CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wdayeyel

Edited:sangdewi,makiti n family

[Copy link]
 Author| Post time 7-1-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 7-1-2017 10:42 PM
I jumpa pic ni iklan kat IG.
Motif ada pic mak iti?
Very der krg hajar

Omg..what the..ish2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-1-2017 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 6-1-2017 08:36 PM
Sy pulak rasa adik betadik ct ni mmg oyak beku...sy nk tanya snp tu selain urus ct ada orojek lain ...

Sbb tu kot tokti still bertungkus lumus till now..nak trs generate income snp..saida kakz still keje dgn snp kan urus tokti
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 03:23 AM | Show all posts
hyie replied at 5-1-2017 10:21 PM
matilah iols terbaca komen yonder founder kt youtube Memories tokti...

M Huerta4 days ago

sis, I ni antr org yg menyampah ngan tokti, siap sllu hencap kreadibiliti tokti dlm berbahasa inggeris lg....tp iols xsmp hatilah nak doakan org tu smp xlayak dpt zuriat la, dok fitnah2 mcm hal la...Iols stay classy jaaa..even xsuke sheols, tp Iols kene admit bakat dgn suara yg sheols ade..gifted!.. yg lagu memories tu first2 dgr mcm xbest, lg2 iols mmg benci btul klu tokti nyanyi lagu inggeris, turn off sgt2 n very the kemelayuan, tp lame2 mcm sedap la plak dgr...suke dgr arrangement lagu ni..klu yonder music nk market kan sheols kene la push hbs2...and tokti plak jgn nk malas2 sgt nk belajar and improve inggeris sheols...kate nk go internasional! haruslah seiring gitu!

btw, bg x ot, rozi sang dewi ni jual sambal hitam kan...sedap ke??
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 8-1-2017 03:23 AM
sis, I ni antr org yg menyampah ngan tokti, siap sllu hencap kreadibiliti tokti dlm berbahasa ingg ...

Sambal hitam dia sedap. Harga pun kira okla. Sebekas rm10. Ramai seller jual sambal hitam rm12-rm15 sebekas.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2017 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anitara replied at 8-1-2017 07:54 AM
Sambal hitam dia sedap. Harga pun kira okla. Sebekas rm10. Ramai seller jual sambal hitam rm12-rm1 ...

Now k.zie jual lg ke?nk try la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 6-1-2017 09:32 AM
Biooor la english dct haukkk pun.... xpenting tu sumeee...
Yg pntg jd diri sendiri.. omputih kat ...

Pnh tgk ct kat satu program english singapore kot... dia cuba ckp english... dia kata "ct try ya...."

Tang tu aku nampak la... dia sedar dia x pandai english... n dia x malu try... n dia bgtau dia try...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
wdayeyel replied at 7-1-2017 12:21 PM
Kan..maksalmah typical mak2 kg..sejuk tgk dia..anak femes top num 1 msia pn jrg tgk dia mencapub..

X mcm sorang mak retis tu.... hari konvo anak pun dok mencapub... "pnh tgk dream girls x.... kenal anak makcik x..."

Bila google dream girl tu cuma jumpa video2 separuh bogel anak dia je..bende tu nk bangga???
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 6-1-2017 11:28 PM
saerah ..malas nk cerita..antara adik beradik ct yg aku x berkenan.. aku suka kak ida lg..air muka l ...

Mak salmah mmg comeyyy...

Anak dia penyanyi no 1 malaysia tu still rilekss jahhh.. suke tgok dct layan mak dia.. comeyyy sgt...


Aku xde la minat dct sgt.. dedlu kecik2 mmg minat la... lpas dia kawin dgn dk aku mcm krik2 skit...
Tp aku tak nafikn, dia antara artis yg relevan yg ade kat malaysia ni... jd artis sbb  mmg ada bakat..  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-1-2017 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 8-1-2017 03:14 PM
X mcm sorang mak retis tu.... hari konvo anak pun dok mencapub... "pnh tgk dream girls x.... kenal ...

Haha..win btol komen nie..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lg ke dorang ni nk push tok t ke international... Sedangkan siti sendiri pernah ckp dia wanita melayu dh bkeluarga.. dh x hadap nk go international.. Cukuplah kt msia je.. Lg pon agak terlewat kalo nk maket siti ke US nun.. Sheols dh tua.. So x payah berharap sgt dgn yonder tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 6-1-2017 08:36 PM
Sy pulak rasa adik betadik ct ni mmg oyak beku...sy nk tanya snp tu selain urus ct ada orojek lain ...

Kannnnnnnnnnn....sepatutnya dgn pengaruh yg siti ada petik jari je nk dpt projek mega2..
Dulu under SNP dorang ada amik 2 org kot jd retis bawah dorang.. Yg iols ingat Kumpulan Koda. Tu pun sendu.. Walhal kalo betul2 boleh je jd syarikat pengurusan artis mcm paranormal talent, kurang2 pon mcm asyraf kalid buat tu A Klasse Management.. Kalo lg bijak boleh buat anak syarikat jd production house mcm kak ton punya Global Station... Sayang betul...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aku rasa ayie ni sama mcm kawan aku..jenis tak suka pic dia diupload dekat sosial media...gara2 diri dah tembun dan faktor keremajaan semakin pudar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:44 PM GMT+8 , Processed in 0.196946 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list