CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 13576|Reply: 92

SIAPA JAY ISWAZIR

  [Copy link]
Post time 1-4-2018 01:10 AM | Show all posts |Read mode
Edited by annadonna at 1-4-2018 01:56 AM

Aku tadi tengok drama tv3 yang tajuk Aku Nazmi. Mula mula ingat nak tengok sekejap aje tapi watak Nazmi yang dipegang oleh pelakon nama Jay Iswazir tu agak baguslah. Aku bukan nak cakap pasal drama ni aku nak cakap pasal Jay. Aku tertanya tanya pelakon mana ni dari mana datangnya? Aku rasa dia akan menambahkan koleksi pelakon lelaki Malaysia yang muka tak hensem tahap Gred A tapi lakonan hebat. Cara dia berlakon tadi memang pukul habis pelakon senior lain termasuklah sis Sheila dengan si ayde jebat tu. Dia budak aswara ke? Sorry takde gambar nak tepek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bront palarae muka pecah rumah? Bront? Are you sure tt?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2018 01:32 AM | Show all posts
Edited by annadonna at 1-4-2018 01:55 AM
doubleA replied at 1-4-2018 01:25 AM
Bront palarae muka pecah rumah? Bront? Are you sure tt?

alamak dont interprete it literally lah. You know what I mean. Kalau ikut Namron pun hensem juga. But you know what i mean. Okaylah aku dah edit demi menjaga hati para peminat dorang
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 1-4-2018 01:56 AM

Ohmai tadi terbukak citer Aku Nazmi ni. Takde niat pun nak tengok tapi tibah iols lakibini terlayan citer ni. Iols terkesan dengan watak Nazmi. Fuh memang hebat lakonan dia.

Btw, forumer yg nak tak tahu sape Jay Iswazir ni bolehlah stalk ig : realjayiswazir
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Jay iswazir ni graduan Performing Arts Drama dari Universiti Malaya kalau tak silap. Bukan budak aswara lah. Dia ni asalnya pelakon teater. Dulu pernah masuk Pilih Kasih rosyam nor tu dia menang pelakon terbaik. Bukan org baru dalam industri dah byk jadi pelakon tv tapi mcm ko cakap muka bukan gred A so lambatlah naiknya. Tapi pelakon mcm ni sekali dah naik dia tak akan turun turun dah. Baguslah sheila rusly ni walau poyo tapi dia memang memandang bakat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
weyhhh..
dia ni mmg pandai berlakon dr dlu lg..
tp faktor rupa la kot..

nk ikutkan hensem jgk tp ada parut kt muka so nmpk garang ckit..
tp bg aku dia ni segak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia selalu bawak watak penyangak dolu2 masa mula2 berlakon kat tv. Bf si chacha yg psycho in Playboy Itu Suami Aku. Later baru masuk watak2 komedi la mcm Wazir ke Wadi in Cinta 100 Kg. Jadi abg Sharifah Amani yg sumpah masuk air gila. Another diamond in acting industry after Beto, Azhan, Bront, Zahiril.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Owhhh. Dia ada muncul dekat explore ig i.baca komen. Semua orang puji lakonan dia and ayda

Ok rugi tak tengok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
td kt ch 119 kot kalau x silap, dia ada jgk berlakon sekali dgn faizal hussein & diana rafar..sbb ade parut 2 yg slalu dpt watak penjht..tp mmg best lakonan dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah lama dah berlakon nya..selalu jadi watak jahat je la..tapi memang dia bagus berlakon..iols pon baru tau nama dia haha walaupon notice dia banyak je berlakon dalam drama tv
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dah perasan dia dari cite hantu rumah no.10 dia jadi suami psiko bunuh bini sendiri. nampak dia mmg pandai berlakon tapi jarang keluar tv.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama Aku Nazmi ni antaa calon favourite ASK2018 la kan.. Quite strong juga drama ni.. Jay Iswazir tu boleh mng Best Actor.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm tgk cite ni jugak..mmg entertaining. Oh jay nama nye ye. Lakonan dia neutral tp terkesan di hati. Based on Real Story ke ye? Sebab nazmi yg real keluar last2.

Good sheila bg role ni pada jay.. mmg buka mata aku tgk bakat dia. Ayda pon nmpk cute and rebel gak dgn bahasa isyarat dia. Mmg best
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam tgok part dia menggelupur kena sawan tu menjadi betul. Macam ikan keli terlepas. Lawak le pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan saya beria puji drama ni dgn si. Nazmi smlm kt twitter.. rugi lak saya x tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh dia niii.. gigih iols gugel dipagi hari nih dia selalu jadi watak jahat kan. Taktau nama tapi ingat sebab parut tu. Iols tak tgk la pulak cite aku nazmi tu. Nanti nak tengok lah kalau dah ramai cakap best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2018 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya betul. Selalu pegang watak jahat.
Mungkin sebab parut kat muka.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan jadi jahat bagus banding anas ridzuan rambut kembang tu.... eeeeewwww
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama2 DFKL ni bagus2 jgk ye? Sebelum ni ada yg kata Simpang Sejenak best.. tp aku x tgk.. asal mlm Sabtu tgk citer lain kat Astro.. pdhal Astro tu byk je lg ulangnye..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2018 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dah gugel baru tau sape orangnya..
pernah tengok lakonan dia dalam TLU..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:05 AM GMT+8 , Processed in 0.089948 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list