CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 67866|Reply: 2572

G.A.H. ND V7

   Close [Copy link]
Post time 9-3-2017 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Drama Tamil in the Making, chuolssah!

Jangan main mainn... hakak menaciii pernah study law tawww. Belajar tak habis eak! Bukan calang calang orang sheols nih.

#Mohongerun #Akaksado #Rambutbaru #Promosalontaklaku

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-3-2017 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Koling mak esah @mixed

Mohon seru geng macit anyam tupat!

Sila tag berjemaah. #hotstuff
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 03:47 PM | Show all posts
hahahahahahaaaa...kelakarkan???

to janda garit...amik neh... ptuihhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 03:55 PM | Show all posts
check in chuols
sambil bw banner drama 4000 episod iols bagi
come onn sendat buka lagi


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LDP replied at 9-3-2017 03:47 PM
hahahahahahaaaa...kelakarkan???

to janda garit...amik neh... ptuihhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
...

Eyyy takkan seketul tu je sheols mampu kott... morre morre morrreee!

Jangan esok lusa bebuat lupa lak, ketara betul nak demand sesuatuh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 9-3-2017 03:55 PM
check in chuols
sambil bw banner drama 4000 episod iols bagi
come onn sendat buka l ...

Berbaloi usaha sheols kalini. Dpt cheap publisiti. Tayah upah tentera hauk sheols buat promo gonjeng nora sana sini.

Jenis tak consider future anak anak. Esok lusa anak dah bujang dara kan memberontak, tak cukup kisah zmn jahiliyah, nak nak kisah post fosil dinosor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:01 PM | Show all posts
belilies replied at 9-3-2017 03:58 PM
Berbaloi usaha sheols kalini. Dpt cheap publisiti. Tayah upah tentera hauk sheols buat promo gonje ...

suka la dia nok
cite dia meroyan geng fonen
dh up kt blog/fb
beatifooolnaro/rotikurap
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:06 PM | Show all posts
Edited by LDP at 9-3-2017 04:09 PM
belilies replied at 9-3-2017 03:56 PM
Eyyy takkan seketul tu je sheols mampu kott... morre morre morrreee!

Jangan esok lusa bebuat lu ...

yesss..we want more...moreeee..moreeeee....

aishhhh x sabor nk tgk drama tamil seribu episode.....bukak jgn x bukak...citer 10thn dulu uolsss... kita tgk sape yg terlondeh dan dilondehkan nnt..
#makanpopcorn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2017 04:12 PM | Show all posts
acah2 loyar buruk nak lawan loyar yang bertauliah?
seriously? there is no end to this woman delusions
setakat gi ambik diploma berlakon
acah2 pegang buku law
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 9-3-2017 04:01 PM
suka la dia nok
cite dia meroyan geng fonen
dh up kt blog/fb

Sebut psl sheols punya geng fonens, arituh kan ada tepek screenshot sheols reply fans yg tegur rupa jemah mcm ps, yg itu sbnarnya berkat sheols rajin ke surau, smayang etc...

Eyy, xfhm aku. Sedangkn maseh kawen ngan jj pun sheols gegeh bkepit ngan geng fonens tanpa consider muhrim onot.

Aritu kemain karats fs kutuk si sajat doubtful gender xtau jantina sah ke tidak dok bgesel jadi isu for muslim women yg bsentuhan ngan heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:27 PM | Show all posts
check in.... tak sabar nak tengok episod akhir drama sandot.  sari dia kah yang akan terlondeh nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
LDP replied at 9-3-2017 04:06 PM
yesss..we want more...moreeee..moreeeee....

aishhhh x sabor nk tgk drama tamil seribu epi ...

If kalau kira, 2017 minus 10 equals to 2007. Jj talakkan nora in 2008.

Aisehmenn.. bukak pekong ke?

Takpe, londeh je. Weols follow-up.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 9-3-2017 04:12 PM
acah2 loyar buruk nak lawan loyar yang bertauliah?
seriously? there is no end to this woman delusio ...

