CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ReginaGeorge

Erma Fatima COPYPASTE hasil nukilan orang lain #HAPDET mokcik dah DELETE

[Copy link]
Post time 11-5-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahbkn best sgt pon nukilan khairul tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 08:37 PM | Show all posts
pasal nukilan pun memasing nak jadi mak hayam..terkilan mak tengok perangai mak hayam kau orang ni nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Plagiarism is a big NO-NO..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitulah mentaliti org Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ingat hashtag tu tanda kredit kat pengarang asal kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur tak sempat nak laik
Ish ish ish mokcun ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:48 PM | Show all posts
La plagiat ke? Buat malu je mokcun oii
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah baca dah ni tapi tak ingat kat mana.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 10:21 PM | Show all posts
si khairul ni ke yg tulis buku mentaliti jamban?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
idril replied at 11-5-2018 10:21 PM
si khairul ni ke yg tulis buku mentaliti jamban?

Yes.. dia yang tulis buku tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je org share artikel mamat ni kat fesbuk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 11-5-2018 10:36 AM
Agaknya manas tak montot erma kalu kasil karya dia dicilok

org buat cd cetak rompak pun sheolls dah meroyan sistur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2018 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Share tak sama dgn copy paste hokey
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 11-5-2018 08:46 PM
Plagiarism is a big NO-NO..

adik nya betty dh explain erma ni x reti guna socmed &  x taw nk tag. kesian x pasal2





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-5-2018 11:42 PM
adik nya betty dh explain erma ni x reti guna socmed &  x taw nk tag. kesian x pasal2

I see... hehehe... cute pulakkkk.. ye la, org tua kan.. mana nak tahu sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 11-5-2018 08:23 PM
Alahbkn best sgt pon nukilan khairul tu

Tak best pon tetap tak halalkan cara Erma Fatima tu.

#silaberubah
#buangmentalitijambankelasketiga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2018 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 12-5-2018 08:24 AM
mixed replied at 12-5-2018 07:42 AM
adik nya betty dh explain erma ni x reti guna socmed &  x taw nk tag. kesian x pasal2


Eleh, helah bela diri

Memula bukan dia letak pon nama penulis tu kan? Dia enjoice je pujian yang peminat dia bagi yang sangkakan dia yang tulis ayat2 tu kan? Bukan ke lepas dicerca baru dia letak hashtag mynameiskerol?

Buta IT konon. Ko boleh jah taip INI BUKAN NUKILAN SAYA. INI NUKILAN SAUDARA KHAIRUL BIN BLA BLA BLA.

Kimk la korang. Dah tak jujur dari awal tu ngaku je la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:49 AM | Show all posts
sheols dah credit la tu .. dah letak hashtag
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia igt hashtag dgan tag tu sama la kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 12-5-2018 08:21 AM
Eleh, helah bela diri

Memula bukan dia letak pon nama penulis tu kan? Dia enjoice je pujian y ...

baca lg nok erma mmg camni klu ko folow ig sheol mmg slow bak IT ini selalu kena tegur dgn betty





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-3-2023 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.145757 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list