CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tembikaileici23

tolong ajar pasal credits..

  [Copy link]
Post time 5-4-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Indahrupawan replied at 2-4-2019 02:38 PM
Aku pon datang sini sebab nak belajar. Baru sign in harini hahaha . Blur blur lagi ni

Laju nye naik... Bagi tips puhlissss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2019 02:29 PM | Show all posts
Saya pun blur blur lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 02:30 PM | Show all posts
Cam nampak ada org dah sampai beribu ribu credit wow
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 02:32 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcamana nak thu each thread memerlukan level berpa nak baca..sape tahu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:03 AM | Show all posts
norhanis05 replied at 19-5-2019 06:44 AM
Mcamana nak thu each thread memerlukan level berpa nak baca..sape tahu

awak masuk suatu board dan tengok anak panah
macam dalam gambar bawah


rp.png
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Good sharing  
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain mod makanan mcmna lagi nak upkan credit kita yaa ??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2019 02:11 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya juga macam mana nak tahu kuta dah boleh bace sesuatu thread yg ada permission read tu...nk check kat mana pulak points dah cukup ke blum untuk masuk dlm thread tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:24 PM | Show all posts
Zacalif replied at 28-5-2019 02:46 PM
Nak tanya juga macam mana nak tahu kuta dah boleh bace sesuatu thread yg ada permission read tu...nk ...

nak cek credit  yang awak dah terkumpul
tengok saja bawah profile ..

dan baca sini

https://mforum.cari.com.my/forum ... amp;fromuid=1049923
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 28-5-2019 05:24 PM
nak cek credit  yang awak dah terkumpul
tengok saja bawah profile ..


Tq ya trunks...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:58 PM | Show all posts

ok sikit aje lagi tu nak 99 credit hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 28-5-2019 05:58 PM
ok sikit aje lagi tu nak 99 credit hehe

Hehehe
Tapi ada thread tu dh naik lak RP dia huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:01 PM | Show all posts
Zacalif replied at 28-5-2019 06:43 PM
Hehehe
Tapi ada thread tu dh naik lak RP dia huhuhu

oh thread hot itu ye hehe RP4 tu
apa susah awak masuk board saya
nsnti saya bagi extra credit.kejap saja
nak cukup 400 credit dah boleh join
thread itu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 28-5-2019 08:01 PM
oh thread hot itu ye hehe RP4 tu
apa susah awak masuk board saya
nsnti saya bagi extra credit.ke ...

Wah ye ke ....mcm mn tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2019 10:04 PM | Show all posts

kena post Artwork dulu,tengok contoh2
nanti awak baca sini

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=467958&page=7#pid69235274
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ok tapi x pandai la nk buat artwork tu kalau post je x leh dpt kredit ke hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:46 AM | Show all posts
Zacalif replied at 28-5-2019 10:14 PM
Ok ok tapi x pandai la nk buat artwork tu kalau post je x leh dpt kredit ke hehehe

hehe..tak apa.masuk board ini main kuiz

supermod Seribulan tak kedekut bagi credit

Epistemologi, Idea & Pemikiran
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:23 PM | Show all posts
AceHand replied at 14-3-2019 01:36 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Legenderer: 99999 - 999999

jauh sungguh perjalanan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:21 AM GMT+8 , Processed in 0.099774 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list