CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gebugebas

Pelakon Adam Shahz dan isteri dah bercerai Mei lalu UPDATE #187

[Copy link]
Post time 4-8-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn pipah ni yg blakon ttg bln ke masa kecik2 dulu...ke salah org...tp tu gelap skit rasanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia lah     
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa masa berlakon semusim rindu rupanya dah cerai
Bukan haritu gosip cerai ada lepastu kata pindah rumah? Kenapa cerai xnak bgtau?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:08 AM | Show all posts
siapa mereka ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:10 AM | Show all posts
immortallez replied at 4-8-2017 12:27 AM
Mamat ni pun blh masuk dlm list artis boring tahap menguap kan

tp watak dia dalam drama pembancuh kopi mr vampire tu bagus juga..
aku baru tau dia dengan fatin tu pernah kawen dan bercerai..
motif aku tak tau?? huhuhu
mati2 aku ingat si fatin mmg budak lagi..
rupanya janda anak 2..haishhh

adam ni sebenarnya ok berlakon tak kayu...klu nak tengok pada bakat, jauh si fattah tu tinggal..
rupa jer si adam ni takde..
klu dia ada rupa, pakej dengan lakonan yang bagus, tak mustahil dia popular mengalahkan fattah amin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa fatin ni ... suara pun sedap ... baru perasan dia ni msa tgk seharum mawar . Dia yg nyanyi ost...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-8-2017 10:13 AM | Show all posts
de_ikea replied at 4-8-2017 01:15 AM
Iols kena tengoklah citer kopi mr vampire tu sbb iols tak kenal langsung keduanya.

Takziah kaka  ...

sila layan...best gak citer dia...
harap jangan sampai meleleh air mata tiba tang scene sedih adik beradik nurul tu yek..
pasal benang dendam aurora la kupi layan drama pembancuh kopi mr vampire tu..
tp x dinafikan, ada gak scene boring..so aku skip jer..layan scene yang sedap2 jer..
5 hari dah khatam 30 episod..kikiki


Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:16 AM | Show all posts
Anak ngan Adam ni sorang je.. girl
yang boy tu adik afeefa ,... dia yg jaga buat mcm anak angkat
kalau x silap la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
So many bad stories about marriage. Young and old couples.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dah lama kan spekuan yg rumahtangga dia ada masalah, takziah, moga nasib anak2 terbela wlu berpisah
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:30 AM | Show all posts
aryyan replied at 4-8-2017 10:40 AM
hurm. cerai ni bukan brita gembira.
tp as suspected sbb ig masing2 x upload gambaq be2 dh lama dh.
...

klu rumah tangga berkekalan, orang kata, klu anak lelaki muka mak dan anak pompuan muka ayah, sejuk umah tangga..
tapi dorg ni dah buktikan pepetah orang tua tu tak berapa nak tepat..
sebab dorg bercerai juga..
harapnya masing2 jalankan tanggungjawab sebagai ibu dan ayah pada anak2 walau bukan lagi suami isteri..



Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 10:55 AM | Show all posts
semalam baru tengok kat TVi program kembara 5.. sejenis travelog
si adam ni ngan kawan2 moto scrambler dia pi jalan kt jerantut..(tempat diorg pi mcm bosan)
dok terpikir gak.. bleh jenjalan macam org bujang ni.. tinggal bini.
rupanya dah cerai pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki muka tak handsome mmg kuat curang eh? Jenis tak sedar diri ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 11:20 AM | Show all posts
takziah

nak kahwin mmg senang, tapi nak melalui tu bukan mudah.

igtkan adam ni sebab lg tua so a bit matang n sabar lah patutnya dan boleh bimbing pipah ni
kira dr berkapel pengkid byk gak improvement smpi leh kawen so ada byk chance utk bimbing isteri tapi susah lah kalau suami sama kelaut
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 11:21 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 11:41 AM | Show all posts
kesian fatin dapat bad boy...
hurmmmm

muda lagi kan fatin nihg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
DhuraNaufa replied at 3-8-2017 09:51 PM
I nak tanya. Budak lelaki yang selalu fatin ni post kat ig tu anak dia or adik dia? Kejap dia kata a ...

anak dia. i igt lg dia upload gamba anak laki tu. caption panjang panjang cakap dia taknak rahsiakan lagi. he left us but i wont katanya. pastu lama sikit dia delete caption tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal dorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:09 PM | Show all posts
takziah....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh agak dah cerai sbb tgk kat ig xde lgsg gambat berdua even pd hari raya.. xpela fatin oi, ko muda cantik bdn pon tiptop cuma perut je buncit sikit..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-6-2023 11:49 AM GMT+8 , Processed in 0.240872 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list