Tak sempat ambik diploma, chuolss.. sheols ngaku kat ig, tak abis blajar katanya.

Canalah stok2 peminat yg kata sheols terpelajar? Iols is  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 9-3-2017 04:27 PM
check in.... tak sabar nak tengok episod akhir drama sandot.  sari dia kah yang akan terlondeh nanti ...

Dah ada penampakan pusat pun. Private things like this, diam2 je lah.

Nak sgt londeh kan, hadaplah hencapan masyarakat ngata sheols deserve it after all she did to nora before.

Sampai skrg pun xaman hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:38 PM | Show all posts
mixed replied at 9-3-2017 04:01 PM
suka la dia nok
cite dia meroyan geng fonen
dh up kt blog/fb

eleh...sbnrnya si janda kaki kangkang tak nak kalah dgn Rita Royani...dia pun nak jgk gosip dia menjadi tular kat media sosial...kesian tau...penat2 dia post gambar terkangkang2...terjegil2...pose berbelit mcm ular sawa....gesel2 pipi dgn fonen kat IG...takde pun netizen ambik kisah....sbb tu dia terpaksa upkan citer psl duda dia....dah sah2 mak janda sewel yg sorg ni gila publisiti dan attention seeker + diva propa sepanjang zaman + kaki meroyan....mmg sesuailah pasangan BFF the homewreckers....Rita Royani vs Fasha Royani....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:41 PM | Show all posts
belilies replied at 9-3-2017 04:33 PM
Tak sempat ambik diploma, chuolss.. sheols ngaku kat ig, tak abis blajar katanya.

Canalah stok2 ...

Kalau tidak terpelajar pun takpe
asal megah sikit perangai tu
Education semua begin at home
Buta ke hapa karatz dia
selain delusional, sado ni kemaruk simpati followers dia
such a shame
tak cukup tu,  defensive sangat perangai dia
tak boleh ditegur
terus melenting
kemudian otak tu kuat mereng
itu penyebab cari pasal dengan Cho dalam IG cho dulu
cho tak layan pun dia
dia yang buat karangan, kemudian delete dalam ig cho ni
pastu karatz dia dalam forum ni tuduh ND join sekali
phuiiii ND tak masuk campur pun
nak juga heret nora atas kebodohan, kebongkakan, kedegilan sado
gigih kaka f5 waktu tu sambil2 buat keja
sampai jam 3 pagi kau, sembang dengan followers dia kat ig cho
patut uols rasa?
gila tak gila
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2017 04:42 PM | Show all posts
belilies replied at 9-3-2017 04:33 PM
Tak sempat ambik diploma, chuolss.. sheols ngaku kat ig, tak abis blajar katanya.

Canalah stok2 ...

manalah nak sempat ambik diploma sbb dah sibuk nak jadi bohsia gamaknya...merempit ke sana sini sambil2 jadi teksi....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by belilies at 9-3-2017 04:54 PM
xAthenax replied at 9-3-2017 04:41 PM
Kalau tidak terpelajar pun takpe
asal megah sikit perangai tu
Education semua begin at home


Asal boleh je ngata nora. Bukan pernah betul pun. Ni nora gegeh nyanyi ngan waris pun sebok nak interprem tanak kalah ngan kisah zaman batu ngorat laki orang.

Seploh tahun dulu, jj blom cerai ngan nora hurkeh. Nampak nau kau caras laki org.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 9-3-2017 04:27 PM
check in.... tak sabar nak tengok episod akhir drama sandot.  sari dia kah yang akan terlondeh nanti ...

Tak da ksudahnnya drama keling 10 tahun si minaci ni uol




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2017 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
achik2009 replied at 9-3-2017 04:42 PM
manalah nak sempat ambik diploma sbb dah sibuk nak jadi bohsia gamaknya...merempit ke sana sini sa ...

Semuga mak beliau insof dgn kenyataan ini lantas tidak terlambat utk menyekolahkan si "E". Market sheols too limited. Kalau si hakaknya pun xmampu tangkap jerung mcm adik angkat kesayangan, tayah mimpi lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.596145 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list