CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5959|Reply: 61

[Dunia] 2 Pemain Bola Tampar Lelaki Kucup Bibir Di Gelanggang

[Copy link]
Post time 5-4-2017 09:24 AM | Show all posts |Read mode
Edited by mieymiey at 5-4-2017 09:57 AM

TINDAKAN dua pemain bola tampar lelaki dari pasukan Jepun ini yang bercium mulut sewaktu di tengah gelanggang telah mendapat perhatian ramai. Ia dianggap pelik dan seolah-olah kedua-duanya adalah pasangan gay.

Ketika itu berlangsung perlawanan antara pasukan mereka Toyoda dan Sun Yamagata.

Disebabkan ketegangan yang berlaku, kedua-duanya iaitu Takuya Takamatsu dan Yu Yamamoto telah bergaduh dan saling menyalahkan satu sama lain.

Takuya dan Yu bertekak selama beberapa saat sebelum ia berakhir dengan ciuman di bibir. Ciuman itu kemudiannya memecahkan ketegangan dan Yu kembali semula ke kedudukannya dalam gelanggang.

Selepas perlawanan berakhir, Takuya memberitahu dia sayangkan Yu seperti adik sendiri. Aksi berkenaan telah menerima reaksi positif daripada peminat dan mereka digelar sebagai ahli sukan yang terbaik sepanjang masa. – MYNEWSHUB.CC



https://youtu.be/7BkDQ0rFw0M

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-4-2017 09:26 AM | Show all posts
https://youtu.be/7BkDQ0rFw0M

Rupanya kiss sikit jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:32 AM | Show all posts
Ok, Zurairi dah boleh guna buat modal.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:42 AM | Show all posts
Sweetnye mereka  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Aloooooo sooooo sweettttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:43 AM | Show all posts
tazzabbar nak buat camni dgn teammate meols

@fynnkakiblock
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:46 AM | Show all posts
setakat sentuh bibir sikit jah.. tak luak pun..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by finesse at 5-4-2017 09:53 AM

Sebenarnya sis benda biasa jah dlm sukan. Dia cara nak hentikn bergaduhan atau tegangn. Mcm dlm ice hockey, kalau ada dua org dlm pasukan berlainan bergaduh, yg lain2 akan peluk ahli pasukan lain sbg protes. Sgt sweet.





@dodolgemok  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 09:55 AM | Show all posts
kiss sepintas lalu jerk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:02 AM | Show all posts
ummah duk dalam gua niah ke sis? dlm sukan biasa jah comolot lepas scores..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 5-4-2017 09:43 AM
tazzabbar nak buat camni dgn teammate meols

@fynnkakiblock

Dgn Andy cane     
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 5-4-2017 10:02 AM
ummah duk dalam gua niah ke sis? dlm sukan biasa jah comolot lepas scores..


Ummah still igt lelaki x blh berpegang tgn. Pelik katanya. Tgk2 bercium bagai. Choii sgt ummah ni.    tak nak haramkn sukan sekali ke?  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2017 10:20 AM | Show all posts
famri7 replied at 5-4-2017 10:02 AM
ummah duk dalam gua niah ke sis? dlm sukan biasa jah comolot lepas scores..

Ummah Jepun sis
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:20 AM | Show all posts
gigihnya wartawan mynewshubabi ni....hanya set2 wartawan bapuk dalam lemari je suka publish citer camni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Satgi kita tengok lava dan dino cium mulut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:29 AM | Show all posts
finesse replied at 5-4-2017 02:06 AM
Ummah still igt lelaki x blh berpegang tgn. Pelik katanya. Tgk2 bercium bagai. Choii sgt ummah n ...

kan..sedangkan ummah cikki sunni siap bergurau ramas kopek jentik2 nipple xpa pula..sisterly love konsepnya..,laki letak tangan atas bahu trus cop bontot loose.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2017 10:31 AM | Show all posts
takpelah asalkan score kata kata peminat sukan tanah uganda
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:40 AM | Show all posts
terpaku replied at 5-4-2017 09:43 AM
tazzabbar nak buat camni dgn teammate meols

@fynnkakiblock

tak habis2 ambik kesempatan ke atas heols udahler selalu dirakam
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:41 AM | Show all posts
hadoiiii

teringat Seo Yul ngn Kim seong ryong

asik kene kiss pipi je




Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 10:57 AM | Show all posts
saladin780 replied at 5-4-2017 10:20 AM
gigihnya wartawan mynewshubabi ni....hanya set2 wartawan bapuk dalam lemari je suka publish citer ca ...

newshub bodo ni admin dia kuat maki user dkt comment...mencarut2 smua keluar...admin dia org swak...kuat sentap plak tuh...mmg speku dia ummah lemari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:57 AM GMT+8 , Processed in 0.104539 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list