CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6793|Reply: 50

Kristen Stewart Berimej Baru, Berkepala Botak

[Copy link]
Post time 9-3-2017 02:13 PM | Show all posts |Read mode
PELAKON yang popular dengan watak Bella Swan dalam siri filem Twilight, Kristen Stewart baru-baru ini tampil dengan imej terbaharu berambut botak.

Kristen menggayakan imej rambut terbaharunya itu ketika muncul pada majlis tayangan perdana filem lakonannya, Personal Shopper di Los Angeles, Amerika Syarikat, semalam.

Perubahan imej drastik yang dilakukan bekas kekasih Rupert Pattinson itu menyebabkan peminatnya tertanya-tanya mengenai tindakannya itu.

Walau bagaimanapun, Kristen, 27, sebelum ini pernah mengeluarkan kenyataan mahu penampilannya lebih segar dan keinginan untuk berambut pendek sudah lama diidamkannya.

Menerusi temubualnya dengan portal kecantikan Into The Gloss pada 2014, Kristen menyatakan dia teringin untuk membuat tatu di kepalanya dan mungkin imej botak ini mampu menyerlahkan tatu yang akan diukirkannya kelak.


– MYNEWSHUB

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2017 03:06 PM | Show all posts
nmpk macam org sakit...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 05:18 PM | Show all posts
is she well?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 05:57 PM | Show all posts
Tak nampak elok dia rambut macam ni. Tak sesuai dengan personaliti dan bentuk muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 06:16 PM | Show all posts
x cantik..tp since skrg tgh couple dgn lesbian boleh la bezakan yg mana top yg mana bottom
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rebel ke cemana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok le tu
Knp x licinkn je
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 10:00 PM | Show all posts
wow... dh jadik jantan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-3-2017 06:49 AM | Show all posts
matchstick replied at 9-3-2017 06:16 PM
x cantik..tp since skrg tgh couple dgn lesbian boleh la bezakan yg mana top yg mana bottom

Adakah sheols top?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 06:51 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 9-3-2017 05:57 PM
Tak nampak elok dia rambut macam ni. Tak sesuai dengan personaliti dan bentuk muka dia.

I suka wajah polos dia. Sekarang dah hilang. Sayang padahal dia ni comel.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 06:52 AM | Show all posts

Tak sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 08:32 AM | Show all posts
buruknya ko kristen.. tak sesuai hokkay.. mohon simpan rambut panjang semula..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 09:14 AM | Show all posts
sahlah dia ni top
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 09:48 AM | Show all posts
adoi la..cantik2...jadi lesbian ko pilih...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 09:51 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 10-3-2017 09:48 AM
adoi la..cantik2...jadi lesbian ko pilih...

Frust sangat agaknya dengan si Robbie, tu yang beralih arah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 09:53 AM | Show all posts
myakayina replied at 10-3-2017 08:32 AM
buruknya ko kristen.. tak sesuai hokkay.. mohon simpan rambut panjang semula..

Yang ni i restu, masih comel walaupun botak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2017 10:00 AM | Show all posts
mieymiey replied at 10-3-2017 09:53 AM
Yang ni i restu, masih comel walaupun botak

yang ni botak nampk lebih cute n muda dari ada rambut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 10:06 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 10-3-2017 10:00 AM
yang ni botak nampk lebih cute n muda dari ada rambut

Comel sangat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-3-2017 10:08 AM | Show all posts
WajibulGhunah replied at 9-3-2017 07:33 PM
Elok le tu
Knp x licinkn je

Macam ni ker chuols?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2017 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 10-3-2017 10:08 AM
Macam ni ker chuols?

Bhahahahahaha
Untuk deyols
Botak bru cntek  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.110089 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list