CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17786|Reply: 311

[Tempatan] Pemilihan Semula Moderator Ci......setuju atau tidak?

   Close [Copy link]
Post time 4-8-2017 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by nobito at 5-8-2017 01:55 AM

Akk rasa dah lama mod spidey, muntz, nixar, isabel, naen dll jadi moderator.....akk rasa CI perlukan moderator baru....dengan nafas dan semangat yang baru.

Apa.pendapat uolsss?
Single Polls, Total 158 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 12:08 PM | Show all posts
spidey ok je...rasanya muntz lagi lama...aku nak admin tambah mod dkt bod kongsi viral je...

porumer indon babi dtg menyerang bukak tered macam gila babi rabies rasa sakit plak mata aku...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak nak maideen jadi mod sis! Moto: hapuskan pelahap lobang bidadari!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:14 PM | Show all posts
i is sukeeee spidey
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:17 PM | Show all posts
ok jer ngan momod yg ada. kalu nak tambah pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila sesi pilihanraya momod n
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:22 PM | Show all posts
jangan kacau abam @spiderman80

aku suka cara dia handle board ni... muahs untuk abam spidey...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sya amat sokong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 12:32 PM | Show all posts
mod x tegas sampai hari2 CI dirogol oleh lava, indon, ateis, polititaik bla bla.


Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:36 PM | Show all posts
lantak la ,    xde kene mengene dgn  iols pon,  anyway spidey ok je
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:37 PM | Show all posts
Ok je Mod sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay ja spidey tuh... lagi2 ada ke yang sesuai? Nanti yang jadi mod tuh set2 politaik ke ahli sorga ke.. atau yang sikit2 nak report polis laa nak saman laa susa tuh.. harap2 spesis forumer gitu tak jadi mod kucar kacir nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:39 PM | Show all posts
i rasa ok saja spidey tu.. best je kadang2 i baca pandangan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ada akak kesah?
akak nak.layan lagu linkin park kat mtv japs
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar sekali mod bod gosip. Aku nmpk annehuda je yang buat kerja. Mana yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw aku suka je spidey dgn muntz. Lagipun nmpk je diorang berlegar2 kat sini. Tak la bias sangat on certain issue.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2017 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aii, baru masuk ci pakai nick habi, dah pandai2 nak tukar mod. Spidy dah lama katanya.
@nobito
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:49 PM | Show all posts
Tak setuju.

Kalau usul nak tambahkan lagi Mod kat C.I ni sangat setuju.

Sekadar pendapat:
Board C.I antara yang sentiasa sensasi dan terpanas kat Forum Cari , mungkin Moderator yang bertugas di sini patut di beri ID berasingan dari ID asal Moderator tersebut.
Contoh seperti : Mod C.I 1 , Mod C.I 2 dan seterus nya.
Ini untuk mengelak serangan pribadi keatas Mod yang bertugas dan mengelak dari rasa serbasalah bila mengambil tindakan keatas kengkawan Mod tu sendiri.
@admin6  



Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 4-8-2017 12:57 PM

Tak setuju. Sepenglihatan akak mod baru ka lama ka sama jah ada yang kita suka, ada yang kita tak suka. Tapi kalau nak juga mod baru akak cadangkan kita lantik mod Islamik kali ini untuk balance dengan mod liberal.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Namun yang penting bukan lobainita gosh ting tong itu yach!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:44 AM GMT+8 , Processed in 0.298121 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list