CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wdayeyel

Edited:sangdewi,makiti n family

[Copy link]
Post time 5-1-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je Ayie...gemok mcm buntal...adik beradik CT ni Saida dan Hafiz je yg kurus...btw anak c Ali sebijun muka CT versi  siap...umai sebijun versi defeat apapun genetik pak taruddin mmg kuatla.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 09:00 AM | Show all posts
Mungkin dia tak suka socmed atau insecure sebab aku tengok badan Ayie ni dah terlebih besar @obese
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 08:59 AM
Ada je Ayie...gemok mcm buntal...adik beradik CT ni Saida dan Hafiz je yg kurus...btw anak c Ali seb ...

apis tu nsem kan. mcm radhi oag versi siap  
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 09:43 AM | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 08:59 AM
Ada je Ayie...gemok mcm buntal...adik beradik CT ni Saida dan Hafiz je yg kurus...btw anak c Ali seb ...

Ali who? heee

Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 09:45 AM | Show all posts

apa kabar dak erah tu skrg ek?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 09:57 AM | Show all posts
Mungkin heshe low self esteem, sebab bak kata forumer di atas heshe kan tembun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:02 AM | Show all posts
ayie tu makin tembun tp so rozi ni maintained aje dr dulu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:24 AM | Show all posts
haah, suke speku uolls ni, konon2 org blakang tabir la tu. kang kata obershadow
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 10:50 AM | Show all posts
bintangcinta replied at 5-1-2017 09:45 AM
apa kabar dak erah tu skrg ek?

sheols pon dah melayang tudung katanya skrg sibuk dengan biz jual blouse ke ape entah, mohon chuols usha ig sheols city_4u kalau x silap la...kowser sangat taw
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:16 AM | Show all posts
hyie replied at 5-1-2017 10:50 AM
sheols pon dah melayang tudung katanya  skrg sibuk dengan biz jual blouse ke ape entah, mohon ...

kan elok dulu jual skirt
SITI jadi model, memang laku keras skirt tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozi sang dewi ni dulu iols suke cikcur kt ig die..nengok resepi sbb die rajin gk masak n upload..iols suke die guna lauk2 belen mlm smlm utk masak pape ari esoknye which is tak membazir..tapiii....penat la nak nunggu die abih cakap sebutir2 smpai abih masak..adeh memang pesen rozi sang dewi cakap slow2 mcm dlm kelambu ke..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:37 AM | Show all posts
rozi nie ok..tak sombong..iols pernah jumpa dia masa ct buat show kt sini..nk jumpa ct ramai sangat org..last2 jumpa kak zi  jer.. murah dgn semyuman mcm ct juga.kak zi nie kira org kuat ctlah susah juga ct nk maintain popular klau x ada kak zie  yg uruskan semua..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:39 AM | Show all posts
selalu jumpa dia sorg2 kat foodcourt kl convention ctr, tak tau la kalau CT ada nyanyi kat situ.

muka dia tak nmpk tua....nmpk dia macam sama jer masa mula2 jd pengurus CT dulu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 5-1-2017 12:06 AM
Rozi ni org kg suami i..Dpn2 trsngatt LA cntek uolsss..Bln 12 2 thn lps kndri kwen adik Rozi ni bu ...

oo kira sis rozi ni x potojenik la kan sbb d gmbar npk biasa2 je.. dpan2 cantek .. aku masi yakin diorg ok .. cuma ayie yg xmo muncul d socmed dan dah jadi pemalu.. yg aku npk dlm.gmbar hari tu mcm bkn ayie dah.. tembun bangett
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 08:59 AM
Ada je Ayie...gemok mcm buntal...adik beradik CT ni Saida dan Hafiz je yg kurus...btw anak c Ali seb ...

umai punyalah tembun skrg.. syg diorg x kontrol makan dia.. tp npk mcm ada bakat mnyanyi la
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 12:29 PM | Show all posts
dah lama tak nampak sekrah mencapub di mana2.    dah lama jugak tak npk sekda sejak berfucuk muda.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangcinta replied at 5-1-2017 09:45 AM
apa kabar dak erah tu skrg ek?

aku rasa erah ni kot yg bmslah dlm rumhtgga dia.. ex dia npk baik la juga.. prihatin anak2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 12:37 PM | Show all posts
mmg very low profile si ayie..
bini warded pon kita dok cari2...haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 12:51 PM | Show all posts
wow class kak rozisangdewi pon jadi bahn kat forum .. si ayie ni skrg kije apa tgk kat IG dah x jaga tokti dah mcm dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 01:00 PM | Show all posts
katibism replied at 4-1-2017 11:42 PM
Ekceli..meols ingat psl rozi sang dewi.. a.k.a Ryzalina Jaapar onn..



meols jua begitu sisthur ryzal lg serasi bawa nama sang dewi dari sang dewi yg sebenar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 11:43 AM GMT+8 , Processed in 0.105428 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list