CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 12845|Reply: 72

Baru nak Up: Wani Kayrie Jalin Cinta dengan pemain Felda United pulak

  [Copy link]
Post time 28-1-2018 10:17 AM | Show all posts |Read mode
Edited by miszclassique at 28-1-2018 11:10 PM

jangan jangan, jangan kau datang menghampiri diriku~~

PELANTUN lagu Aku Suka Kamu, Wani Kayrie mengakui terkejut apabila hubungannya dengan pemain bola sepak kelab Felda United, Danial Amier menjadi bualan hangat netizen dan peminat.Ekoran itu, penyanyi berusia 18 tahun ini dilihat tampil dan menjelaskan bahawa ‘kisah cinta’ mengenai hubungan mereka tersebut hanyalah sekadar gosip semata-mata.
Pun begitu, Wani mengakui bahawa mereka sememangnya kerap bertanya khabar menerusi laman sosial.
“Saya berkawan dengan Danial sejak tahun lalu tapi tak ada apa-apa hubungan istimewa pun. Tak tahu macam mana boleh timbul gosip cinta tersebut. Sejujurnya, kami tak pernah bertemu lagi.

“Kami lebih banyak berbual di aplikasi Whatsapp sahaja. Saya rasa gosip ini timbul kerana kami sering berbalas komen di Instagram. Sebab tu orang fikir kami bercinta,” katanya dipetik mStar Online, hari ini.

Dalam pada itu, anak jati kelahiran Selangor ini turut menolak dakwaan segelintir pihak yang mengatakan dia hanya berminat dan ‘mengejar’ golongan pemain bola sepak sahaja.

Kata Wani, dia berkawan dengan semua orang tanpa mengira latar belakang dan tidak tolak jika dijodohkan dengan pemain bola.

“Mereka yang tegur di Instagram dan kata nak berkawan, saya okay sahaja. Sebab saya tak kisah berkawan dengan semua orang.

“Soal jodoh, jika sudah tertulis saya bakal mengahwini seorang pemain bola sepak, saya terima sahaja.

“Cumanya buat masa ini saya belum terfikir lagi soal untuk mendirikan rumah tangga kerana saya masih muda dan perjalanan masih jauh,” katanya. – MYNEWSHUB.CC/AM
Dek Wani:


Pemain Felda United:


Latest single Aku Suka Kamu:


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Felda nya muka prmain felda tersebut. Selayaknya sis
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:20 AM | Show all posts

Edisi Whoayuss

Kah hini?  Ape2 pon taniyaaa...  Semoge tak jadi macam Ritrude.

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edisi WaGS bbnu ni..lg sorang keeper haziq nadzli tu bercinta dgn eyra hazali ka?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:24 AM | Show all posts
Bujat replied at 28-1-2018 10:19 AM
Felda nya muka prmain felda tersebut. Selayaknya sis

kan nyah...muka ghetto felda sangat kan nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
BUKan dah lama ke kisah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepesen je ngn muka sapawi. Beser la bebudak lg. Kawan je semua org. Acik bawang je sibuk nk menjodohkan org. Hahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2018 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 28-1-2018 10:20 AM
Edisi WaGS bbnu ni..lg sorang keeper haziq nadzli tu bercinta dgn eyra hazali ka?

Rasanya teman tapi mesra je mereka itew sbb si haziq tu dah ada gf kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam penat baru balik menoreh. Banyak ke dapat getah sekerap dekk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 28-1-2018 10:28 AM
BUKan dah lama ke kisah ni?

Yang dulu tu gosip dengan player lain lah uols
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-1-2018 10:31 AM
Yang dulu tu gosip dengan player lain lah uols

OOO aahh ritu dgn player jdt eh? Now dgn felda pulak... amboii dik wanie bertukar2 player..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-1-2018 10:30 AM
Rasanya teman tapi mesra je mereka itew sbb si haziq tu dah ada gf kan

Oh i see..sporting la gf haziq tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Wani kairi ni susah ler nk naik .lenggok suara mcm kilafairy, pastu muka pun so so je...mcm dh berumur.

sorg lg wani yg suara nasyid tu sedap....tp geborrrrr yaaamat..imej pun mcm kismah johar.

hanya wany hasrita jah ada wow factor dlm ramai2 wany yach.

yg lawa mcm Elena Harris, Nanasheme mana pergi? ke laut dalam selepas 1 hits kah?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ritu dgr kt era johara call tya psl gosip ni gedik nk mampus minah rempit nih. Sepadan lah rupa sheols dgn mamat felda tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:50 AM | Show all posts
mcm muka typical sabahan jer cikki ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 muka kg dot com
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-1-2018 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia sama species mcm tushee
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh.. muke mamat laaa.. hahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngeh3x....sibbek kena gossip klau idok whoryusss laa sesangat 2-2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 28-1-2018 10:36 AM
Wani kairi ni susah ler nk naik .lenggok suara mcm kilafairy, pastu muka pun so so je...mcm dh berum ...


Eleena harris bukan ke tgh ngetop dgn lagu jejaka korea
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 06:46 AM GMT+8 , Processed in 0.118515 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list