CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wdayeyel

Edited:sangdewi,makiti n family

[Copy link]
 Author| Post time 6-1-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 6-1-2017 03:27 AM
ct pernah bukak kan saloon utk sekrah...tp terkandas di tengah jalan...nk bisnes kene ade ilmu jgk ...

Selain ilmu..kena rajin..i tgk sekrah tu mcm xbpe nk rjin sgt je..mybe xde kesedaran lg kot..wallahualam..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2017 08:27 AM | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 10:19 PM
Ayie hilang dr rada sejak tokk take over jaga ct

setuju...sejak makiti buat pengumuman perkahwinan dengan DK terus Ayie menyepi... kalau tak dia ngan kak zie ler menemani setiap majlis2
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 08:52 AM | Show all posts
As much as i meenyapah siti mencantas laki orang, i harap suatu hari nanti dia merasa ada anak sendiri.  Siti ni murah rezeki sebab banyak tolong keluarga dia sampai dorang jadi terlalu bergantung dengan tokti
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 6-1-2017 12:48 AM
pasal english tu, mmg english ct hauk pon dulu kan dia ada amik kelas dengan cikgu india, ter ...

Biooor la english dct haukkk pun.... xpenting tu sumeee...
Yg pntg jd diri sendiri.. omputih kat sane xkisah pun kte pndai english ke takkk.. dorg xpndang pun grammar bagaiii.. Org kite je duk pndang sume tu.. ko tgok ayumi hamasaki,retis jepun, english lagi haukkk gilerrr tp berjayaa je..siap ade konsert kat usa lagi... ramai kot  org sane pergi..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 10:23 PM
Adik beradik ct ni xada kebolehan lnsg semer bgantung dgn ct...snp tu selain ngurus ct adalah temp ...

Contoh nowa danish...lofattah..masing2x gunekan adik beradik yg glamour nak buat business... mungkin adik beradik ctdk ni mcm segan kot dengan family DK... yealah kawen dengan org tua..lain kaedahnye..kalau kawen lebih2 kurang sebaya ctdk boleh lah gurau senda bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 04:40 PM | Show all posts
ladysunshine replied at 5-1-2017 08:34 PM
Hikhikhik daku pon ingt ryzalina itteww



serasi sgt nama tu dgn heshe
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 05:39 PM | Show all posts
terpaku replied at 5-1-2017 01:20 PM
dasar acik kepam dok mengadap ig 24 jam...kalau meols rozisangdewi meols spray ja acik2 kepam yang s ...

tgelak iols baca...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 6-1-2017 10:48 AM
Contoh nowa danish...lofattah..masing2x gunekan adik beradik yg glamour nak buat business... mungk ...

Sy pulak rasa adik betadik ct ni mmg oyak beku...sy nk tanya snp tu selain urus ct ada orojek lain x? Klu xada itu lah cth benaknye otak mereka...snp tu bole buat mcm2 projek ..co ct superstar kesayangan malaysia katanya..mcm2 projek boleh dpt kt  rtm tv3 dan astro..bukan bgantung harap pada ct je...kesian kt kawan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boooo mod
@annehuda
Biarsssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
wdayeyel replied at 6-1-2017 07:06 AM
Selain ilmu..kena rajin..i tgk sekrah tu mcm xbpe nk rjin sgt je..mybe xde kesedaran lg kot..walla ...

Tu la tu...aku dlu keje kat dgn saloon die tu...tp nampak sekrah asek foya2 je...melepak ngan kawan2 je...yg jage saloon staff die...mmg nye takleh ke mane...

Tgk la fasha nye saloon..smpi skrg bertahan..kalau ikutkan name ct lg besar n bole promote habis2 saloon sheols. Mase opening die very the gah sume reporter dtg smpi sesak wisma cosway yg sendu mendu tu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 11:27 PM | Show all posts
umai tu bukan ke anak si saerah? Rasenya bukan anak ali, btw tekujat gak tengok hijab saerah dah melayang, sebab sheols salu gak post bertelekung done solat katanya di ig
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 11:28 PM | Show all posts
saerah ..malas nk cerita..antara adik beradik ct yg aku x berkenan.. aku suka kak ida lg..air muka lembut jer..dia pun x nampak tumpang populriti ct sangat..mak ct siti salmah tue pun air muka lembut jer ..cakap pun lembut jer penuh keibuan..suka tgk video ct post happy birthday ibu dia kt IG..makcik siti salmah mcm mak2 kampung .. suka tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 08:59 PM
iols speku, ayie till now tak ngam ngan DK... heols start hilang dari mne2 gambar or balik tabir sin ...

Seingat iols takde komen ayie, dia memang tak keluar sungguh sejak tokti jadi no.1 negara
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 6-1-2017 08:36 PM
Sy pulak rasa adik betadik ct ni mmg oyak beku...sy nk tanya snp tu selain urus ct ada orojek lain ...

Takde rasanya. Pernah tokti cakap bab uruskan kerjaya nyanyian dia 100% SNP (which indirectly means takda share dgn dk or family). Dk sefamily yg banyak projek lain ft tokti
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 12:09 AM | Show all posts
danieladam replied at 4-1-2017 11:09 PM
Ayat klise aku - ni la org skrg! Bile tunjuk kat socmed kata meluat la nyampah la. Bile x tunjuk kat ...

klu cari ni ada button like, i nk like u punya stement ni byk2 blh....

susah hidup dlm dunia serba moden skrng ni mudah nk tergelincir pd fitnah dan cerita yg bukan2

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-1-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 6-1-2017 10:27 PM
Tu la tu...aku dlu keje kat dgn saloon die tu...tp nampak sekrah asek foya2 je...melepak ngan kawa ...

Time tu..sekrah muda lg kot..tu asek foya2 je tu..hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 6-1-2017 11:28 PM
saerah ..malas nk cerita..antara adik beradik ct yg aku x berkenan.. aku suka kak ida lg..air muka l ...

Kan..maksalmah typical mak2 kg..sejuk tgk dia..anak femes top num 1 msia pn jrg tgk dia mencapub..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 04:09 PM | Show all posts
wdayeyel replied at 7-1-2017 12:21 PM
Kan..maksalmah typical mak2 kg..sejuk tgk dia..anak femes top num 1 msia pn jrg tgk dia mencapub..

kan..tgk muka mak cik salmah teringat mak kt kampung..beza sangat dgn mak artis..

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
I jumpa pic ni iklan kat IG.
Motif ada pic mak iti?
Very der krg hajar

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.647096 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list