CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

SIAPA JAY ISWAZIR

  [Copy link]
Post time 1-4-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Seangkatan dengan cristine Suzanne tuh mase pilih kasih.penah jmpe reramai kt mamak wm nmpk jay n cs tgh byr kt cashier.sambil haku makan2 disitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 05:10 PM | Show all posts
heshe join pilih kasih batch ku hariz x silap...meols tengok yach season tu. Masa tu meols berharap ku haris menang sebab heshe paling cando Xtina Suzanne plak bacth bila entah, letops gak sheols, dan jadi juara tak silap...yang terus hilang dari radar ialah muka yang macam dafi tu, ada kacukan filipino sket dan penah jadi pengacara JJCM kejap tapi surndooo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 05:35 PM | Show all posts
merahrose replied at 1-4-2018 04:58 PM
nyawasis jgn claim dia up nma wazir... jay famous since pilih kasih lg ..

tapi boleh la kot nyawasis claim sikit sebab bila Aku Nazmi ni main baru orang pandang Jay. Trending dia kat twitter semalam. Tapi tak boleh lah claim dia yang didik Jay sebab Jay memang dah terdidik sebagai graduan UM. Jay pun orang teater dan selalu orang teater ni lakonan memang tak payah dididik. Hanya si nyawasis ni buka peluang yang membolehkan Jay lebih dikenali. Susah nak terkenal dalam industri kalau tak dapat watak yang berkesan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 05:36 PM | Show all posts
hyie replied at 1-4-2018 05:10 PM
heshe join pilih kasih batch ku hariz x silap...meols tengok yach season tu. Masa tu meols berharap  ...

sebenarnya keluaran Pilih Kasih ni ramai juga yang bagus bagus kan. Hanya nasib tak menyebelahi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Story sket aku nazmi ni
Aku tgk ending jer pasal jodoh tangga tu
Dgn time kasih sbb bg jd nazmi
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 05:39 PM | Show all posts
Edited by merrissa at 1-4-2018 05:42 PM
Notificationlol replied at 1-4-2018 09:59 AM
Tapi... Over sgt watak oku.. Oku slama aku keje x ada nye over sgt mcm tu.. So drama melayu kalau na ...

watak dia tuh copy watak nazmi kot....the real nazmi tuh over la msd ko? huhu

tp bese la berlakon kalo over.....filem omputeh pon klo based on true story saja di over2 kan....

ntah la x rs dia mnghina pon....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 05:46 PM | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 05:36 PM
sebenarnya keluaran Pilih Kasih ni ramai juga yang bagus bagus kan. Hanya nasib tak menyebelahi.

yang meols perasan, produk realiti tv RTM banyak yang berkualiti. Tapi disebabkan produk RTM, haruslah keluar2 je terus sendu. Sama juga macam pengacara TV RTM yang jauh lebih berkualiti berbanding stesen tv lain, eg: dari sudut tatabahasa, penggunaan ayat, etc...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Jay ni berlakon best je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 10:33 PM | Show all posts
dia ni latah kan?? ke salah org?


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
okay, meollss kenal tang parut tu tp nama dy haram meollss xtau..ok la berlakon tp sllu jd org jhat je
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada blkon juvana  kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 01:32 AM
alamak dont interprete it literally lah. You know what I mean. Kalau ikut Namron pun hensem juga.  ...

It’s ok. Sikit je tang penulisan tu tapi iols paham masudnya memang A lister pelakon walau rupa bukan macam patah amon.

Baru tahu nama dia J. Pernah tengok cite dia bawa watak samseng, kaki pukul memang sesuai la dengan parut tu, nanti nak cari aku nazmi tengok. Tak dapat tengok semalam
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:17 AM | Show all posts

kena dawai ampai baju masa kecik2

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Notificationlol at 2-4-2018 02:56 AM
merrissa replied at 1-4-2018 05:39 PM
watak dia tuh copy watak nazmi kot....the real nazmi tuh over la msd ko? huhu

tp bese la berlak ...


Tah la.. Aku rasa over je.. Sbb org normal xkn boleh tiru gaya badan oku.. N dia akan nampak over..sbb klau tgk btol2 Boleh nampak.. Pergerakkan/respon dia sedikit lambat wlpn nampak kasar.. Ak pun ssh nak xplain..   Kalau nak tau, dkt hollywood la aktivist oku paling x ske film mcm ni... Bak kata dorg playing a character who is mentally disabled can be a fast track to oscar or to oblivion.. Dan alot of study n information kne provide dlm satu2 drama/film Ya.. Mmg x ckup masa.. Terpulangla... Nak seribu daya, x nak seribu dalih..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Yer i tgk drama ni tetibe nak jadi bisu lak dan kapel dgn aijebat sama2 bisu

Tp ending dia xbest..patutnya ending hapily ever after dgn aijebat tapi bole pak fomfuan tu ade jantan keberet lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 08:39 AM | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 01:06 PM
eh tapi kat hujung drama tu ada tunjuk yang sepanjang shooting memang Nazmi sebenar ada dengan dor ...

tu la aku rase jay mmg btul2 boleh bawak watak oku..sape kate oku yg mcm tu tak banyak ckp??dieorg banyak cakap banyak tanya. tapi pandai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 09:15 AM | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 05:35 PM
tapi boleh la kot nyawasis claim sikit sebab bila Aku Nazmi ni main baru orang pandang Jay. Trendi ...

wazir famous since juvana klau x silap..dia pegang watak kaki liwat..
then drama wadi + cinta 100kg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2018 09:39 AM | Show all posts
mummydarling replied at 2-4-2018 08:39 AM
tu la aku rase jay mmg btul2 boleh bawak watak oku..sape kate oku yg mcm tu tak banyak ckp??dieorg ...

ada jugak OKU yang annoying tau hahaha... dia ingat dia pandai semua hehe biasalah dorang pun manusia jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2018 09:40 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 2-4-2018 07:49 AM
Yer i tgk drama ni tetibe nak jadi bisu lak dan kapel dgn aijebat sama2 bisu

Tp ending dia xbest. ...

sebab ni kisah benar pasal tu ending dia macam tu. Itulah kenyataan hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 09:52 AM | Show all posts
Baru tau nama dia Jay Iswazir.. TQ TT... ramai yg dah kenal muka dia.. memang dah lama dia berlakon.. rata2 watak crook la sbb muka dia x sesuai jadi hero cinderella bagai. Tapi memang born to be la.. berlakon macam real life.. ni stok2 Beto.. Bront..  TT dah berjaya buka mata kitorang sape mamat ni... ye la.. biasa watak2 sampingan kita xbaca nama pelakon... tu x kenal sape nama mamat berparut ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.098445 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list