CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: broadputih

Isteri tgk porn

  [Copy link]
Post time 10-12-2018 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-12-2018 11:22 PM
Ade jer lelaki dh kawen gi masaj siap happy ending. B2b. Handjob la blowjob la. Siap main isap tet ...

Ya, sbb itu happy massage ini laku. Laki pergi bukan utk dpt massage yg best tetapi special service yg perempuan ini beri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 10-12-2018 09:17 AM
Ya, sbb itu happy massage ini laku. Laki pergi bukan utk dpt massage yg best tetapi special servic ...

Klau forum psal happy massage ni ramai je dh kawen taw ade gf tp suke pergi massage. Bnyk la reason knape  tp susah nk jumpe yng wife taw gf tau dia suke pergi. Yng curang pon xrare sngat dh skrang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
megan_pox replied at 20-1-2018 11:14 PM
Aku tak minat banyak2 aksi ni..tapi saja ngusik laki aku amek bibik then threesome..saja suka ngus ...

Hahaha kalau tak buat pun kalau berfantasi untuk seronok, ok je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 9-12-2018 10:10 AM
hahaha dont mention that
malu iols
hahahaha

Eh? Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab laki kedekut..nk main pon malas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 05:49 PM
Sebab laki kedekut..nk main pon malas

hahaha...saya rajin tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-12-2018 02:21 AM
Beli jer dildo vibrator wat mainan tambahan

sedap ke utk si isteri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 7-12-2018 04:27 PM
tt dah doggie wife ke blom?

mesti la dah champ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:13 PM | Show all posts
aku punya pendapat....kau pantau la bro. perempuan yang normal puas dgn suami ni, dia x layan porn ni.  dia geli atau malu...kalau saja2 tengok mungkin boleh jadi jugak, tapi kerap ke atau tak. Pantau jgk kekerapan....senang cerita kau jujur je tanya....apa yg kau perasan/jumpa yg dia tgk porn tu utk apa? just my opinion.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tgmamat replied at 5-12-2019 01:13 PM
aku punya pendapat....kau pantau la bro. perempuan yang normal puas dgn suami ni, dia x layan porn n ...

setuju... isteri kalau dah kenyang, tak hingin pun porn bagai... tt make sure wife mcmn...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 02:04 PM | Show all posts
laki or perempuan yg tgk porn video mmg yg org yg tak puas hati dgn seks life mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 7-12-2019 01:04 PM
laki or perempuan yg tgk porn video mmg yg org yg tak puas hati dgn seks life mereka.

Kehkehkeh pendapat yng agak dangkal sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tgmamat replied at 5-12-2019 12:13 PM
aku punya pendapat....kau pantau la bro. perempuan yang normal puas dgn suami ni, dia x layan porn n ...

Normal pd pendapat dn kebiasaan hang. Pd iols normal je enjoy tngok porn aslkan jngan jd addicted smpai gangguan kepada hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti wife yg tgk porn bagi servis lg baikk walau dituduh tak puas dgn sex life. Terpulang lah nak stuck sex life yg so-so je or sex life yg sentiasa lively..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:11 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-12-2019 09:10 AM
Kehkehkeh pendapat yng agak dangkal sebenarnya.

depend on the person itu juga kan. ada yg tgk nak tambah nikmat masa buat seks.
tapi byk yg juga tgk sbb frust tak dpt benda betul. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:54 PM | Show all posts
aku ngan bini akan layan erotic movie (bukan hardcore porn) sesekali utk tukar mood sebelum main...menambah kehangatan hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:55 PM | Show all posts
aku ngan bini akan layan erotic movie (bukan hardcore porn) sesekali utk tukar mood sebelum main...menambah kehangatan hihi
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 8-12-2019 06:58 PM
Yg pasti wife yg tgk porn bagi servis lg baikk walau dituduh tak puas dgn sex life. Terpulang lah na ...

Yap,.I sokong, biarlah wife tgk, untung apa, nampakla wife tu ambik berat ttg sex
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I watch porn together dgn husband... dari porn tu la weols dpt idea how to please each other...

massage him or dia give massage to me...
Blowjob, husband lick etc, and teasing him..

Semua kehangatan kemesraan tu bleh improvise dgn tgk porn..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:48 PM GMT+8 , Processed in 0.085628 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list