CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 17716|Reply: 153

Filem terbaru Shukri Yahaya tak dapat sambutan?

  [Copy link]
Post time 8-3-2018 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Latest news i ols baca filem terbaru SY yang kisah tentang surfing ni ditarik balik dari ditayangkan kat wayang sebab tak dapat sambutan. Syarat nak tayang kat cinema kena 15% penonton setiap kali tayangan. Pelakon boleh tahan u ols, nama gah jugekk seperti Shukri, Christine Suzanne, Beto dan lain2. Cuma i ols rasa silap dorang ni is promo after ditayangkan. Patut before date tayang tu hang pi promo. Pasal surfing tu menarik jugek sebenarnya. Mana ada filem pasal surfing kan before ni oleh rakyat Malaysia.
Sumber - MSTAR

Layan gambor



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2018 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannnnnn...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2018 04:16 PM | Show all posts
Trailer from youtube,


Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:19 PM | Show all posts
adeh bajet jericho rosales sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoo...badan gendut...main surfing tak merembes.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tahu pulak cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsangka kat malaysia pun boleh surf2
Lepak tc petang weekend dapat tgk braderr2 main surfboard ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:34 PM | Show all posts
ninyahnoks replied at 8-3-2018 04:27 PM
Aiyoo...badan gendut...main surfing tak merembes.

hahaha konfiden level tu yg penting
baik la bg kat muka baru yg body rembes kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2018 04:41 PM | Show all posts
nak maintain jadi hero,
jangan syok sign kontrak jer bro.

imej kena jagalah. imej busuk memanjang.

Sekian,

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:41 PM | Show all posts
tgk sini kutipan 30k je..modal 2juta..syukri yahya bkn rmai ke fans?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:49 PM | Show all posts
ada mak kesah pasal mak hayam perasan handsome ni nyah? duduk je la bawah ketiak isteri dan cari kerja lain nyah....kalau berlakon drama muka gatal poyo perasan handsome mak hayam ni memang tak boleh blah nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:50 PM | Show all posts
Badigol replied at 8-3-2018 04:41 PM
tgk sini kutipan 30k je..modal 2juta..syukri yahya bkn rmai ke fans?

yang stock gegemuk memang suka la mak hayam shukri ni nyah..kalau gegolongan memakcik...pantang dah kahwin memang hilang la minat pada pelakon lelaki ni nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:52 PM | Show all posts
tak balik modal.. bertabahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:52 PM | Show all posts
body tak merembes gigih ber shirtless. sekian.

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:53 PM | Show all posts
td die up gambar  Mcm tak senonoh kat ig
pehtuh search balik takde dah ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Promo pon kurang. Tahu pon idok kewujudan movie ni. Nasib la baca benang katering kris dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
At the first place masa shoot lg dah boleh rasa tak kemana film ni
Zaman skg film nak lepas sejuta pun jenuh
Mcm mana producer ada perasaan buat
Mesti duit byk sgt taktau nak bt ape hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:57 PM | Show all posts
tak yah la buat filem  wehh..
honestly la kan klo benda aku ;eh tgk kt astro fisrt dlm mase sebulan lepas tayang ky wayang baik aku tgk kt umah je..
lagi selesa boleh duk ulang berapa bnyk kali pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:58 PM | Show all posts
muka dia ni aku rasa tak suai utk masuk wayang...
aura utk filem agak kurang..
setakat ni dlm drama2 yg dia berlakon pun aku tak tgk lg lakonan dia  ada karaktor yg kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Promo pun x dgr oiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:40 AM GMT+8 , Processed in 0.096763 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list