CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aetis.x

[Tempatan] desperate nye nak selesaikan konflik korea utara pon harap kan cina

   Close [Copy link]
 Author| Post time 12-3-2017 12:14 AM | Show all posts
juliez replied at 12-3-2017 12:12 AM
Indon bila berbicara pasal jong nam sepertinya bangga punya rakyat seperti siti aishah si pembunuh ...

lantaklah malon yang kena tahan jugak,,,negare lemah memang senang kene bahan  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2017 12:14 AM | Show all posts

The only reason siti aishah di pilih jadi pembunuh sebab pompuan tukang urut itu pompuan yg meskin & bodoh. Org indon yg senang di perbodohkan oleh spy korut. Berangan nak jadi artist kpop konon. Kpop my ass!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2017 12:15 AM | Show all posts
juliez replied at 12-3-2017 12:14 AM
The only reason siti aishah di pilih jadi pembunuh sebab pompuan tukang urut itu pompuan yg meskin ...

sewajarnye die kan pprt,,yang tak pprt mane de jadi mangse

malon yang graduan kaye bagai nape kena tahan pule,,,malon memang tongong
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 11-3-2017 11:04 PM
isu serius tapi buka thread untuk ajak gaduh.....

kalau lelebih aku sajes mod katup thread dan pa ...

Apa yang nak diharapkan dengan seorang provokator...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2017 12:19 AM | Show all posts
dody_farid replied at 12-3-2017 12:18 AM
Apa yang nak diharapkan dengan seorang provokator...

itu je lon??
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
aetis.x replied at 12-3-2017 12:19 AM
itu je lon??

Ada lagi... yang tu cuma cadangan dari prof kangkung umno... bukan permintaan rasmi malaysia... so apa isunya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2017 12:24 AM | Show all posts
dody_farid replied at 12-3-2017 12:22 AM
Ada lagi... yang tu cuma cadangan dari prof kangkung umno... bukan permintaan rasmi malaysia... so ...

isunye malon dipijak pijak kroya utara ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
aetis.x replied at 12-3-2017 12:24 AM
isunye malon dipijak pijak kroya utara ye

Perempuan indon ditipu korea utara untuk jadi pembunuh yer?... indon dipijak-pijak korea utara lagik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2017 12:46 AM | Show all posts
aetis.x replied at 11-3-2017 04:15 PM
sewajarnye die kan pprt,,yang tak pprt mane de jadi mangse

malon yang graduan kaye bagai nape  ...

So, kiranya betullah di Indonesia banyak golongan PPRT ya? Kasihan sama negara kamu ya banyak bener golongan PPRT itu. Kenapa kerajaan kamu nggak bantu sama golongan PPRT INDON? Nggak adil ya kerajaan kamu sama golongan PPRT INDON. Jangan-jangan kamu juga PPRT INDON yang sesat di forum Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:07 AM | Show all posts
prihatinnya warga serumpun ni ye ...bagus jugak ...hehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:30 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 11-3-2017 06:07 PM
prihatinnya warga serumpun ni ye ...bagus jugak ...hehehehehee

Oleh sebab thread ini tidak mempunyai hala tuju yang khusus, bolehlah I nak OT kejap.

Have you heard about the news two days ago (kalau tak silap I) pasal ada immigrant mandi dekat Thames River?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:42 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-3-2017 02:30 AM
Oleh sebab thread ini tidak mempunyai hala tuju yang khusus, bolehlah I nak OT kejap. :l ...

really ? crazy !!!

ye  , i tatau pulak ...adae news meh meh

yg i tau Theresa May starts divorcing Britain dah ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:42 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-3-2017 02:30 AM
Oleh sebab thread ini tidak mempunyai hala tuju yang khusus, bolehlah I nak OT kejap. :l ...

i dok buat parsing of mri images ni  hahahaha pening
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:47 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 11-3-2017 06:42 PM
really ? crazy !!!

ye  , i tatau pulak ...adae news meh meh

Really. I tak tipu tau. You may click the link below:

https://www.thesun.co.uk/news/30 ... shing-river-thames/

Btw, Theresa May will invoke Article 50 this coming Tuesday right?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 02:51 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 11-3-2017 06:42 PM
i dok buat parsing of mri images ni  hahahaha pening

Relax jangan pening-pening. You on duty ke hari ni? What are the results of the MRI image?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:15 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-3-2017 02:47 AM
Really. I tak tipu tau.  You may click the link below:

https://www.thesun.co.uk/news/30480 ...

hmm the sun? i tergelak baca yg witness tu sanggup perhati tu ...isk kotoq la ayaq tu ...euw...bau lah  thames
yes , divorce proceedings this tuesday soo....Forex hahaha

tapi Brussels  cakap tunggulah atau tanyalah sama ada pihak UK citizen nak kekalkan EU benefits

la ni schools in UK hadapi masalah kenwangan , dengaq kata ada yuran £ 600 a year
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2017 03:17 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-3-2017 02:51 AM
Relax jangan pening-pening.  You on duty ke hari ni? What are the results of the MRI image?
...

i am a student so i am on duty all the time dear ... hahahah. so no such thing as curi tulang as i am paying  £ 28 500 ++ per year . hahah the results hmm tunggulah cheh siap tanya lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:30 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 11-3-2017 07:15 PM
hmm the sun? i tergelak baca yg witness tu sanggup perhati tu ...isk kotoq la ayaq tu ...euw...bau ...

I know the sun sooo tabloid. I believe yang mandi tu immigrant. Local people won't do that. Dan atas sebab-sebab mandi dekat Thames ni la membuatkan local people anti immigrants. They cannot tolerate with that nonsense attitude.

Yeah, Theresa May is in a big trouble. I tak tahu macam mana dia nak face all those problems. But, I believe UK is better without EU. How about you?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:36 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 11-3-2017 07:17 PM
i am a student so i am on duty all the time dear ... hahahah. so no such thing as curi tulang as i ...

Sorry, I didn't know you're a student. Phd ke?  I am planning to pursue my Phd. That's why I tgh buat research nak cari topic.  On duty all the time? You kena rehat juga. Btw, what is your research all about (if you're doing Phd)?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 03:50 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 12-3-2017 03:30 AM
I know the sun sooo tabloid.  I believe yang mandi tu immigrant. Local people won't do that.  ...

in a way it is better lah because the uK is now - ready to depart and to move on with whatever agendas she have despite soem teething problems etc. but then may and the gang really need to work really hard you know in negotiating  every bits and pieces on what nots - trade , free movement  etc.
In one particular aspect though, brexit kinda give quite a negative impact on reseach and education sectors- you see, most of UK unis now employed many top europeans researchers etc etc and sometimes it is quyite hard for these unis to stand by their policy in defending ' international values; while the funding well eventaullly be coming from pro brexit groups - i know one .

tapi tulah u know...nanti kena re negotiate tuition fees lahm reseach collaboratiosn lah etc .


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:11 AM GMT+8 , Processed in 0.107991 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list