CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14059|Reply: 97

Viral!! Hantu Kebaya Merah

[Copy link]
Post time 28-3-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sebelom warge CI membute...pe kate tengok bideo ni dulu.

Seram weyhhhh
[youtube]z1kfuR_vLW4[/youtube]

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 28-3-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Stesen radio dia pon bertukar...nak bagitahu yg balik kerja lewat tu hati2.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
apasal bontot die kejap kecik kejap besar?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 12:18 AM | Show all posts
uish takutnya, seperti mana takutnya saya terhadap awloh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 12:20 AM | Show all posts
promo filem kebaya merah ke dek??
bukan kah fazura ada berlakon cerita itu??
bila tayangan heshe???
kalau tayangan dah dekat sah2 lah viral untuk promo filem jah dek.
bimbo nya kau dek
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 12:38 AM | Show all posts
awat tak langgar jah, kalau dapat dek IS dirogolnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-3-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Hantu kopek CI jeles hantu kopek tak viral

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
shamsadis replied at 29-3-2018 12:38 AM
awat tak langgar jah, kalau dapat dek IS dirogolnya

Rasanya dia ckp lepas acik.kebaya tu ada gaung..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2018 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
OK ini memang seram.... Siut tul.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni aku dok imagine hantu kebaya merah ni body sexy.
Ni pakai pun longgar2 je
Tp tetap seram la dah kacau berkali2
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:32 AM | Show all posts
aku pun rasa ni  promo filem  fazura tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:37 AM | Show all posts
ahkak bayangkan hantu kebaya merah tu lawa mcm vanida pakai kebaya merah kat pelem apa ntah dulu. yang pelem faz .. ahkak tak pernah nampak lagi gambar dia pakai kebaya merah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:40 AM | Show all posts
Dulu hantu kebaya merah ni popular kat petrol pump hiway....
sapa tumpang toilet petrol pump tu, ada lah rezeki jumpa...
Skrg dah kuar dari petrol pump tu pulak ek.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:42 AM | Show all posts
Promo filem jer sebenarnya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jalan mana tuh ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
iloveselangor replied at 28-3-2018 11:55 PM
Stesen radio dia pon bertukar...nak bagitahu yg balik kerja lewat tu hati2.

Lepas undur kereta terus tak dikacau lagi ek ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2018 07:54 AM | Show all posts
Lu kacau la balik."Fewwwittt !! Hello sexy..boleh berkenalan?"
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 08:01 AM | Show all posts
hantu ke tu..??
kalau org x akan dia lbih cpt dr kereta kan..td da jumpa
pastu ada pulak kt depan lagik...
tp elok jerk jln pijak tanah..org kata hantu x pijak tanah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 08:15 AM | Show all posts
kaki beliau jejak tanah
so aku anggap tu ada lah org
nape dia x pusing je bdn dia
nk gak tgk muka awek tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 08:34 AM | Show all posts
hampeh.. mmg promo film pun...
budak2 crew katanya yg shoot video nie...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 12:58 AM GMT+8 , Processed in 0.147112 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list