CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

SIAPA JAY ISWAZIR

  [Copy link]
Post time 2-4-2018 10:16 AM | Show all posts
tomaz replied at 1-4-2018 09:39 AM
Berzaman dah jay ni berlakon. Sekali pandang mcm pierre 'keberkatan' pon ada. Tp lakonan dia mmg bes ...

ahah..pierre 'keberkatan' tu = kaf ba ro katan eh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 10:17 AM | Show all posts
citer aku nazmi ni best,  pelakon2 pun hebat, jay berlakon pun superb. selama ni ingat dia adik beradik pierre andre.. bukan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 2-4-2018 09:40 AM
sebab ni kisah benar pasal tu ending dia macam tu. Itulah kenyataan hidup.

Tapi ending dia bole mendatangkan marah. Kalau filem kt yindia dh kene bakar pawagan tuh

Kisah benar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 10:53 AM | Show all posts
gambar tak dak ke? sorry tak kenal sape berok mak yeh ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:30 AM | Show all posts
muka dia ni hllywood actor Michael Shannon. cer sapa2 gogel n tempek.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 2-4-2018 10:16 AM
ahah..pierre 'keberkatan' tu = kaf ba ro katan eh?

Yerp. Iolss malas nak eja jawi. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:37 PM | Show all posts
tomaz replied at 2-4-2018 12:31 PM
Yerp. Iolss malas nak eja jawi. Hahaha

ahahaha..penangan dunia baru

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 01:01 PM | Show all posts
iols pernah tertengok dalam IG sapa ntah, Jay nih kaki latah la sisthur..  gaydar mula berdenting kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 01:04 PM | Show all posts
Yup setuju
Dia dah lama berlakon,tapi banyak jadi supporting jah

Diamond in acting industry In future

hrp rezeki dia lepas aku nazmi ni lebih luas bwk watak hero
iols fahm muka heols yg agak begis (not calm face)tu ramai pengarah tknak
amek jadi lead actor

yg penting dia from teater..so no wonder laa
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:45 AM | Show all posts
i ada baca kt forum ke kat socmed, dia kata muka dia berparut tu sbb waktu kecik dia panjat almari, pastu jatuh. dh jatuh, ditimpa microwave. tu yg berparut sampai skrng.


i suka gile dia blakon dlm cinta 100kg. masuk air terukk! terhibur i
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 02:25 PM | Show all posts
best crita aku nazmi tuuu.. deep sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 02:47 PM | Show all posts
I tengok Aku Nazmi tu rasa nak tampar tampar jer mamat ni dengan Ayda Jebat. Hahahahaha. Boleh mamat ni suruh Ayda nyanyi padahal dah tau orang tu bisu

Tapi ending dia sedih teruk, kesian kat Nazmi. Tapi boleh pula nyawasis minta maaf sebab dah hina dia dulu. Yer la, sebab anak dia dah tunang dengan orang lain khennn?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:24 PM | Show all posts
Edited by garnierblue at 4-4-2018 03:26 PM
doubleA replied at 1-4-2018 01:25 AM
Bront palarae muka pecah rumah? Bront? Are you sure tt?

kalau bront tu bukan pelakon mungkin orang nampak muka pecah rumah gak kot coz dia bukan type jambu yg sekali pandang terus orang kata hensem. aku paham maksud ko tt
btw jay ni dah lama berlakon watak sampingan.tak silap pernah masuk program pilih kasih tok syam tp tak sure batch mana.satu kapal dgn critina suzanne..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:20 AM GMT+8 , Processed in 0.082964 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list