CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3661|Reply: 26

Bapa Durjana Liwat Anak Dipenjara 48 Tahun, Mangsa Pertama Kali Diliwat Ketika M

[Copy link]
Post time 8-9-2017 01:28 PM | Show all posts |Read mode
Putrajaya, 8 Sep - Seorang bapa dihukum penjara 48 tahun dan sebat sebanyak 24 kali di Mahkamah Jenayah Seksual Terhadap Kanak-Kanak selepas mengaku bersalah atas 623 tuduhan pelbagai kesalahan seksual.

Lelaki terbabit yang juga seorang ajen hartanah itu didakwa atas satu pertuduhan merogol, satu pertuduhan penganiayaan seks, 30 tuduhan sentuhan seksual secara fizikal dan 591 tuduhan liwat.


Utusan Online melaporkan, berdasarkan fakta kes, mangsa kali pertama diliwat pada 3 April 2015 ketika dia berusia 13 tahun.

Apa yang lebih mengejutkan, mangsa ketika itu sedang melakukan umrah bersama bapanya di Mekah.

Kejadian itu berterusan pada satu kejadian mangsa telah diliwat sehingga terkeluar najis.

Lelaki terbabit, yang juga bapa kepada tiga anak perempuan, didakwa melakukan perbuatan itu terhadap mangsa di rumah mereka di Sungai Way, Petaling Jaya pada tarikh-tarikh berlainan pada sebelah pagi, petang dan malam.

Kejadian didakwa berlaku di antara bulan Januari dan Julai tahun ini sebanyak tiga kali sehari iaitu pada waktu pagi, petang dan malam di rumah mereka di Sungai Way.


Pertuduhan menyebut, lelaki berkenaan didakwa meliwat mangsa setiap hari sepanjang bulan Januari, Februari, Mac, Apri dan Jun.

Pada bulan Mei, dia didakwa meliwat mangsa setiap hari kecuali dua hari sebelum bulan Ramadan (25 dan 26 Mei) dan pada hari pertama menunaikan ibadah puasa (27 Mei).


Lelaki berkenaan turut dituduh melakukan perbuatan itu setiap hari bermula 1 Julai hingga 20 Julai lalu sebelum laporan polis dibuat oleh bekas isteri tertuduh pada 25 Julai lalu.


Turut hadir pada prosiding hari ini ialah Menteri Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rohani Abdul Karim.

Sumber: Utusan Online









Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2017 01:34 PM | Show all posts
umo iblis ni 38. so msa dia kua jail nt 86 thn. agknye mampus dipenjara kot,

puihhhh. sgup btl aniaya bdk tu gitu. agknye setan ni kunyit kot?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 01:37 PM | Show all posts
eee. jahanam btoi prangai.

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 01:39 PM | Show all posts
relai lah daging2 ko nanti kene sebat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2017 01:49 PM | Show all posts
babi sgt pak dia ni!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 01:49 PM | Show all posts
sial punya bapak.. semoga mampus diliwat dalam penjara..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan dikurangkan hukuman walau dia nazak sekali pung...
anak dia merana kerana kejahatan dia
satu mesia doakan yang buruk utk ko tahuwahai iblis??,
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 02:15 PM | Show all posts
mereput jerla  bapak camni dlm penjara...sakit ati dgr brita camni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2017 02:25 PM | Show all posts
setan betul jntn x guna ni
itu la ringan sgt hukuman
hukuman smpai dia cacat x boleh buat apa atau bg mampus lg baik
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 02:39 PM | Show all posts
Kat umrah pun menutoh jgk ke

ke wartawan yg sengal repot
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:14 PM | Show all posts
sebat kuat2 biar mampus boleh x...biar cepat sikit terima siksa kubur
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sungai way? katne tu aku duk area sungai way...lebih 600kali sepatutnya kena penjara 600 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
siallllnya jantan syaitan ni moga syaitan no kena liwat smpai jub* barai dlm pnjara nti. geliiii aku prkara sial mcm jntan ni. apa tjuan ntah ko pegi umrah. org buat ibadat msa umrah, ko buat prngai sial. nk mnunjuk bagus ke. mak budak2 ni pgi mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:23 PM | Show all posts
ini betul2 setan punya bapak, harap2 mati la kau dlm penjara sana
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:48 PM | Show all posts
mohon pupus manusia mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 03:57 PM | Show all posts
Rot in Hell.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2017 03:58 PM | Show all posts
islam ker bapak dia nie...

masa umrah pun sanggap meliwat?

mungkinkah mental?

anak sendiri pun ko terliur sampai terkeluar taik budak tu ko kerjakan
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
24 rotan hahahahaha. Dalam rotan ke 14 tu aku doakan ko terputus segala urat alat kelamin ko setan yang dilaknat
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 05:46 PM | Show all posts
ni bukan berita semasa ke? kenapa kat kongsi tular ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 05:51 PM | Show all posts
nape dia meliwat anak dia kt mekah tu x kene panah penih petir ke atau kene hempap syiling ke apa?

peliknye org mcm dia ni tak kene cash plak masa kt mekah

babiii btl la..nape dikk dh beratus kali kene liwat baru nk bgtau kt mak

adoiii sian laa

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:59 AM GMT+8 , Processed in 0.110555 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list