CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: fair_iza

Adiela ridzuan dah nikah balik 2022

  [Copy link]
Post time 7-3-2017 04:29 PM | Show all posts
fair_iza replied at 7-3-2017 01:26 PM
Ini cuma majlis akad nikah. katanya resepsi bulan 7

Majlis akad nikah jer? Ingatkan resepsi.
Tapi yer laaaa, kata instafemes/model muslimah/hijabista mesti nak buat majlis resepsi yang grand gittewww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2017 07:59 PM | Show all posts
terpaku replied at 6-3-2017 03:08 PM
pompuan ni boleh tahan jua bertukar2 bf.

lama sheols dgn tengku K, pastu ke pismidon, dan laki s ...

tengku K siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:01 AM | Show all posts
Selamat Pengantin Baru
walaupun who are yuss..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:24 AM | Show all posts
wookiehoney replied at 6-3-2017 11:39 PM
Tahniahlah. Tp tetap x kenal sheols. Model hijabisterr ni muka sama pesen je lepas mekap tebal

bila mekap sekati mmg semua nampak cantik.

kalau dh xde apa2 segala tampal kat muka barulahhhh nampak wajah sebenar xde la lawa sgt. like mcm si nadia syahera ke sape dh, claim terberanak awal. bila tgk muka asal wahhhhh pprt aje..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2017 11:35 AM | Show all posts
Bila dah mekap muka lbh kurang aje. Kalau MUA pn sama, calit2 mana2 muka model pn sama je pattern nye.

Sorang lagi hijabista yg akan kawin adalah nadia, tunang kpd syafiq mBuzz. Dua2 sendu aje. Nadia ni ada iras zahirah mcwilson
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:44 AM | Show all posts
chinta89 replied at 8-3-2017 11:24 AM
bila mekap sekati mmg semua nampak cantik.

kalau dh xde apa2 segala tampal kat muka barulahhhh  ...

kannn
kdg sedih dgn diri sendiri sebab rasa tak lawa sgt.selalu pikir napelah diorang ni nampak cantik bebenooo
tp pikir balik, biarlah.at least meols yakin kuar umah hanya berbekalkan DD cream dan sapu liptint sajoh

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:44 AM | Show all posts
Edited by wookiehoney at 8-3-2017 11:54 AM
chinta89 replied at 8-3-2017 11:24 AM
bila mekap sekati mmg semua nampak cantik.

kalau dh xde apa2 segala tampal kat muka barulahhhh  ...

berdabel2post
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:45 AM | Show all posts
Edited by wookiehoney at 8-3-2017 11:53 AM
chinta89 replied at 8-3-2017 11:24 AM
bila mekap sekati mmg semua nampak cantik.

kalau dh xde apa2 segala tampal kat muka barulahhhh  ...

----edited-----
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2017 11:50 AM | Show all posts

Nadia, tunang si syafiq mBuzz. Dah terlanjur bgtau sblm ni terpaksa lh godek ig dn post. nanti kena kecam

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2017 11:52 AM | Show all posts
wookiehoney replied at 8-3-2017 11:45 AM
kannn
kdg sedih dgn diri sendiri sebab rasa tak lawa sgt.selalu pikir napelah diorang ni nampak c ...

Sedih bebenor sampai 3x post. takpe, natural beauty gitu.

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 11:53 AM | Show all posts
fair_iza replied at 8-3-2017 11:52 AM
Sedih bebenor sampai 3x post. takpe, natural beauty gitu.

wakakaka.

ni line ni silap ni.ok edit jap
ampun sisthuurrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 12:06 PM | Show all posts
Adiela ni i tak pernah tengok in real life tapi dari zaman myspace lagi memang lawa. Zaman myspace dulu takdelah mekap sekati contact lens warna warni tapi tetap nampak cantik. Adik beradik sheolls pun iolls tengok cantik. Yang kembar tu comel . Dia adik beradik ni famous dari zaman myspace lagi uolls.

Real life i tak tahulah sebab i tak kenal. Even personaliti or attitude dia pun i tak tahu sebab i tak follow dia pun dekat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 12:52 PM | Show all posts
wookiehoney replied at 8-3-2017 11:44 AM
kannn
kdg sedih dgn diri sendiri sebab rasa tak lawa sgt.selalu pikir napelah diorang ni nampak c ...

hamboi berdabel2 post terrrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Org cantik ni jarang dpt suami hensem kn? Jarang i mean..bkn sume suami hensem..mcm adiela safiyani tu suaminye pon tak hensem..dia kemain cantik..

Ni pandangan peribadi aku..tak menghina pon..bkn kate huduh pon..cuma xhandsome
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila model model muslimah ni kahwin I selalu tgk muka diorang mcm tak naik seri sbb dah selalu tgk makeup tebal. Termasuk barbie doll muslimah aka bini si saharul tu. Nampak tak berseri. Sorry
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2017 05:40 PM | Show all posts
KhunJee replied at 8-3-2017 02:41 PM
Bila model model muslimah ni kahwin I selalu tgk muka diorang mcm tak naik seri sbb dah selalu tgk m ...

Bini saharul tu aku pelik dpt title barbie doll muslimah. Macam mana die boleh dpt title tu?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 8-3-2017 05:40 PM
Bini saharul tu aku pelik dpt title barbie doll muslimah. Macam mana die boleh dpt title tu?

Sebab muka mcm barbie gamoknya. Puikk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2017 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Comei laki dia.
Muka cute- cute ja.Tahniah Adiela dan pasangan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 02:11 PM | Show all posts
wpun x kenal, iols nk ucap tahniah gak. pismidon bila lg nk kawen?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 05:42 PM | Show all posts
selamat pengantin baru . cantik dia nii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 10:37 AM GMT+8 , Processed in 0.219289 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list