CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5841|Reply: 48

Taylor Swift Berpacaran Dengan Aktor British

[Copy link]
Post time 24-5-2017 08:42 AM | Show all posts |Read mode
TAK serik-serik mencari cinta sejati, megastar antarabangsa Taylor Swift kini dilaporkan bercinta dengan aktor British Joe Alwyn sejak beberapa bulan lepas.

Ini merupakan jejaka British ketiga yang menjadi teman lelaki Taylor selepas Harry Styles dan Tom Hiddleston.

“Taylor dan Joe sedang menjalinkan hubungan yang agak serius. Namun selepas apa yang berlaku terhadap hubungan tak kesampaiannya dengan pelakon Tom Hiddleston, Taylor memilih untuk lebih berhati-hati dalam mendedahkan kisah cintanya kali ini,” kata seorang sumber kepada akhbar The Sun.

The Sun merupakan media pertama yang melaporkan hubungan cinta “Hiddleswift” musim panas yang lalu, jadi mungkin berita ini mempunyai tahap kesahihan yang tinggi.

Taylor juga dilaporkan sedang menyewa sebuah kediaman di Utara London bagi memudahkan dia berjumpa dengan kekasih barunya itu, yang dikatakan tinggal di kejiranan yang sama bersama-sama ibu bapanya.

“Penyanyi itu terbang ke UK menggunakan jet peribadi dan pasukan keselamatannya memastikan tiada siapa tahu pergerakan Taylor.

“Dia juga keluar bersiar-siar dengan Joe di sekitar kota London secara senyap-senyap; sama ada memakai topi dan cermin mata hitam untuk menyembunyikan identitinya. Setakat ini masih ramai yang tidak perasan Taylor berada berdekatan dengan mereka, begitu juga jiran-jirannya yang lain,” kata sumber itu lagi. – MYNEWSHUB.CC

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2017 09:28 AM | Show all posts
Bkn jejaka British yg ke 4 ke....CH pun British kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 09:48 AM | Show all posts
byk gilo BF dia niiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2017 10:22 AM | Show all posts
nisako replied at 24-5-2017 09:48 AM
byk gilo BF dia niiiiiiiiiii

Sila senaraikan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 10:27 AM | Show all posts
tak takut kena aids ke eh? bertukar bf macam tukar spender... sah-sah mengesek kan tiap kali couple
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 10:57 AM | Show all posts
serial dater
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 11:14 AM | Show all posts

nie brapa lama lak tahannya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 11:37 AM | Show all posts
hmmmm lepas sorang, sorang. hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2017 11:46 AM | Show all posts
good luck. may you find your significant other, taylor!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolol lagu2 dia pun lyric ada bnyk kali sebut "exes"
Bnyk nau ex dia

Tp i suka lagu2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 12:42 PM | Show all posts
Finally, ada berita psl TayTay lepas sekian lama & as expected berita psl bf
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 01:47 PM | Show all posts
Edited by Chesire_Epilog at 24-5-2017 01:54 PM



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 02:03 PM | Show all posts
miley tu yg dikatakan "bi*tch" pon setia kepada sorg...
ini yg kekonon nmpk baik bertukar bf mcm tkar baju je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2017 02:34 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 24-5-2017 12:42 PM
Finally, ada berita psl TayTay lepas sekian lama & as expected berita psl bf

Sheols macam dah slow down sikit lepas kes dengan Kanye & Kim K tu kan?
Nasib baik sheols buat comeback tahun ni dengan berbf baru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2017 02:35 PM | Show all posts

Takda ker yang jangka hayatnya panjang sikit?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 02:56 PM | Show all posts
handsome yg hamat, x penah tgk lagi joe ni blakon..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni of coz lah sekali petik jari berlonggok jantan dtg..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 03:15 PM | Show all posts
Nnt kualah lagu breakup ngan mamat nie plak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 24-5-2017 10:27 AM
tak takut kena aids ke eh? bertukar bf macam tukar spender... sah-sah mengesek kan tiap kali couple

aids ni kena klo dpt hiv je. klo beromen ngn 100 org tp 100 org tu tkde hiv tkdela ko dpt hiv. tp klo ko beromen ngn skli tp psangn ko ade hiv tggi la percentage dpt hiv klo tk amalkan sex slamat
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2017 03:44 PM | Show all posts
caprut replied at 24-5-2017 03:40 PM
aids ni kena klo dpt hiv je. klo beromen ngn 100 org tp 100 org tu tkde hiv tkdela ko dpt hiv. tp  ...

i see..... jadi kesimpulannya kalau nak mengesek dengan 100 orang pun tak kisah asal bukan dengan pembawa hiv gituuu...

baiklah... teruskan tay tay...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.104825 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list