CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 118247|Reply: 1225

Resepsi Majlis Perkahwinan Fazura dan Fattah Amin Bersama Peminat!

  [Copy link]
Post time 8-3-2018 02:13 PM | Show all posts |Read mode
Uols siapa yang minat dengan Fattzura ni bertuah laa. Fazura ajak u ols p wedding dia kat Royal Palace Shah Alam. Mungkin adakah sejarah perkahwinan antara celebrity bakal bertambah. Mengikut jejak langkah Ziana Zain dan Siti Nurhaliza?
Goodluck yang bakal pergi tu. Mesti ramai gilaaaa






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2018 02:25 PM | Show all posts
meols hanya mampu tggu di forum & refresh ig. ekekeke. nak g tp sah2 boleh ketibas, meols alergik peluh sendiri plak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2018 02:26 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 8-3-2018 02:25 PM
meols hanya mampu tggu di forum & refresh ig. ekekeke.  nak g tp sah2 boleh ketibas, meols alergik ...

confirm ramai gila  uols. fanclub dorang je da beriban kottt
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:28 PM | Show all posts
mesti ramai ni ....huhuhu...untung2 sapa dapat join.....update gambar bnyk2 ye...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:33 PM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 11-4-2018 05:08 PM

  






Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:36 PM | Show all posts
sya terima kad undangan peribadi dari fazura & fatah amin.Insyaallah akan mencemar duli jikalau selamat tiba malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:40 PM | Show all posts

kebendeee yg ko share neh bang mat hoi.

btw, berani yach theyols jmput public cenggituh...tgk kt komen pn beribu fans msuk komen xsmpai 30min berdesup msing2 oberexcited...tu xmsuk lg fans2 club shipper theyols yg bersepah dkt ig nuh.ayooooooooooo. so fans yg dtg tuh xpyh nk expect leh mkn lah sume konfem kul 2.30 lauk dh licin.bahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Invitation terbuka macam ni, macam mana ek diorang buat estimation lauk pauk, etc utk  jemputan yang datang?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2018 02:48 PM | Show all posts

koleksi raya rasanya ni. nampak altelia amani tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 8-3-2018 02:36 PM
sya terima kad undangan peribadi dari fazura & fatah amin.Insyaallah akan mencemar duli jikalau sela ...

Curlassttt ko nekkk....haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2018 02:50 PM | Show all posts
Edited by gummygummy at 8-3-2018 02:52 PM
neo_5050 replied at 8-3-2018 02:44 PM
Invitation terbuka macam ni, macam mana ek diorang buat estimation lauk pauk, etc utk  jemputan yang ...

1st come 1st serve and if habis, means habis lah kot

or topup ikut time. selagi tak habis time topup jeee.

maka ramai la akan membawang kat sana.

nasihat kepada sesiapa yang hadir, please masa amek makanan behave ye. jangan selagi tak menggunung dalam pinggan selagi tu tak stop senduk ke dalam pinggan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:52 PM | Show all posts
yang datang tu tak yah la bawa anak-anak kecik diorang tu. datang pun sekadar nak amik gambar jer kan? pastu balik...

makan kekenyang dulu kat mana-mana. jangan expect nak makan beria time kenduri tu..

ok.. iolss nak ingatkan jer,
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:53 PM | Show all posts
Batak2 retis je yg hadap nk gi tgk wedding retis nie..padahal retis tue kisah pun tak ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nantikan kehadiran spy2 lobenak di wedding fattzura hujung minggu ni. Tgk la konpem akan ada edisi membawang di ig stories the benakianssss. Meols yaqqin sekali akan perihal ini yach!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Loginlogoff replied at 8-3-2018 02:40 PM
kebendeee yg ko share neh bang mat hoi.

btw, berani yach theyols jmput public cenggituh...tgk k ...

Tu belum masuk lobenakss yg acah2 fan fattzura. Mohon sediakan makanan secukupnya. Xcukup makan konpem la jadi bahan makian cercaan lobenaks. Dok kata la fattzura sengkek kedekut, xde duit gigih nak jemput ramai org.

Nnt kan skrip2 seperti diatas pd hari kejadian yach!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 02:59 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 8-3-2018 02:56 PM
Nantikan kehadiran spy2 lobenak di wedding fattzura hujung minggu ni. Tgk la konpem akan ada edisi m ...

bday bash pon ada spy..inikan pulak wedding
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2018 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la
Depa hargai peminat
Nak pegi atau idok..terpulang
Cuma yang pegi kalau x puas ati..jangan.nak.komplen serupa kau sorang je perlu dilayan plak...
Kalau.iols bujang..iols.ok.je pegi
Tp.branak.pinak.gini..baek.iols.makan kat jm bariani house..hehehehe

Iols.menunggu update drpd peminat di sanaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 03:00 PM | Show all posts
Confirm peminat dan pemenat semua datang menyerbu.
Sesapa yang pergi, share-share gambar kat porom yer?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 03:00 PM | Show all posts

bammat...tak cuwit ke gitu??? cuwittt sajork di mata ai ols
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2018 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk kat ig jelaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:07 AM GMT+8 , Processed in 0.335385 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list