CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

SIAPA JAY ISWAZIR

  [Copy link]
Post time 1-4-2018 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh terlepas nk menengok mlm td. Bz kekdahnya. Tp mmg perasan muka jay ni selalu muncul watak jahat2 ganas2 gangster gitu.. Tempelan jer cam2 laaa. X dpt lead lagi kot or iols x perasan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
haah.. best gak aku nazmi ne.. tapi iolls sedikit rengsa, kekadang nazmi lancar je sebut.. sheila rusly pun menghayati watak sangat sampai terkata no.. curlastttt memasing
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 09:34 AM | Show all posts
memang Jay pelakon gred A.. dia boleh bawak macam macam jenis watak, tapi macam biasa lah.. industri kita lebih mementingkan rupa dari bakat.. yang takde rupa tapi berbakat kekal sebagai sampingan.. mungkin cerita Nazmi ni mampu membuka ruang untuk Jay lebih kehadapan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Berzaman dah jay ni berlakon. Sekali pandang mcm pierre 'keberkatan' pon ada. Tp lakonan dia mmg best. Kalau dia operate parut tu boleh je mendonia tp parut tu buat org igt dia sapa

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi... Over sgt watak oku.. Oku slama aku keje x ada nye over sgt mcm tu.. So drama melayu kalau nak buat ape2 jenis watak please lah study dlu.. Kdg2 niat kita ni baik.. Cume ad masanya boleh jd penghinaan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Notificationlol replied at 1-4-2018 09:59 AM
Tapi... Over sgt watak oku.. Oku slama aku keje x ada nye over sgt mcm tu.. So drama melayu kalau na ...

Betul. Kdg2 terover sgt dorang potray watak oku tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 1-4-2018 07:54 AM
Lakonan jadi jahat bagus banding anas ridzuan rambut kembang tu.... eeeeewwww

Anas tu komedi aje boleh la..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 1-4-2018 07:54 AM
Lakonan jadi jahat bagus banding anas ridzuan rambut kembang tu.... eeeeewwww

Anas tu komedi aje boleh la..hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Di berlakon sangat ok. Tapi rupa tak cantik so slalu dapat watak tempelan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 1-4-2018 09:27 AM
haah.. best gak aku nazmi ne.. tapi iolls sedikit rengsa, kekadang nazmi lancar je sebut.. sheila ru ...

Rasanya cm normal kot oku ckp no..sebab permulaan depa.nak.ckp pon slalunya amek.perkataan yg senang nak tangkap...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni selalu dpt watak jahat.. ada je tgk dia blakon cuma xtau nama. Jenis2 blakon mcm azhan rani.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
realjayiswazir ni...pd aku berlakon okay2 je sbb watak2 yg heols dpt jadi crook, gangster, org jahat, antagonis je.. ada ke citer yg dia blakon watak yg semenggah? mcm takde je kot..

so tak blh nak menilai sejauh mana versatile nya heols ni. setakat ni...aku nmpk dia as zara zya versi lelaki. tak la teruk, tp agak boring. and yes, he always overdo kalau blakon watak yg kena method sikit.

cth, smlm as nazmi...mcm over la pulak. aku tak sure nazmi ni diagnosed penyakit apa, tp aku rasa kalau buat research betul2, oku camni biasa tak byk ckp..eh entah le..

pelakon2 yg kurang rupa, tp pd aku sgt2 versatile would be sabri yunus, jalil hamid, amerul afendi, azhan rani, namron, kodi rashid, khir rahman...

jay iswazir kena explore pelbagai watak..so takde la stereotype sgt. maybe blh try watak romantik ke..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni klu x salah gang2 amar asyraf ..
org tak nak ambik dia sebb parut muka dia
tapi acting dia dr dulu mmg superb

tapi malaysia ni nampak fatah amin je ..
apa nak buek ...

ayda jebat best sgt semlm
smooth je flow citer smlm
and berapa lama la si ayda , sheila and dayana roza tu belajar bahasa isyarat

bapak menjadi...
aku ni x pernah ambik peduli gosip yg org bantai kat sheila rusly ni sbb dlm bising2 mulut dia , dia mmg pandang bakat hasil keje yg mmg gred A

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda kate die blja bhsa isyarat ni 10 hari je...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:39 AM | Show all posts
mak hayam jay ni antara mak hayam acah deep kegilaan mak hayam forumer acah deep konon bagus berlakon..ini bukan soal bagus berlakon nyah..ini soal apa genre mak hayam ni semua berlakon...faktor muka tak berapa mencuri hati menyebabkan mak hayam ni semua tak dapat watak hero utama ...lagipun mak hayam ni semua dah berumur kan memang tadapat la watak antagonis zaman bbnu ni.....mak hayam jay ni kan muka watak antagonis by the way...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 11:41 AM | Show all posts
babycc replied at 1-4-2018 08:05 AM
Drama2 DFKL ni bagus2 jgk ye? Sebelum ni ada yg kata Simpang Sejenak best.. tp aku x tgk.. asal mlm  ...

ya robbana nyah..layan drama astro ke nyah? kampung kau takda bas masuk ye nyah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 11:45 AM | Show all posts
epis replied at 1-4-2018 07:24 AM
Kawan saya beria puji drama ni dgn si. Nazmi smlm kt twitter.. rugi lak saya x tgk..

mesti kawan kau tu tweet ayat bbnu poyo kat twitter kan nyah?..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 1-4-2018 11:45 AM
mesti kawan kau tu tweet ayat bbnu poyo kat twitter kan nyah?..

Biase2 je tweetnye..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lakonan over acting
tak best
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka che kem yg blakon as tuanku abd rahman tu. muka pun hensem berkarisma
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.100199 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list