CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: broadputih

Isteri tgk porn

  [Copy link]
Post time 8-2-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sulaiman69 replied at 24-11-2020 01:57 AM
Saya ada cadangan dan akan menbuka industry porn Malaysia sendiri, kenapa Malaysia mau kalah bg nega ...

Rohingya mana sesat dlm forum ni?seb bek jadi troublemaker..ayat dia dah cm ejaan rohingya

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 8-2-2021 11:13 PM
Rohingya mana sesat dlm forum ni?seb bek jadi troublemaker..ayat dia dah cm ejaan rohingya

Bot karam di tgh lautan tu.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak salah pun pompuan tgk porn
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 02:09 AM | Show all posts
Rickh replied at 24-4-2021 02:27 PM
Tak salah pun pompuan tgk porn

Sangat jarang2 berlaku..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
antidote replied at 7-11-2017 09:11 AM
pikir positif. dia cari skill baru utk hg jgk.  kan dia search cara puaskan suami
bagus lah tu.
bu ...

Win betul komen ni...I like
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2021 01:41 AM | Show all posts
Biasa.. i dulu cam tu..tgk porn utk teknik..esp teknik blowjob

Sbg isteri jadilah mcm pelacur..supaya dia teringat selalu.

In the end, kena tinggal sbb dia nak pelacur yg sebenar.  What to do..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:55 PM | Show all posts
kalau boleh suruh dia tengok yang lesbian, mane tau dpt green light tambah bini
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
squeeze replied at 25-5-2021 01:55 PM
kalau boleh suruh dia tengok yang lesbian, mane tau dpt green light tambah bini

Betul tu bro. aku sokong statement hang. 100 persen
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ejensemit replied at 25-4-2021 02:09 AM
Sangat jarang2 berlaku..

Iol yg pompuan pun tngok hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang zaman modern. Kalau lelaki boleh tengok video porno kenapa tidak perempuan juga kalau ia boleh menambah ilmu untuk mereka memuaskan nafsu diri sendiri dan juga pasangan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:50 PM | Show all posts
Kalau lelaki boleh, pompuan pon boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.072772 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list