CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: tembikaileici23

tolong ajar pasal credits..

  [Copy link]
Post time 30-1-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh Lambat ye lagi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-1-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiii Lambat ye lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh camgini. Tq tt
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau iolls balas dekat sini ada x credit ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya pun nak credit jg.  Mcmmana nak lps level permission?  Sy dah sr dah lama,  tp x biasa nak tulis bhs forum
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih bnyk bagi tips kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Thank u kongsi tip!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols boleh bagi link dekat bod mana yang boleh tolong kita pasal forum? Iols hairan kenapa ada setengah message tak boleh baca??

Anyone tahu tak mcm mana nak solve?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-12-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 8-8-2019 08:39 AM
ok, cth awak pegi kat thread2 yg Moderator sudi bagi kredit byk2.

cth thread ni https://mforum.ca ...

Uols boleh bagi link dekat bod mana yang boleh tolong kita pasal forum? Iols hairan kenapa ada setengah message tak boleh baca??

Anyone tahu tak mcm mana nak solve? Anyone tolong
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 12:06 AM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 18-12-2021 11:11 PM
Uols boleh bagi link dekat bod mana yang boleh tolong kita pasal forum? Iols hairan kenapa ada set ...

PM ke tak boleh di baca? kalau ya, baca thread ini dulu

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5007724&extra=page%3D1

kalau ada tak faham,quote saya dan boleh bertanya.

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 19-12-2021 12:06 AM
PM ke tak boleh di baca? kalau ya, baca thread ini dulu

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewt ...

Ok thanks. Orang yang bukak thread tulah iols message ngan dia tak boleh baca . Haha.

Memang betul ke download Chrome akan dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:57 AM | Show all posts
ehehnurza018 replied at 19-12-2021 11:07 AM
Ok thanks. Orang yang bukak thread tulah iols message ngan dia tak boleh baca . Haha.

Memang bet ...

oh hehe.conseptnya macam ni,kalau awak tak dapat view PM,guna laptop
katalah awak guna firefox kononnya, awak try lah guna browser lain.

selain itu,awak boleh juga guna browser dalam smartphone untuk baca
kalau tak berapa nak ada laptop ,PC, awak juga boleh saja buat view
forum as pc version kaedahnya ,sebab medium browser Mobile
dan PC version ada sedikit glitch kadang2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 04:25 PM | Show all posts
Hello! This is great topic, appriciate it
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.083264 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list