CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wdayeyel

Edited:sangdewi,makiti n family

[Copy link]
Post time 5-1-2017 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 5-1-2017 06:47 PM
ade gak orang komplen skrit tu mahal sangat, sebab kat tempat lain ada yang murah sket  da ...

iols kalau ada kakak kaya raya cm tokti, dh lama iols buat business bukak butik ke, bukak bakery ke etc..marketing dh senang suruh je tokti tlg promot mcm sheols promot skirt era tu.. wondering why adik bradik tokti ni xde yg bukak bisnes selain running n jd pkerja  SNP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-1-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 5-1-2017 06:47 PM
ade gak orang komplen skrit tu mahal sangat, sebab kat tempat lain ada yang murah sket  da ...

Nie i stuju..creacion tu taste alah ke makcik2..tp seswai la ngn ct yg sopan ittew..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2017 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 08:59 PM
iols speku, ayie till now tak ngam ngan DK... heols start hilang dari mne2 gambar or balik tabir sin ...

Kalo meols jd ayie pn,meols xnk dk ngn ct..tp apakan daya..jodoh..kalo bertemu dk cara baik xpe..nie mcm2 yg org dok cakap..ntahla btol ke idok..tp pokok xkn bgoyang kalo xde angin..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 09:02 PM
iols kalau ada kakak kaya raya cm tokti, dh lama iols buat business bukak butik ke, bukak bakery k ...

I guess dorg xberfikiran jauh cmtu kot..hdup asl blh tumpang je..xkaya xpe..jgn ssh sgt..gituuuuu meols speku..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 09:02 PM
iols kalau ada kakak kaya raya cm tokti, dh lama iols buat business bukak butik ke, bukak bakery k ...

Ioll pon mempersoalkan bende yg same that day...rugi adik beradik ctdk..i speku adik beradik die segan dengan family DK...ctdk tu elok jah dengan kaum kerabat DK...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 08:59 PM
iols speku, ayie till now tak ngam ngan DK... heols start hilang dari mne2 gambar or balik tabir sin ...

Ayie hilang dr rada sejak tokk take over jaga ct   
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:21 PM | Show all posts
matilah iols terbaca komen yonder founder kt youtube Memories tokti...

M Huerta4 days ago
i saw this in an ad. and i got chills listening to it! i love this version!! dato siti needs to come to america! she is gorgeous and sings beautiful!! i get chills listening to this song! i cant stop listening to it !!

adam kidron3 days ago
we will bring her to the USA soon - please spread the word that #MemoriesUniteUs

adakah dct bakal merampas takhta yuna di usa?

iols speku untuk reunion yonder seantero dunia jah...curlast tokti
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:22 PM | Show all posts
fyi, adam kidron = yonder founder
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 5-1-2017 10:16 PM
Ioll pon mempersoalkan bende yg same that day...rugi adik beradik ctdk..i speku adik beradik die s ...

Adik beradik ct ni xada kebolehan lnsg semer bgantung dgn ct...snp tu selain ngurus ct adalah tempat ct bantu adik beradik dia dgn memberi pekerjaan... sbb tu ct kena bkerja bertubi2 kot byk mulut yg nk kena suap secara xlansung
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cayalah tok t
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekrah pernah bukak saloon kan tp lenyap
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x kisah adik beradik ct..iols cuma suka ct seorg jer...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 5-1-2017 10:21 PM
matilah iols terbaca komen yonder founder kt youtube Memories tokti...

M Huerta4 days ago

Wow ct masuk us...tapi mesti haters dok pertikaikan kebolehan dia berbahasa inggeris kt sana..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 12:48 AM | Show all posts
masdiana-ana replied at 6-1-2017 12:25 AM
Wow ct masuk us...tapi mesti haters dok pertikaikan kebolehan dia berbahasa inggeris kt sana..

pasal english tu, mmg english ct hauk pon dulu kan dia ada amik kelas dengan cikgu india, terus masa tu sibuk orang nak interview dia suruh jawab balik dalam BI. Paling obvious masa AIM bila entah, ct jawab balik dalam BI Masalahnya belajar separuh jalan je, bz sangat katanya. Paling xleh blah, kwn2 iols yang english level sampah he she it pon still salah guna pon gigih mengutuk english ct uolss, ala2 x sedar diri gituh Paling suka masa ct kat Bella

untuk tanak off topik, rozisangdewi sakit apa sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Wlaupun kini kebanjiran produk2 tudung yg urban ..mcm tdung lopak ke sugsrscaf ke duck & pucci bgai..tdung bawal rm10 ttp mnjdi plihan kak sang dewi.pastu lipat bolat bentuk muka. Org lma sgt sheols. Ct xbg kak zie tdung2 ariani beliau ker??
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 01:50 AM | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 6-1-2017 01:51 AM

kalo iols jd adik tok tie.. iols minta toktie sponsor study abroad! pastu buka bisnes berkaitan entertainment mcm production house ke, clothing line ke, management event ke...
tp nampaknya adik beradik siti ni malas belajar lg2 c saerah tu.. dulu masa muda remaja tak habis2 nak jd janet jacson dgn himpit siti rap sana sini...
tgok lah belah family tok k sorang2 mengerah toktie utk bisnes masing2.. c asyraf, adib sampai ke kak ton!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2017 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala adik beradik dia ape ssh tok ti dh bg siap2 sorang satu asb, duit,saham dlll lg kat depa.tu pasai semua xpikr mase dpn.dgr2 cite bkn sikit2 uolls kiranye blh la utk menyara smp hari tua.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala adik beradik dia ape ssh tok ti dh bg siap2 sorang satu asb, duit,saham dlll lg kat depa.tu pasai semua xpikr mase dpn.dgr2 cite bkn sikit2 uolls kiranye blh la utk menyara smp hari tua.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 03:27 AM | Show all posts
Orix replied at 5-1-2017 09:02 PM
iols kalau ada kakak kaya raya cm tokti, dh lama iols buat business bukak butik ke, bukak bakery k ...

ct pernah bukak kan saloon utk sekrah...tp terkandas di tengah jalan...nk bisnes kene ade ilmu jgk..bkn leh sebarangan...modal banyak tp x de ilmu, susah jgk sebenarnye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2017 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 6-1-2017 01:50 AM
kalo iols jd adik tok tie.. iols minta toktie sponsor study abroad! pastu buka bisnes berkaitan ente ...

Btol2..yg belah sana tu..dr anak sampai ke ipar duai tumpang popularìti..mmg otak bisnes..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:56 AM GMT+8 , Processed in 0.107778 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list