CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15547|Reply: 141

‘Salahkah Aku Berseni Sendiri’- Dikatakan Tidak Waras, Ini Luahan Kecewa Iqram D

  [Copy link]
Post time 14-11-2017 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Beberapa hari lepas kecoh di Twitter apabila pelakon yang popular dalam drama bersiri Dunia Baru, Iqram Dinzly dikatakan tidak waras dan mengamalkan ajaran yang salah. Ini semua gara-gara foto Iqram swafoto bersama arwah bapanya sambil ada lollipop dalam mulut. Keadaan fizikal Iqram juga jauh berbeza ketika dia aktif berlakon dahulu.

Tapi kita hanya lah manusia biasa dan kita tidak tahu situasi atau apa yang dilalui oleh Iqram ketika ini. Orang putih kata ‘Don’t judge the book by its cover‘. Jadi jom dengar penjelasan dari Iqram sendiri.
‘Terima kasih kerana mengambil berat..’
Aku tahu aku manusia alpa . Aku manusia yang banyak berdosa . Aku usaha untok tidak menyusahkan sesiapa . Namun tetap jua manusia itu bersangka – sangka .
Salahkah aku berseni sendiri . Tanpa meminta simpati diri . Aku seolah – olah ingin meminta royalti terhadap mereka yang mengambil kesempatan terhadap semua ini .
Atau aku harus terus diam menyepi tanpa perlu mengerti tentang situasi ini .
Berdiam tetap berbunyi . Jadi sudi – sudilah bayar royalti kerna aku tidak mahu dosa kalian dengan aku berlipat tinggi . #108020064258 #maybank
Terima kaseh kerna mengambil berat diri aku yang dibenci ini .cacilah , caci sebanyak mana yang hendak dicaci .
Aku hanya mampu berdoa dengan @bawaabata.merebucks ini , akan aku usaha cuci , suci , murni dengan segala yang terjadi . Itu antara aku dengan Illahi .
Selamat mencaci bertubi – tubi . Aku rela tanpa rasa peduli di hati . Silalah wahai sesiapa yang sudi .
Dapat sokongan orang ramai
Walaupun dituduh dengan pelbagai tohmahan serta cacian, ramai tetap beri sokongan moral dan mesej positif di ruangan komen Instagram Iqram.
Sumber: Instagram Iqram Dinzly/oh bulan

The following two tabs change content below.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2017 04:13 PM | Show all posts
Heols dah tak tulis hashtags pelik2 ke? #senitabungderma
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:16 PM | Show all posts
minta derma ke, siap bagi no acc
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nak mengutuk, kdg2 nampak sangat pelik nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:20 PM | Show all posts
Aku hanya mampu berdoa dengan @bawaabata.merebucks ini , akan aku usaha cuci , suci , murni dengan segala yang terjadi


@bawaabata.merebucks tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:20 PM | Show all posts
org gila mmg tk mengaku dia gila kn?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih plak tngok...heolls dah takde job berlakon ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:27 PM | Show all posts
ok, sah giler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2017 04:28 PM | Show all posts
biasanya orang yg mengaku gila sebenarnya tak gila, dan sebaliknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:30 PM | Show all posts
He needs a JOB.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian betul dia nih. Nampak lost.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:49 PM | Show all posts
something wrong somewhere ni
may Allah SWT ease ur matters
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp dgn die ni? Pelik jer tgok
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:52 PM | Show all posts
Dah kenapa mamat ni??????????

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2017 04:57 PM | Show all posts

Knp dgn die ni?
Kesian betul dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 05:00 PM | Show all posts
memang nampak something wrong somewhere pun
dalam jiwa dia rasa dia ni orang yang SENI SANGAT...
family, sila bawa dia pergi jumpa pakar pls..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2017 05:00 PM | Show all posts
Keja la malas
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Frust dengan ukasah ke sampai mcm niii.skeriiiinye.!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
siap letak dr lagi kat nama IG
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam ting tong...
Dia menghisap ke ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.122911 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list