CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: broadputih

Isteri tgk porn

  [Copy link]
 Author| Post time 7-11-2017 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
eLiaD replied at 7-11-2017 11:11 AM
teringat member aq asik sebut 'nk doggie!!' je lau nmpk aweX cun..last2 msk lokap sbb kes moto..abiS ...

Hahaha dlm lokap jd adik laaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 11:53 AM | Show all posts
ada jugak yer prempuan mcam niii ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 7-11-2017 11:53 AM
ada jugak yer prempuan mcam niii ...

Tu laaa....adakah tu perkara biasa bg pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 12:04 PM | Show all posts
broadputih replied at 7-11-2017 12:02 PM
Tu laaa....adakah tu perkara biasa bg pompuan

ntahhh...
aku sendiri geli n malu nak tengokkk..
mungkin aku x urban kut...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe nak puaskan nafsu sendiri.. habistu main dengan laki sekejap je kot laki nak pancut bini tak puas terus layan porno sambil beronani
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 04:09 PM | Show all posts
fifie_olin replied at 7-11-2017 10:28 AM
betul gak kan...
insecure nya TT

hehehe kan babe?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2017 04:10 PM | Show all posts

okay TT?
jgn gusar okay?
tenang2 aja
hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 7-11-2017 03:36 PM
Maybe nak puaskan nafsu sendiri.. habistu main dengan laki sekejap je kot laki nak pancut bini tak p ...

Hahaha... Maybe kot...
Aku risau dia teringin size dlm dlm porn je sbb aku nie size asean
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
antidote replied at 7-11-2017 04:10 PM
okay TT?
jgn gusar okay?
tenang2 aja

No worries mate
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal je kot. Tt xlayan porn ke? Ajak jelah wife tu sama2 layan. Aku selalu gak search posisi2 ni. Pastu aku hentam la laki aku. Aku n laki aku selalu je bercakap psl sex ni. Apa fantasi sex masing2. Dah jangan lah dok fantasi yang bukan2 pulak macam 3some ke, gangbang ke....biar lah fantasi y sesuai. Buat macam2 posisi barulah xjemu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 01:47 PM | Show all posts
broadputih replied at 7-11-2017 08:33 AM
Selalunye ade la 2-3 skill kalau kami on...kena tambah lg laaa nie

2-3 skills je?
patutlah dia belajar skills baru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Husnaliana replied at 14-11-2017 12:07 AM
Normal je kot. Tt xlayan porn ke? Ajak jelah wife tu sama2 layan. Aku selalu gak search posisi2 ni.  ...

Ade laa layan juga...tp x pernah layan sama2 wife ( risau dia kemaruk nk btg besar cam porn tu...naya aku) kalu normal tgk porn sama2...nak cuba la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 15-11-2017 01:47 PM
2-3 skills je?
patutlah dia belajar skills baru

Kena tau byk skill ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
broadputih replied at 15-11-2017 04:03 PM
Ade laa layan juga...tp x pernah layan sama2 wife ( risau dia kemaruk nk btg besar cam porn tu...n ...

Aku tgk porn takde plak aku kemaruk batang besar weh. Batang laki aku gak yang aku idamkan hari2. Walaupun dia cuma saiz melayu sejati je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu wife tt nak spice up sex life... i pun kengkadang google jugak utk tau teknik2 yg bleh buat laki meroyan... iols pun tak hengen tengok porn, tp bleh baca je teknik2 yg boleh improve..

Contoh laa ye... position woman on top.. kita rasa camtu je laa kan, tp in actual byk variasi bleh buat dari sejenis position tu.. mcm goyang gerudi, riding cowgirl, back and forth (yg ni wife cepat cum sikit), riding laju2 or slow while kissing.. reverse cowgirl.. emmm.. mcm2 lagi la.. hahaha its all up fo ur imagination... one position bleh jadi mcm2...

Then kalo nak kasi umph lg.. suruh la wife tu exercise aerobic or dancing or zumba utk jaga stamina.. takde laa malas mengangkang je.. then buat weight training sikit squat byk2 utk senangkan pergerakan woman on top tu.. hihihi.. lunges plak bleh wat bentuk butt bulat dan makin best nak doggy..

Jgn lupa senaman kegel supaya laki tambah meroyan takleh lupa wife.. hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2017 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-11-2017 09:02 PM
Ok la tu wife tt nak spice up sex life... i pun kengkadang google jugak utk tau teknik2 yg bleh buat ...

Nie info yg baek punya
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 04:16 PM | Show all posts
green~tea replied at 16-11-2017 09:02 PM
Ok la tu wife tt nak spice up sex life... i pun kengkadang google jugak utk tau teknik2 yg bleh buat ...

info yang baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 11:34 AM | Show all posts
tak boring ke hari2 jolok lubang pepek.. lepas tu pancut penat. esok ulang lagi sampai tua

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2017 08:55 AM | Show all posts
best la macam tu. bini layan porn. aku lagi suka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2018 10:17 PM | Show all posts
i suka kalau wife i tengok porn ..

lagi2 tgh tengok porn tu, dia masturbate, lepas tu kantoi ngan i .. mmg best la ..

i akan jilat je bunga dia kt bawah tu masa dia tengok porn ...best !
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:05 PM GMT+8 , Processed in 0.072821 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list