CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: annabellaruz2

jom kongsi gambar tanaman sekeliling rumah

  [Copy link]
 Author| Post time 17-7-2017 05:29 PM | Show all posts
hanisbunny replied at 17-7-2017 05:28 PM
tu bukan terung dayak ke..yg buat msk asam tu..btw, check in benang flora fauna

betul la tu..
kami buat masa sup ikan hanis...
sedap hirup kuah masam pedas panas2...
paling sedap klau ikan talapia or ikan keli...huihhhh.
kena pecah cili banyak2 dalam nasi..mmg tak pandang kiri kanan dah hanis..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2017 05:29 PM | Show all posts
hanisbunny replied at 17-7-2017 05:32 PM
alpulkat/avocado tu iols xblh pg la jus die..tepu sgt.  klu mkn gittew je iols blh la..btw, s ...

aku leh gak telan sikit..
tapi akupaling suka avocado smoothies babe..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2017 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 17-7-2017 05:37 PM
waaaaaaa..chuols semua pny tanaman mmg menjadi..bestnye.. iols setakat tanam benih taugeh kacang h ...

Ahahaa....anak aku buat experimen, punya la suka tengok biji kacang ijau tu tumbuh jd taugeh..   
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:20 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 16-7-2017 05:17 PM
sukor berkebun supaya keluar peluh.tapi ada sahja yang benci sama sya.nawuzubilla

Takpelah kalau org benci asalkan yg mencipta org tu sayang kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 10:43 PM | Show all posts
alisa21 replied at 17-7-2017 10:20 PM
Takpelah kalau org benci asalkan yg mencipta org tu sayang kan

betol.disini sumua kuat tindas warga emas seperti sya.yang utama sekali siapa kita nih disisi allah bukan dimata anak anak forom.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:22 AM | Show all posts
Bunga kantan ni mmg sengaja biarkan besar sbb nk tgk buah. Nanti nk snap gmbr. Insya-Allah.



Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu kurus skg dh gemoks. Tunas berbunga banyak tumbuh. Masih belum berkesempatan nk cabut rumput rumpai.



Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
alisa21 replied at 17-7-2017 10:20 PM
Takpelah kalau org benci asalkan yg mencipta org tu sayang kan

ye btul..yg mencipta tu dh cipta makhluknye dgn cukup sempurna..U berdua klu nk berborak-borak kosong n ot  sila mereput n buka thread sndr n bermadu asmaralah smp abang jamil mampus yach! xpyh nk kesian sgt dgn mn yg gunakan id palsu nk fitnah org sana sini smp dituduhnye org tu ade hubungan sumbang mahram. NAWUZUBILLAH la yer

cc: Burong_Hantuk

smod @AceHand @seribulan mod @mnaa please do something with this forumer.. dh la menipu ambk gmbr google tp kate gmbr sndr without any credit to the real owner. and one more, this forumer siburonghantuk nilah yg byk buat kcu dkt semua thread cari ni..TIA

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-7-2017 07:54 PM
Ahahaa....anak aku buat experimen, punya la suka tengok biji kacang ijau tu tumbuh jd taugeh..   ...

aah.. tp mmg exited klu benih tu jd.. mcm nk try gardening plak.. klu hasil mnjd mmg nk nangis tgk effort kite selama ni berbaloi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-7-2017 03:22 AM
Bunga kantan ni mmg sengaja biarkan besar sbb nk tgk buah. Nanti nk snap gmbr. Insya-Allah.


Babe...buah kantan ni sedap tau...lebih kurangvrasa buah markisa cuma dia keras sikit...
Mak aku suka kopek byk2 buh dlm mangkuk..pastu tumbuk cili belacan ikan bilis..gaul dan masukkan sedikit air suam supaya rasa tu blend...sedappppp...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-7-2017 03:29 AM
Hari tu kurus skg dh gemoks. Tunas berbunga banyak tumbuh. Masih belum berkesempatan nk cabut rumput ...

Bestnya babe....rumah MIL baru start berbunga lepas dh tanam 3 tahun..hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 18-7-2017 03:53 AM
aah.. tp mmg exited klu benih tu jd.. mcm nk try gardening plak.. klu hasil mnjd mmg nk nangis tgk ...

Try mula dgn beli pokok cili hiasan kat tesco nok..atau pun bunga...klu berjodohan, insha allah..bauah dan bunga takkan putus keluar...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 18-7-2017 07:58 AM
Try mula dgn beli pokok cili hiasan kat tesco nok..atau pun bunga...klu berjodohan, insha allah..b ...

pokok cili tu dh siap tumbuh or benih je n kite kene semai sndr?? iols teringin jgk..lg satu iols teringin nk tnm limau mandrin yg mini mcm ni..klu tgk dkt rumah chinese byk diorg tanam kan..iols geram ja nk pg petik.. rsnye tanam sebab ong kot..sebab sllu tgk mcm lebat je buah die tp theyols xkutip pon.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 02:59 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 17-7-2017 10:43 PM
betol.disini sumua kuat tindas warga emas seperti sya.yang utama sekali siapa kita nih disisi alla ...

senyap boleh tak tok wan???
semak la kau ni!!!!
org tgh syok2 baca info nak berkebun bagai
ko sibuk nak troll la apa la
collect points eh???
for fuck sake somebody tlg la ban or whatever tok wan ni
too much la!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 18-7-2017 02:59 PM
senyap boleh tak tok wan???
semak la kau ni!!!!
org tgh syok2 baca info nak berkebun bagai

nawuzubilla bahasa awak nih amat lah kasar.apa salah sya dalam forom.com nih yer?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 18-7-2017 02:59 PM
senyap boleh tak tok wan???
semak la kau ni!!!!
org tgh syok2 baca info nak berkebun bagai

sya nih warga emas.usah lah beri layanan saperti nih kepada sya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 18-7-2017 02:49 AM
ye btul..yg mencipta tu dh cipta makhluknye dgn cukup sempurna..U berdua klu nk berborak-borak kos ...

nawuzubilla apa nih?satiap orang punya hak untok forom.kalau sya ada buat silap perohal eli dan bapanya,maap lah.lagi pun sya tak pernah berkasar semasa dalam forom sejak markah satu ribu dipotong oleh pihak pengurosan forom.com
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 18-7-2017 07:31 PM
nawuzubilla apa nih?satiap orang punya hak untok forom.kalau sya ada buat silap perohal eli dan ba ...

Betul apa yang @hanisbunny tu cakap..Kalau ikutkan tok segan nak serbu masuk umah TT kalau x dijemput weyy.Yang nenek ni plak serata thread nenek masuk sebab terdesak nak kumpul tacang.
Nenek ni memang dah jadi kebencian kat dalam forum.Helok ler tu bertag team dengan sparing yang sama perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry TT @annabellaruz2 ,tok dah lama perhatikan samdol sekor ni buat perangai PPRT..sampai ke sini dia meroyan rupanya:
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry TT @annabellaruz2 ,tok dah lama perhatikan samdol sekor ni buat perangai PPRT..sampai ke sini dia meroyan rupanya:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 11:44 AM GMT+8 , Processed in 0.077345 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list