CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: broadputih

Isteri tgk porn

  [Copy link]
Post time 2-1-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
broadputih replied at 5-4-2019 06:47 PM
sedap ke utk si isteri

Dildo vibrator takde la sedap sgt... kena pandai teknik jugak kot.. ori dick lg sedap dr dildo or vibrator
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2020 11:43 AM | Show all posts
green~tea replied at 2-1-2020 08:28 AM
I watch porn together dgn husband... dari porn tu la weols dpt idea how to please each other...

...

yeahh..sekali sekala best...sambil game, porn pun game...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2020 12:13 PM | Show all posts
sebenarnya digalakkan wanita tengok porn sebab ramai wanita tempatan adalah 'kayu' apabila membuat hubungan kelamin...tidak pandai di atas katil, takut, segan, malu, tidak kreatif dan tidak pandai menghangatkan suasana di kamar ranjang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 03:34 PM | Show all posts
awak sangat bahagia la
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 06:04 PM | Show all posts
ifanonline replied at 3-1-2020 12:13 PM
sebenarnya digalakkan wanita tengok porn sebab ramai wanita tempatan adalah 'kayu' apabila membuat h ...

betul, utk si isteri belajar lebih byk ttg seks utk puaskan nafsu si suami.
kalau kedua2 pasangan gembira dlm mengeseks keluarga pun bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 08:26 PM | Show all posts
green~tea replied at 2-1-2020 04:35 PM
Dildo vibrator takde la sedap sgt... kena pandai teknik jugak kot.. ori dick lg sedap dr dildo or  ...

baru ni i belikan remote vibrator utk wife test pakai .. pi bank..mall..makan..wife kata best gak..berair2 la kebasahan horny..haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 29-1-2020 08:26 PM
baru ni i belikan remote vibrator utk wife test pakai .. pi bank..mall..makan..wife kata best gak. ...

Masa kuar mkn pn letak vibrator kt pussy ke maksudnya tu? Sapa yg pegang remote vibrator?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Shukeeeee jugek sometimes
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 29-1-2020 08:26 PM
baru ni i belikan remote vibrator utk wife test pakai .. pi bank..mall..makan..wife kata best gak. ...

Aik... Aku tak boleh brain cane tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 02:49 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-12-2018 02:24 AM
3some is awesome tp kene btol btol bincang & setuju

pernah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2020 08:18 PM | Show all posts
Edited by sulaiman69 at 31-10-2020 08:23 PM
broadputih replied at 7-11-2017 04:49 PM
Hahaha... Maybe kot...
Aku risau dia teringin size dlm dlm porn je sbb aku nie size asean

Mik, don't worry ...cuba kamu ajar isteri kamu main threesome pasti dia suka.kalau kamu calon laki Cuba PM saya berminak   join sekali & pasti nikmatnya luar biasa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 24-2-2020 12:10 AM
Masa kuar mkn pn letak vibrator kt pussy ke maksudnya tu? Sapa yg pegang remote vibrator?

Aku ler pegang remote tu... Control speed.. Masa kat bank tgh dia duduk elok2 aku bukak speed laju2.. Merah muka dia jeling aku menahan horny
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 11:19 AM | Show all posts
Edited by brego at 8-11-2020 12:06 PM
ifanonline replied at 3-1-2020 12:13 PM
sebenarnya digalakkan wanita tengok porn sebab ramai wanita tempatan adalah 'kayu' apabila membuat h ...

hahaha, setuju dengan ipan

bab ni laki bini kena open,
bila partner cakap apa dia nak, kena la dengar.
coba untuk jadi kekaseh idaman untuk partner masing2.
kalau salah sorang tak open,
konfem yang sorang lagi tu tak puas hati.

susah nau tengok jer porn sambil praktikal.

ada satu kisah ni,
bila main si bini klimaks banyak kali,
n then tinggalkan laki dia terkontang kanting tak pancut2.
dia suruh laki nya keluarkan sendiri sperm, sedih betol.
bila laki jadi tak minat sex, tau pulak dia meroyan.

kalau kemut tak pancut2, keluar kan ler guna skill handjob.
tangan bini ni ada magic.
bongoks, itu pun tak tahu.
tu pasal laki skandal lain


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 11:27 AM | Show all posts
Edited by brego at 8-11-2020 11:59 AM
orangselut replied at 8-11-2020 03:28 AM
Aku ler pegang remote tu... Control speed.. Masa kat bank tgh dia duduk elok2 aku bukak speed laju ...

hahaha, teringat aku video nih


Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 01:42 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-12-2018 02:24 AM
3some is awesome tp kene btol btol bincang & setuju

Ya, saya setujuh.... threesome mmg nikmatnya berbeza , saya pn berminat main threesome jg...Hi guy kalau both of you nak 3some boleh PM saya sangut layan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 01:53 PM | Show all posts
orangselut replied at 29-1-2020 08:26 PM
baru ni i belikan remote vibrator utk wife test pakai .. pi bank..mall..makan..wife kata best gak. ...

Bro, boleh bg main keja remote tu nak tgk muka bini kamu jd apa mcm....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 02:00 PM | Show all posts
Husnaliana replied at 15-11-2017 10:17 PM
Aku tgk porn takde plak aku kemaruk batang besar weh. Batang laki aku gak yang aku idamkan hari2.  ...

Hai, coma nak Tanya jer jgn marah ya... elain Dari kite suami awak pernal rasa yg lain....?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 02:45 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-12-2018 09:52 AM
Klau forum psal happy massage ni ramai je dh kawen taw ade gf tp suke pergi massage. Bnyk la reaso ...

Bagi saya mmg saya dapat faham kepada wife-wife  or gf sekali sekala pergi massage happy ending bukannya bermasala yg penting kepada  wifenya tau yg mana satu adala suami & tahu balik rumahnya....Becuase my clusefriends dah bersuami pn suka bebuatan ni tapinya dia sering buat sama saya sebab saya bujang  dan lagi kita kawan, alhumdulila ... saya dpt bg dia orgasm berkali dia jg enjoy & puas main dgn saya .....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
brego replied at 8-11-2020 11:27 AM
hahaha, teringat aku video nih

Macam over plak.. Tapi mungkinla dia punya vibration tu kuat sangat kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 01:57 AM | Show all posts
Saya ada cadangan dan akan menbuka industry porn Malaysia sendiri, kenapa Malaysia mau kalah bg negara lain ,mcm ada Thailand porn,Filipina porn, Vietnam porn, Indo porn,Taiwa porn,Mamma porn,India porn Dan China porn pun ada Semarang dah, takan Malaysia boleh kalah, banggunan tertinggi di dunia ada Malaysia, Malaysia adala nagara kedua menpunyai F1 & motogp di Asia Dan juga orang Mat salle pernah berkata wanita melayu adala wanita paling sexy  & horny di asia.  tidak lama lagi kita akan ada porn Malaysia tersendiri..Malaysia Boleh!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:41 PM GMT+8 , Processed in 2.079589 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list