CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14487|Reply: 92

Edisi Spekuan - Elly Mazlein Pom Pom adalah forumer cari.com ? & Kemunculan

[Copy link]
Post time 4-6-2017 05:51 AM | Show all posts |Read mode
Edited by tintalangit at 4-6-2017 10:26 AM

Meols layan video ketuk2 Ramadhan Lina Pom Pom tadi.
Tiba2 meols perasan elly mazlein ni kerap guna bahasa2 porem yach.
sampaikan nama resepi pun nak letak "Ketam Kam Heong Chuols" ( Tagline ciptaan @sepitsiput  yach! )


Hauk dan Letopan juga kedengaran chuols .  Itu bahasa porem sejati yach

Meols yakin Kak Lina adalah pembaca tegar forum ini atau mungkin juga seorang forumer tersohor disini .

Mohon kenalkan diri disini yach.

Tapi apa yang meols lagi teruja, motif sis sheila menamakan resepi sheols sebagai

Roti @debab76  

Paling menambahkan kegamatan, bila ada penampakan seorang lelaki debab berbaju putih yang menjerit2 di belakang sis

Mohon @debab76  membela diri yach .

Motif muncul di ketuk2 ramadhan tak inform meols
Adakah chuols dijemput dek kerana kebangkitan Shahir zawawi yang mewangi dari kuburan ?












This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak lina...where r u
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku perhati time 0.29-0.39 sis sheila persis orgasme jah. Mentang ada anak ikan band tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 06:52 AM | Show all posts
iols asik lupa jah nak tengok ketok2 nih harus azwan ali gigih berkuntum depan tv setiap hari khuenz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2017 07:03 AM | Show all posts
Edited by tintalangit at 4-6-2017 07:12 AM
hyie replied at 4-6-2017 06:52 AM
iols asik lupa jah nak tengok ketok2 nih harus azwan ali gigih berkuntum depan tv setiap hari k ...

mana maunya....
Heshe kan perang besar ngan sis dan lakinya jinggo

Tapi kan masa dalam ketuk2 ramadhan edisi khai bahar tu, meols speku sis perli diva AA bila khai bahar cakap heols kelulusan SPM jer...
and cepat2 sis cakap tak perlu malu dengan kualifikasi anda yang penting kerja keras dan sentiasa berdoa pada Allah. pastu khai pula tambah....lagi satu.... sabar katanya...

kan diva AA kutuk sis penerbit SRP tak lepas.... and sis cepat2 keluarkan gambar keratan akhbar sis spm pangkat 2

tengok start minit 20:15





aiiiyoooo matilah purbakalanya keratan akhbar ni....
Matematik pun masih di panggil ilmu hisab
Tapi kan hanatttt sangat wartawan yang tulis artikel ni siap perli2 manja sis tak bagitahu keputusan subjek ilmu hisab, rampaian sains , akaun , perdagangan tu






Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih tertarik ngab fauziah latif punya gred...kenapa perlu ditutup yach..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2017 08:10 AM | Show all posts
awaynepian replied at 4-6-2017 07:57 AM
Aku lebih tertarik ngab fauziah latif punya gred...kenapa perlu ditutup yach..

motif meols hijack benang meols sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm gred 3 jah fauziah latif
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:22 AM | Show all posts
adoi... dh jd benang gred result exam pulak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2017 08:25 AM | Show all posts
chinta89 replied at 4-6-2017 08:22 AM
adoi... dh jd benang gred result exam pulak

kannn... ini semua salah @hyie  sebab gigih sebut nama Diva AA tadi
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk sgt citer..so motif benang ni apa sebemarnya.. pasal @debab76 aka kak lina pompom kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2017 08:45 AM | Show all posts
kucen_miang replied at 4-6-2017 08:35 AM
Byk sgt citer..so motif benang ni apa sebemarnya.. pasal @debab76 aka kak lina pompom kah?

anggaplah ini benang Rojak.... meols tak kisah pun...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai habis tgk ketuk2 Ramadan kaklina pompom ha,lawak pon ade hihi,yg pntg kaklina xtinggal perli ajemihata
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba rasa nakakan rojak spore buka kang

Ot sat...Sejak @Syd dah tak bukak thread menu2 ramadhan, dah takda tpt utk merempan menu2 pilihan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Best ke cerita harimau rimba?
Rasanya lagi best tarzan: raja rimba sbb ada zila jalil yg montok dgn barry prima.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin makan pasemboq berbuka nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin makan pasemboq berbuka nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin makan pasemboq berbuka nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin makan pasemboq berbuka nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik_Whitney replied at 4-6-2017 08:58 AM
Teringin makan pasemboq berbuka nanti.

Amboi teringin benar tu sampai berkali-kali post      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:37 PM GMT+8 , Processed in 4.354723 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list