CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8647|Reply: 54

Derma sperma di bank sperma

  [Copy link]
Post time 15-3-2018 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pepagi wife bg idea,taknak derma sperm ke?

Ada sesapa pernah derma sperma di Sunfert?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2018 12:28 PM | Show all posts
alamak mcm best je...
dgn cara apa nk keluarkan sperm tu? takkan onani kot
dorang kasi awek ke mcm kat jepun tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2018 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 15-3-2018 12:28 PM
alamak mcm best je...
dgn cara apa nk keluarkan sperm tu? takkan onani kot
do ...

Tak pasti laa bro,rasanya onani laa kot..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 12:59 PM | Show all posts
wahhh.... boleh buat duit tepi ni
Rahsia Menjana Pendapatan dengan Sperma - ebook akan datang
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sporting wife tt
Nnt tt mati, beremut2 ank laki tt dtg tuntut faraid, baru nangis wife tt
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk apa sperm tu disimpan? Utk pmpuan yg nak pregnant? Yiiihhh kot ye pn gigih nak anak tanpa laki, takkan la tak semena mena main amek je sperm kt situ... kalau sperm baka Tom Hiddleston or Hisyam Hamid or Zain Saidin takpe jugekk... sekali dapat sperm mat rempit muka pecah yiiihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-3-2018 01:03 PM
Utk apa sperm tu disimpan? Utk pmpuan yg nak pregnant? Yiiihhh kot ye pn gigih nak anak tanpa laki,  ...

Ko.dpt baka uvwevwevweuvwe ossas sat lg
Menangisssss
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 01:40 PM | Show all posts
kena letak gambar empunya sperm la uols. baru la customer boleh pilih nak muka cam mana. kahkah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2018 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.dulu2 exam kimia forensic .Ade soalan bgaimana nak dptkan sperm specimen dari suspek.adoi..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:04 PM | Show all posts
biasa nya bukankah deols akan saring donor tu..tgk background sumer.. and receiver plak akan pilih sperm deols nk depends pada profile tersebut? takkan lah sperm bank main hauk je sapa2 punya pun..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:09 PM | Show all posts
tetibe teringat filem Vicky Donor.

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:13 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 15-3-2018 12:42 PM
Tak pasti laa bro,rasanya onani laa kot..

ok, nti aku pegi
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 15-3-2018 02:04 PM
biasa nya bukankah deols akan saring donor tu..tgk background sumer.. and receiver plak akan pilih s ...

Kan. Rasanya dorg akan filter dulu. Kalau profile n genetik tak best dorg tak amik kot. Selalunya nak yg educated, muka can do, tinggi bla3. Sbb yg nak belinya tu mesti memilih jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:30 PM | Show all posts
armin replied at 15-3-2018 02:21 PM
Kan. Rasanya dorg akan filter dulu. Kalau profile n genetik tak best dorg tak amik kot. Selalunya  ...

kannn...kalo main sauk jer, client plak byr memahal skali baby kuar muka bung cikebung..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:49 PM | Show all posts
zulka replied at 15-3-2018 12:28 PM
alamak mcm best je...
dgn cara apa nk keluarkan sperm tu? takkan onani kot
do ...

Diorang sediakan geng kunyit utk paksa sperm tu keluar. Anda berminat nak try?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 02:51 PM | Show all posts
harkktuih replied at 15-3-2018 02:30 PM
kannn...kalo main sauk jer, client plak byr memahal skali baby kuar muka bung cikebung..

Kan. Bung cikebung, mat maslan, nazri aziz, noh omar, jamal jamban, najibun. Euuwww terus bunuh baby tu.
Kalau keluar muka fattah amin ke ok la bayar mahal2 pun. Berbaloi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2018 03:03 PM | Show all posts
armin replied at 15-3-2018 02:21 PM
Kan. Rasanya dorg akan filter dulu. Kalau profile n genetik tak best dorg tak amik kot. Selalunya  ...

insyaallah aku ader semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 03:03 PM | Show all posts
iwan007 replied at 15-3-2018 02:49 PM
Diorang sediakan geng kunyit utk paksa sperm tu keluar. Anda berminat nak try?

tak jadi la kalau camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah tgk cite omputih yg pompuan tu nk pregnant.. so die pun macam baca catalog tgk profile penderma2 sperm.. yg pasti tinggi, education background, level IQ, penyakit genetic family & rupe menjadi pilihan.. so kalau ada baka yg baik sila la menderma..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 03:55 PM | Show all posts
zulka replied at 15-3-2018 03:03 PM
insyaallah aku ader semua tu

islam dorang tak terima. unless chuols non muslim. tak salah pun pi jual kalau chuols bukan muslim.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.109095 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list