CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: tembikaileici23

tolong ajar pasal credits..

  [Copy link]
Post time 23-1-2019 12:34 PM | Show all posts
Im beginner. Thanks bagi info berguna hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya utk naik each level kena ada berapa credit
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 01:04 PM | Show all posts
kalo credit byak dah kumpul dapat ape je?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks for the info
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:36 AM | Show all posts

Hmmm...

littleblossom replied at 13-3-2019 10:47 AM
Biasanya utk naik each level kena ada berapa credit

[AceHand SPECTaceLAR]

Legenderer: 99999 - 999999
Emperor: 69999 - 99999
Master: 59999 - 69999
Superior: 49999 - 59999
Conquerer: 39999 - 49999
Warrior: 29999 - 39999
Fighter: 19999 -29999
Challenger: 14999 - 19999
Defender: 9999 - 14999
Highlander: 6999 - 9999
Survivor: 4999 - 6999
Adventurer: 2999 - 4999
Honour: 1999 - 4999
Revolutioner: 999 - 1999
Pioneer: 799 - 999
Minder: 599 - 799
Keeper: 399 - 599
Senior: 99 - 399
Junior: 59 - 99
Beginner: 0 - 59
Toublemaker: -999999 - 0


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:39 AM | Show all posts

Oh!

play06 replied at 13-3-2019 01:04 PM
kalo credit byak dah kumpul dapat ape je?

[AceHand SPECTaceLAR]

Ko nak hapa tu...? Sila namakang...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 08:17 AM | Show all posts
AceHand replied at 14-3-2019 01:39 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Ko nak hapa tu...? Sila namakang...

mane la taw dpat duit mcm youtube jga.. saje nak taw.. x kan x bole..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang boleh guide nak baca thread
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
baru tahu cara nak dptkan credit..ingat kan boleh jadi silent reader je. tapi banyak da ada pagar.. takleh join bawang united..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:55 AM | Show all posts
joyah666 replied at 15-3-2019 02:23 PM
baru tahu cara nak dptkan credit..ingat kan boleh jadi silent reader je. tapi banyak da ada pagar..  ...

awak kena rajin cari credit di Board Borak.hari2 kena
rajin reply.dan kalau nak dapat lebih banyak,saya cadangkan
cuba lepak board yg awak boleh reply yang ada info
kalau ada info berguna,biasanya Mod akan bagi credit
lebih.. hehe moga berjaya..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 14-3-2019 01:36 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Legenderer:
99999 - 999999

Wehuuuu tqqqqqqq kaka
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 04:30 PM | Show all posts

Eh!

play06 replied at 14-3-2019 08:17 AM
mane la taw dpat duit mcm youtube jga.. saje nak taw.. x kan x bole..

[AceHand SPECTaceLAR]

Boleh lar tu... Tapi belanja aku burger dulu...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Huwaaaaaa. Blur teruk. Haha takpe. Baru nak try masuk forum makanan tuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon datang sini sebab nak belajar. Baru sign in harini hahaha . Blur blur lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chyain at 2-4-2019 04:14 PM

Baru tau kne collect point..join dr 2009 tp sbg silent reader je..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 11:25 PM | Show all posts
Tengah gigih kumpul kredit ni.. Baru jer nak berjinak dalam forum cari... X sangke pulak banyak info usefull and some yng boleh buat mind blown dalam ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun beginner gak. Meh aku tolong.
Kau pergi kat forum > hobi > kaki pancing.. Situ ada Quiz. Rajin2 masuk. Kdg dpt 30 credit, 15 credit. Depend la.

Lagi kat forum > belia > epistemologi. Situ pun ada quiz tk silap aku.

Kat forum belia la byk leh collect credit. Sebab ada tt yg pemurahh bg credit byk2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada cara dapat tacang 100+ ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai saya pun bru nk. Berjinak.dlm forum ni... Bnyk info psl.kredit dlm threat ni. Thankz sbb membntu kami2 yg bru ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:27 AM | Show all posts
Tq for the info.. Tengah gigih cari kredits ni.. huhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 04:10 AM GMT+8 , Processed in 0.085576 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list