CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4933|Reply: 30

[Tempatan] Nak pergi tandas pejabat pun x senang kerana jejaka ber t'shirt porn sedang mela

[Copy link]
Post time 14-6-2017 02:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CrowneGlory at 14-6-2017 02:55 PM

Sekarang ni ada banyak isu pelik yang berlaku. Naik seram admin tengok situasi sekarang. Isu jenayah seksual, rogol dan cabul semakin menjadi-jadi. Terbaru, wanita ini berkongsi kejadian yang berlaku di pejabatnya. Seorang lelaki ditahan sedang menonton video lucah dan beronani dalam tandas wanita. Tengok muka pon dah seram. Takut lahai sekarang. Nak pergi buang hajat dekat pejabat pon kena waspada. Macam-macam benda boleh berlaku. Nak-nak ada orang sakit mental macam ni. Syukur takda benda lain yang berlaku waktu mamat ni dalam tandas wanita. Rata-rata netizen menyarankan wanita untuk tidak ke tandas sendirian walaupun tandas pejabat.





Kejadian siang tadi ,
Lama sangat dia duduk dalam tu tak silap dari jam 2 hingga jam 5 petang ke atas. Pelik kenapa lah orang yang guna toilet ni tak keluar2 dari situ, lama menunggu sebabnya staff lain nak guna.. bau rokok jangan cakap la,pelik juga ada juga orang isap rokok dalam toilet time bulan puasa, positif lagi ....

bila di tegur ada orang ke tidak dia berdehemmmmm!

Ok fine ni lelaki ..terus kelam kabut la suruh budak lelaki pergi ketuk pintu toilet tu, jengah dari atas! Yes confirm ni lelaki...rupanya2 toilet perempuan tempat kami ni dimasuki seorang lelaki 😩, mulanya ingat dia tersalah masuk toilet, and takut nak keluar..maklum la perempuan kalau terkejut suara mesti pekik punya mungkin la dia takut nak keluar. Tapi silap! Rupanya dia sedap duduk kat dalam tu sambil tengok video menjijik kan (ya dalam hp dia mmg dah ada video tu). Serius la dari pkl 2-5pm? (Mel**c**)



Dalam hati ni risau sangat kalau lah terjadi apa2 masa pergi toilet sendirian, kalau lah di rakam benda bukan2.. semua segala kalau lah bermain kat kepala ni, mintak jauhh lah..

Berjaya! Memang kena cekup that boy tapi too bad! Kena lepaskan katanya tak ada evidence and ni kelakar! So terlepas la tapi cuma sekejap.. , selamat lah ada hero-hero kat office kami ni cari dia semula and terus bawak balai n buat report. .. so korang kena lebih berhati2.. lagi2 yang selalu ke bandar sorang tu 😫 and girls out there please ea!! Pergi toilet sila berteman walaupon toilet office sendiri. Sekian. - dr FB Irish Aida/Ohbulan


** yg penting the fact is dia lepas melancap ...geli pulak aku tgk abang tu pgg tangan dia...yuckss

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 03:01 PM | Show all posts
iols speku dia tengah buat live Bigo..ke apa nama appa yang penyanyi bbnu tu guna
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:02 PM | Show all posts
Bagus. Ditunjuk muka
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg muka pelik2 ni suka wat benda pelik2. Ade x yg ensem wat benda cmni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:14 PM | Show all posts
pelik sangat kelakuan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:16 PM | Show all posts
Nape takde yang muka macam Chris Evans buat macam neh? Ai tak kisah kalau macam Chris Evans tue. Besar toilet tue, besaarr kangkangg ai tadahhhkan! Neh muke macam tayar lori jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:18 PM | Show all posts
hyie replied at 14-6-2017 03:01 PM
iols speku dia tengah buat live Bigo..ke apa nama appa yang penyanyi bbnu tu guna

yes bigo live sis, byk wanita2 bdoh y ske dok tayang ketet dorg kt jantan, lpas tu mnx "gift" apa ntah kt dlm tu nk naikkan rating, tahu sbb pnah install sehari dua, nk cuci2 mata je
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Yekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewwwwwww

Lamanya dlm tandas
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:30 PM | Show all posts
gi kawen laa bodo
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:38 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 14-6-2017 03:07 PM
Org yg muka pelik2 ni suka wat benda pelik2. Ade x yg ensem wat benda cmni?

yang muka siap jarang atau takde terlibat sis sebab diorang kan senang2 je bleh dapat gittew...hat ni muka x siap so kenela berusaha gigih sikit gitew
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:44 PM | Show all posts
Baju tak menahan. Nampak sangat la heols ni kaki porn.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:44 PM | Show all posts
dari t shirt yg dia pakai pun dah tau sape dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian cleaner kena samak dinding toilet
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:49 PM | Show all posts
beli kt mana t-shirt gmbr x senonoh gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2017 03:50 PM | Show all posts
aku tgh terbyg opis minah ni kat mana... sbb ada kawan aku kerja cyber citer toilet dorg dh mcm stalagmite ramai memancut dlm tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 14-6-2017 03:38 PM
yang muka siap jarang atau takde terlibat sis sebab diorang kan senang2 je bleh dapat gittew...hat ...

Cuba chuols bayangkan muka mcm Patah Hamin duk buat cenggitu? Kena tangkap ke atau acik2 rela?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:52 PM | Show all posts
toilet office kat mana nih? takde info? mana tau 1 bangunan ke???  
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:55 PM | Show all posts
muka dia mcm si silencer dalam cite 3 idiot jeee...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 03:55 PM | Show all posts
Euwwww serammmmmm mengalahkan ada hantu dlm toilet
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:03 PM GMT+8 , Processed in 0.113269 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list