CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tembikaileici23

tolong ajar pasal credits..

  [Copy link]
 Author| Post time 8-6-2017 01:48 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-6-2017 12:48 PM
thread thread lama yang dah tak aktif tu biar la mendap ke bawah..
komen la thread thread baru yang ...

ohhh gituu. sebab saya selalu carik threads based on the latest last reply.. tapi kadang threads nya tu dh bertahun pulak so risau la nak komen nnti kena marah..
mungkin org yg last reply tu yg nak kutip credits..



jangan mara aaaaa

anyway thanks for the advice!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2017 01:51 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2017 01:52 PM | Show all posts

gender misteri macam nursajat02
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2017 01:54 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 8-6-2017 01:28 PM
I suke order tembikai laici kat kedai  mkn....

sedap wooo

tapi sedih bila kedai kedekut bagi 2 biji je laici...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 01:57 PM | Show all posts
tembikaileici23 replied at 8-6-2017 01:48 PM
ohhh gituu. sebab saya selalu carik threads based on the latest last reply.. tapi kadang threads n ...

if latest last reply 2 3 hari lepas masih ok..
tu semua bergantung juga..
sebab ada je thread buka tahun 2015 tapi tt nya masih aktif..
kalau thread macam tu most adalah thread borak..
tiap board pun mesti ada satu dua thread yang khas untuk borak..
so thread tu walau dah lama pun masih di kira thread yang on going..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2017 02:04 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-6-2017 01:57 PM
if latest last reply 2 3 hari lepas masih ok..
tu semua bergantung juga..
sebab ada je thread bu ...

ok so maksudnya kena check dulu la thread tu mmg masih aktif ke tidak, kalau tak or mungkin sorang je yg last reply after setahun ke utk kutip kacang so jangan join la thread tu..

okay noted..

terima kasih!  
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 09:48 PM | Show all posts
Berguna thread ni. Aku pun baru tau tt stand for what. Walaupun dah berkurun lama dekat forom.com
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2017 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada sapa2 boleh ajar ke mcmana nk masukkan gambar dalam komen..daif sgt rasanya hamba ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 09:18 AM | Show all posts
nk pnjat pagar ke dekk
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
thank you untuk threats ni, tapi i still ada banyak nak tanya. dibenarkan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2017 03:45 PM | Show all posts
hi, nasib baik la ade tthread nie. i ols pun beginner.. duk la carik cara nak kutip credit
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2017 12:59 AM | Show all posts
adoi baru tau ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2017 12:59 AM | Show all posts
mcm mana nak letak smiley ek? x jumpa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2018 05:44 AM | Show all posts
salams. saya baru je baca camana nak up credit. rupanya kena post, atau jawab post. nama je register tahun 2009 (kut)... laa ni baru tau.. tu pun pasal nak masuk bod yang kena +10 hehe... thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 12:12 AM | Show all posts
bod negeri byk tered main perkataan, blh join klu nak
ada bod2 yg selalu ada ucapan perayaan, salam jumaat, kuiz.. blh msuk situ

nak senang cari msuk tered ni
https://mforum.cari.com.my/forum ... page%3D1&page=1

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu tengyou sebab buka thread ni, i pun newbie jugak tak tau cemana nak increase level
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam...saya nak tanya...board mana yang saya boleh pergi untuk hartanah? Maaf off topic
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:24 AM | Show all posts

Errr...

mosti replied at 13-5-2018 08:28 PM
Salam...saya nak tanya...board mana yang saya boleh pergi untuk hartanah? Maaf off topic

[AceHand SPECTaceLAR]

Nak jual ke nak beli...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanks for info
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 8-6-2017 08:59 AM
tt, dh ade porumer lain tlg jawabkan utk awak; ,maksud bagi

tt = tuan tanah/ tuan thread

Tq tq info..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:38 PM GMT+8 , Processed in 0.205029 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list