu..

nie lg haru nie...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 12:05 PM | Show all posts
mase bini aku hamil anak sulong mmg selalu bini aku top,dia punye nafsu lain mcm,
tiap hari petang malam dia nak,kalau dah nafsu kuat messtilah org pompuan kat atas,
dari perut kecik sampai besar mmg itu posisi org pompuan suka,

tp kalau sekarang ni xleh la,buat mcm tu mmg lekat la sorg lg hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 09:56 AM | Show all posts
sebenarnya posisi women on top ni tak bagus utk lelaki, bleh menyebabkan mati pucuk...

blow job pun sebenarnya tak bagus utk kote lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 10:28 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 6-7-2020 09:56 AM
sebenarnya posisi women on top ni tak bagus utk lelaki, bleh menyebabkan mati pucuk...

blow job p ...

First time dengar blow job not good for men..why is that so? I thought laki sukakn BJ. Wives pun suka.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 09:05 AM | Show all posts
Psycholily replied at 6-7-2020 06:04 PM
First time dengar blow job not good for men..why is that so? I thought laki sukakn BJ. Wives pun s ...

BJ memang menyeronokkan..especially kpd lelaki, tetapi di dalam air liur wanita, ada enzyme yg dpt mempercepatkan pancutan dan melemahkan urat2 di kepala zakar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:55 PM | Show all posts
advice: girl on top OK sahaja, easier bagi lelaki yang tidak high sex-drive nya, eg boleh jawab wassap, baca wikipaedia dan tengok youtube videos pasal military equipments.
juga better for women yang feel they want to be in control
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.084874 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list