CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

SIAPA JAY ISWAZIR

  [Copy link]
Post time 1-4-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa klu forumer tularkan mcm tiz zaqyah dulu, peluang tuk menang best actor ask2018 tu sgt tinggi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-4-2018 01:06 PM | Show all posts
Notificationlol replied at 1-4-2018 09:59 AM
Tapi... Over sgt watak oku.. Oku slama aku keje x ada nye over sgt mcm tu.. So drama melayu kalau na ...

eh tapi kat hujung drama tu ada tunjuk yang sepanjang shooting memang Nazmi sebenar ada dengan dorang. Kiranya Nazmi yang real buat and Jay tiru dia. So aku rasa memang Jay tiru Nazmi yang real sebijik. Lagipun idea cerita ni katanya daripada Nazmi sebenar, Sheila Rusly beli idea ni dan buat cerita. Even watak sebenar Nazmi muncul kat akhir drama. Kira buat cameo lah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 01:06 PM | Show all posts
dauswq replied at 1-4-2018 12:35 PM
Biasa klu forumer tularkan mcm tiz zaqyah dulu, peluang tuk menang best actor ask2018 tu sgt tinggi

Aku okay aje kalau pelakon macam ni menang sebab bakat ada. Tang rupa tu subjektif lah. Dah Allah bagi rupa macam tu. Yang penting dia pandai guna bakat dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 01:08 PM | Show all posts
BookerT replied at 1-4-2018 11:39 AM
mak hayam jay ni antara mak hayam acah deep kegilaan mak hayam forumer acah deep konon bagus berlako ...

nyah, cuba ko remove perkataan mak hayam dalam penulisan kau tu nyah. Pening aku nak mentafsir apa mesej ko. Anyway betullah kata engko. Ikut genre lah kot. Mungkin tak semua genre dia bagus. Tapi kalau memang berbakat aku rasa bagi apa watak pun kalau dia pelakon yang memang reti buat homework dia boleh apa saja kot nyah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 01:12 PM | Show all posts
MissLibra replied at 1-4-2018 02:05 AM
Jay iswazir ni graduan Performing Arts Drama dari Universiti Malaya kalau tak silap. Bukan budak asw ...

Ohh budak drama dari UM. Patutlah lain macam lakonan. Taklah kayu walaupun ada sikit overdo tapi masih boleh diterima. Aura dia tu besarlah jugak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 01:13 PM | Show all posts
willow12 replied at 1-4-2018 11:02 AM
realjayiswazir ni...pd aku berlakon okay2 je sbb watak2 yg heols dpt jadi crook, gangster, org jahat ...

betullah aku setuju dia kena explore banyak watak. Tapi susah la jugak nak romantik dengan muka macam tu. Berparut bagai (bukan hina ya ini kenyataan). Susah produser nak bagi. Muka dia ni macam muka bapak watak jahat dalam Spiderman tu. William Dafoe yang memang muka nampak sangat evilnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2..follow dia selepas sis shila tnjk si jay ni..mmg hebat berlakon better hensem tp kayu..tp ttp diangkat..msia ni msti nak muka ensem berlakon jd hero tp kayu..pstu semua nak upkan perlakon kayu jd hero2 film  ...so sad
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols start minat dia masa berlakon cinta 100 kg tu. Tak sangka boleh berlakon watak lucu sbb selalu jd jahat je. Sblm2 tu dia pernah berlakon jd nelayan dlm telefilm rosyam nor. Iols suka sgt sbb x kekok langsung buat kerja laut. Semoga ada harapan utk dia jd best actor.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 05:06 AM
eh tapi kat hujung drama tu ada tunjuk yang sepanjang shooting memang Nazmi sebenar ada dengan dor ...

Hahahah masa hujung2 diaorg practise tu Nazmi sebenar pun tutup muka tahan gelak tengok Jay punya acting.

Haih. Tapi not bad cerita dia. Paling tak boleh lupa si ayda jebat tu rebel cakap mak dia sama2 cacat. Lepastu mak dia pulak meraung2. Hahaha.

Scene Jay kena sawan tu pun best. Tahniah sis dan seluruh team.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah lama berlakon. Tp sll pegang watak jahat. Mungkin sesuai dgn parut dia. Tp mmg berbakat.

Another azhan rani, namron, bront, beto, fikhree bakar and amerul effendi Moga banyak rezeki chuols. Tp buatlah kerja2 lain juga dik. Industri ini mmg kejam dan tidak adil.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra replied at 1-4-2018 02:05 AM
Jay iswazir ni graduan Performing Arts Drama dari Universiti Malaya kalau tak silap. Bukan budak asw ...

Poyo habessss tp meletop la acting even xhensem. Best la citer tu Nora bg 10 bintanggg
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 1-4-2018 01:06 PM
Aku okay aje kalau pelakon macam ni menang sebab bakat ada. Tang rupa tu subjektif lah. Dah Allah  ...

Meols setuju. Barulah nmpk lakonan hebat jd pemenang. Rupa xda tp manis ada ce tengok ms dia suh ayda nyanyi tu style romantik manis je suh nyanyi pastu gelak2 sbb lupa ayda bisu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sambal_kicap replied at 1-4-2018 01:51 PM
Hahahah masa hujung2 diaorg practise tu Nazmi sebenar pun tutup muka tahan gelak tengok Jay punya  ...

Ha ah part sheila meraung2 tu jd lucu lak. Nmpk ayda mcm nk tergelak pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dulu trend ke suka "badboy" look mcm Jay...  Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
jay meme talented set azhan
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
parut dia nape eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 1-4-2018 11:41 AM
ya robbana nyah..layan drama astro ke nyah? kampung kau takda bas masuk ye nyah?

Apsal aku x paham ape ko ckp ni???
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pernah msk rncgn apa ntah dulu..selalu gak tgk dia berlakon..n lakonan dia mmg ok..tk kayu..nak2 watak jahat....gangster lg lah ok sbb muka dia berparut mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Frankly speaking, Yes Bront is one of the kind. But again, beauty lies in the eyes of beholder.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nyawasis jgn claim dia up nma wazir... jay famous since pilih kasih lg ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 12:59 AM GMT+8 , Processed in 0.097056 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list