CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wdayeyel

Edited:sangdewi,makiti n family

[Copy link]
 Author| Post time 5-1-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 5-1-2017 01:34 PM
sbb cara dia lipat tudung tu...bulat kt dahi

Oh..aah..baru i perasan..haha..dasyat ye uols..little things pn blh perasan..good2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 5-1-2017 12:29 PM
umai punyalah tembun skrg.. syg diorg x kontrol makan dia.. tp npk mcm ada bakat mnyanyi la

Dia org ni mmg keturunan penyanyi atau berdarah seni...kaum keluarga termasuk sepupu sepapat penyanyi belaka kt lipis tu... aha sian umai gambor g skolah naik motor tu paling sian dh gemok nmpk selekeh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 01:36 PM | Show all posts
wdayeyel replied at 5-1-2017 01:34 PM
Baik2 bahasa uols..kan di lahanatnya uols acik kepam got no life 24 hours stalk ig..bahahaha.

aku sejak 2008 dah jdik acik kepam berkuntum di bod gosip nih..

hanya manusia2 munafik jeh menuduh orng lain acik kepam..

sedangkan die pun sama pur.key rembes lendir tahap acik kepam menopos..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 5-1-2017 12:30 PM
aku rasa erah ni kot yg bmslah dlm rumhtgga dia.. ex dia npk baik la juga.. prihatin anak2 ..

Kan katanya aritu saerah drug...aku baca kt siniah juga...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 5-1-2017 01:36 PM
aku sejak 2008 dah jdik acik kepam berkuntum di bod gosip nih..

hanya manusia2 munafik jeh ...

Yeahhhhhh..super senior..nice meeting u..slp org la nk di lahanat2..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 5-1-2017 01:06 PM
sbb dia pakai tudung ala2 wan jijah tu yg nmpk besa2 je kot.

Pada aku rozi tu nmpk xlawo sbb selekeh.. ramai je yg berbawal mcm tu nmpk cantik....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-1-2017 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 01:38 PM
Kan katanya aritu saerah drug...aku baca kt siniah juga...

Erah tu gempal jgk kan..kalo drug bkn ke jd kurus kering eh..hurm..tp xtaula kalo drug yg xheavy sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai apanya ada je lagi ayie tu kalau ramai2 kenduri or event SNP/sitizoners cuma sedar diri kot bagi laluan adik and bini jah femes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 05:17 PM | Show all posts
terpaku replied at 5-1-2017 05:20 AM
dasar acik kepam dok mengadap ig 24 jam...kalau meols rozisangdewi meols spray ja acik2 kepam yang s ...

hahaha sundal sangat statement kau
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 05:19 PM | Show all posts
ct ni ada sorang abang paling tua kan... macam ayie muka nya... bini nye pun jenis pandai memasak...

macam mana iols tau..sebab iols pun acik kepam 24 hour meratap IG...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 05:22 PM | Show all posts
ntah la nok..seburuk2 kite tngok si Ayie ni...macam2 cite kite dgr...aku rasa beso pengorbanan die ngn si Rozi ni sampai Siti leh jadi pemes dan menten no 1.. aku rasa orang belakang tabir macam dorang ni la yang patut dipuji... siti menten gune management run by family dari dulu sampai sekarang... orang lain bersilih ganti manager.. siti ni tang tu juga orng nye..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wdayeyel replied at 5-1-2017 01:40 PM
Erah tu gempal jgk kan..kalo drug bkn ke jd kurus kering eh..hurm..tp xtaula kalo drug yg xheavy s ...

Aku ada kawan masa kuruih lawa siap jadik model part time. Tetiba aku jumpa dia besor macam tong drum. Dia cakap dia ngan laki amik dadah.... antara ganja atau heroin. Selera makan membuak. Dema amik sebab nak thrill ateh katey katernyer.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 06:17 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 5-1-2017 05:22 PM
Aku ada kawan masa kuruih lawa siap jadik model part time. Tetiba aku jumpa dia besor macam tong d ...

dah gemok tong drum tu masih rasa thrill ke? :lo:
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 5-1-2017 01:34 PM
sbb cara dia lipat tudung tu...bulat kt dahi

Haha betul tu..iols last jumpe dia kt jalan tar tgh shopping tdg bawal gk hihii
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 06:47 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 5-1-2017 11:16 AM
kan elok dulu jual skirt
SITI jadi model, memang laku keras skirt tu

ade gak orang komplen skrit tu mahal sangat, sebab kat tempat lain ada yang murah sket dah lama tokti x promot skirt tu sejak dah ada creacion katanya...creacion pon ala2 pesen makcik2 sangat kowserlah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku pernah dgr gossip ayie taik judi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2017 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayie  yang muncul dengan lagu IT ya? Nostalgia sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 5-1-2017 01:38 PM
Kan katanya aritu saerah drug...aku baca kt siniah juga...

Kt benang mana? Patutla I tengok kat ig ex saerah sebelum ni mcm marah2, ala2 ada dia sebagai ayah dh ckup.. n anak yg bongsu tu sblom ni saerah jaga tp skrg si ibban tu yg jaga.. pastu anyway, si ibban tu kerja ape ye, knp I olls tengok selalu himpit2 pelakon?

Utk x o.t , I olls pon dh lme speku status kak rozi ni psl puisi2 dia mcm selalu lara tp if husnuzon  bak kata forummer, mgkin si ayie ni dh mengundurkan diri dr limelight c.t.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 5-1-2017 01:00 PM
meols jua begitu  sisthur ryzal lg serasi bawa nama sang dewi dari sang dewi yg sebenar

Hikhikhik daku pon ingt ryzalina itteww
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
iols speku, ayie till now tak ngam ngan DK... heols start hilang dari mne2 gambar or balik tabir since tokti kawen ngn DK..iols lupa dekat konsert yonder ada ke ayie ni komen psal ct dlm VT black n white tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 05:55 PM GMT+8 , Processed in 0.122445 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list